Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon már nem múlik! :)
akkor eddig vagyunk ketten, még valaki?
Marci!

Ez is vaterás!

Annyi a nyűg vele,hogy kiszedett állapotban az igaz!

5300Ft volt a két kerékre mindkét oldal fényvisszaverőssel! Te választasz milyen színben!

Felrakjuk persze, megveszem az első motoremelőt is aztán operálunk :)
Én felmegyek mindenképp ha kimegyünk Laposra is alkoholmentes sörikére a Duna mellé :)
jajj Marciiiiii ne lődd le a poént :D :D

Amúgy assszem a 250 cbrre való gyárilag,de én igy vettem igen ,de az első röffentésre beleestem :)
aránylag elfogatható az ára.
mondjuk most inkább hátsó gumit kéne cserélnem.
basszus Győrben igen sok 125-öst látok szaladgálni, tényleg össze kéne csapni egy talit most már, persze nem csak győrieknek

lenne rá jelentkező?
így vette, amúgy 30e magyar forint körül van.
a mindenit! nagyon szép hangja lett! menyibe fáj egy ilyen dob?
amúgy f*sza a cucc MR.47!
te! aztat a felnicsíkot ívre hajlítva kaptad? :D
Ha igen veszek én is segítesz feloperálni? :D
Csináltam egy videót a mociról amikor összeraktam :)
A dob hangját próbáltam bemutatni,de annyira nem jött ki rajta :(

http://youtu.be/Z8QQK5ZgPpE

Vélemény? :)
http://www.vatera.hu/listings/...

:) Jófej, kérdezz rá valamelyik akcióján és ird le a méreteidet!
Azt a méretet nem kell :D :D :D :D

Amúgy ma összeraktam nagy nehezen a gépet elmentem egy próbakörre minden oké volt. Kicsit feszesebb a láncom mint amikor vettem ,de még határon belül van.

Majd az első gumizás lesz még :)
Gondoltam, bocsáss meg a kis viccemért, de jelenleg még elég szűkös a keret :S

Funny! Neked ki volt a beszállítód vaterán?
még tavaly vettem januárba a motoros jogsim megszerzése elött de aztán nem használtam és mikor meglett a jogsim utána egyszer felprobáltam de a motoron nekem kényelmetlen illetve derékba is kicsit bő ami nem lenne baj csak mondom nekem kényelmetlen a motoron a gatya de ha állok vagy sétálok akkor jó csak a motoron feszül a térdem a protektortól 10-ért nem eladó
kicsi lett? 10-ért elviszem :D
Hali. Eladó egy Shox motoros bőrnadrág."S" méretben. Egyszer használtam, szoval szinte vadi új,sérülésmentes. Csipő és térd protektorokkal.
Ára: 28 ezer Ft
Rendeltem egy távtartót 1040 Ft volt, ennyi.
Holnap itt van :) Rakom össze, és remélem megjön a felnicsík is :)
Beszéltem is vele, jövő csütörtökön kimegyek hozzá!

Holnap megpróbálok szerezni, vagy visszamegyek a JSI be aztán kiverem a balhét h ilyen trehány gumismunkát még nem értem,amugy sem.

Mivel nincs jogsim ezért nem égető ,de jó volna! :) Kimegyek a a Budai végére is ha nem találok!

Amúgy 12mm es a luk, 26mm az átmérője, 10-12mm a hossza...

Annyira bosszant bakker.

Na mind 1 most kupucoltam minden olyan helyet ami amúgy elérhetetlen!
Nem lett meg mégse? Fasza. hát láttad az enyém milyen. Auchan fele van még motorosbolt ha esetleg gyorsba kell. Ha nincs Gábor hamar meghozza neked.
Basszus!

Minden rendben ment ma a ki be szerelésnél (hátsó gumi)
erre raknám össze, valahol elhagytam a hátsó távtartómat.

Ugye nem én vagyok a hülye ,hogy jobb oldalra is kell?
A bal oldali megvan....rohadt élet...most holnap lejárhatom a várost egy olyan vacakért. Úgy mértem ki,hogy 1-1,2cm lehet....
+1. Ugyanez a helyzet 125-nél is.
nekem a 250-es-en DID lánc van és IRC gumik gyárilag a 125-ösön nem tudom de gondolom ott is Did lánc a gyári
hát ez jó kérdés :S ,max azt figyelheted h ha pl 14 000km van a gépben és nem gyári gumi van rajta akkor lehet kicsit vissza lett tekerve, de lehet csak lecserélték mert nem volt megelégedve a tulaj vele.Esetleg azt is megkérdezheted hogy mennyi a fogyasztása 3 l több akkor biztos hajtva van rendesen. (én ha kenem neki a 80kg-mal és a 189 cm el 2,8-2,9l eszik)
Köszönöm és honnan ismerem fel hogy gyári vagy nem?
hali
fyrgi_86 hozzászólását keresd 1-2 oldallal hátrább (ha a lánc és a gumik gyáriak akkor 20 000 nél kevesebb van benne az tuti )