aránylag elfogatható az ára.
mondjuk most inkább hátsó gumit kéne cserélnem.
basszus Győrben igen sok 125-öst látok szaladgálni, tényleg össze kéne csapni egy talit most már, persze nem csak győrieknek
:) Jófej, kérdezz rá valamelyik akcióján és ird le a méreteidet!
Azt a méretet nem kell :D :D :D :D
Amúgy ma összeraktam nagy nehezen a gépet elmentem egy próbakörre minden oké volt. Kicsit feszesebb a láncom mint amikor vettem ,de még határon belül van.
még tavaly vettem januárba a motoros jogsim megszerzése elött de aztán nem használtam és mikor meglett a jogsim utána egyszer felprobáltam de a motoron nekem kényelmetlen illetve derékba is kicsit bő ami nem lenne baj csak mondom nekem kényelmetlen a motoron a gatya de ha állok vagy sétálok akkor jó csak a motoron feszül a térdem a protektortól 10-ért nem eladó
Hali. Eladó egy Shox motoros bőrnadrág."S" méretben. Egyszer használtam, szoval szinte vadi új,sérülésmentes. Csipő és térd protektorokkal.
Ára: 28 ezer Ft
Minden rendben ment ma a ki be szerelésnél (hátsó gumi)
erre raknám össze, valahol elhagytam a hátsó távtartómat.
Ugye nem én vagyok a hülye ,hogy jobb oldalra is kell?
A bal oldali megvan....rohadt élet...most holnap lejárhatom a várost egy olyan vacakért. Úgy mértem ki,hogy 1-1,2cm lehet....
hát ez jó kérdés :S ,max azt figyelheted h ha pl 14 000km van a gépben és nem gyári gumi van rajta akkor lehet kicsit vissza lett tekerve, de lehet csak lecserélték mert nem volt megelégedve a tulaj vele.Esetleg azt is megkérdezheted hogy mennyi a fogyasztása 3 l több akkor biztos hajtva van rendesen. (én ha kenem neki a 80kg-mal és a 189 cm el 2,8-2,9l eszik)
akkor eddig vagyunk ketten, még valaki?