Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
nagyon regrol maradt elsovillaparom 2004-es cbr 125-rol
villaszarak gorbulve vannak, mondjuk parjat 6000-ert.
aljuk viszont sertetlen
Kösz! Áááá ettől nem fog,volt 1,5kw-om is annó, csak moci miatt eladtam :)
Nekem is a legrégebbi van :)
Nem rossz a technika! Egyik barátomnak is hasonló házi cucca volt, csak kicsit megszívta mikor próbálgatta a határait, a szülei hálójába leszakadt a vakolat a plafonról :D nem volt szép látvány! :D
A hétvégén nem csak a motorral foglalkoztam!
Hazamentem Sopronba és összeraktam a "hifit"!
Ha valakit érdekel eladó sorban vannak.
Részletek és infó ---tel,email :)

http://www.youtube.com/watch?v...

Üdv
nem tudom hogy jobban-e megy vagy se a régitöl de az biztos hogy az uttartása jobb illyetve több benne a technikai ujítás. A régebbi cbreket is imádom ezzel nem akarom leszolni öket hogy az ujabbra voksolnék. Gyakorlatilag amikor ott voltam a szalonba egymás mellett állt a 125-ös meg a 250-es cbr és majdnem csak egyformák termetre.
a 125-ös 13 ló 10,4 Nm a nyomatéka 13 literes tank és 137 kiló menetkészen. illetve elől100/80 van hátul meg 130/70-es gumik
250-es 26ló 23,8 Nm nyomaték 13 literes tank 110/70 illetve hátul 140/70-es gumikkal és nekem mivel ABS-es van 165kg eghyébként 161 abs nélküli verzió kb ennyi
En nezegettem hasznaltakat, 2000e a 2008 as. A 2005 meg valami 2500 kmrel 1700. Igy aztan meg nezegetem oket, meg arulom az enyemet. Valahogy nem tudom elkepzelni, hogy az uj tiz kg nehezebb, meg kevesebb lo papiron, es hogy jobb legyen az utazoja, meg a vege! Velemeny?
Nekem meg a legujab cbr van a 250-esbe
Azért na,nekem is a legrégebbi van.
De leszarom nekem így is tetszik,és még sokan újnak nézik.
Azért ,na .... nekem a legrégebbi van. Ez az új nagyon bejön,de akkor már inkább a 250es nincs sok köztük!
a 2011-es meg a 2012-es ugyan ugy néz ki . Alapjába 3 féle cbr van.
VAn a nagyon régi egybe lámpás az karbis akkor van utána lévő dupla lámpás ami már injektoros és van a legujabb ott annyi a különbség hogy szélesebbek a gumik,erősebbek a fékek ,testesebb, kevesebb lóerő talán 1-2 lóval, 10 literes tank helyett 13 literes lett a tankja. kb ennyi
Üdv Mindenkinek.

Esetleg ha valakinek szüksége lenne cbr fesszabályzóra annak tudok segíteni. Utángyártott de jó minőségű én is ezt használom és teljesen megbízható és hibátlanul működik. Ára 16000ft vagy gyári 40000ft körül.
Ha van valakinek osszehasonlitasi alapja a 2011/2012 cbr 125 es regebbi modell kozot irjatok le. Elore is kosz. A mostani gepem:
na jó igazatok van, az "is"
Ja az "is"jóóó.
látod milyen "jó dolog" is az alkohol? :D
:D jól nyomjátok!
mennyi hülyeséget tudok írkálni.... :D
Jólvan :) :)

Te aztán még is hogy vigyázzak rá? Írjam rá alkoholos filccel a nevemet meg az ovis jelemet? :D :D
nah hol is kezdjem :)

szóval akkor. piálás stb én is benne vagyok, de én szigorúan csak bacardit iszom azt is vödörrel. :DDDD
Ha funny szemléletes voltál láthattad is a gépen :DDD
Most is hatása alatt állok :DDDD

De egyébként nagyrészt elmegyek motorral bárhova. Akkor rendelek én is felnicsíkot aztán akkor meglessük mit lehet alkotni ;]
Előre is köszönöm a segítséged!

A dobra szerintem vigyázz mert valami őrült képes lesz és lecsavarozza aztán "eladja" nekem :DDDDD
szobát én nem bérlek ha jó az idő... keresek egy tópartot és megnézem a napfelkeltét :D

nah vigyázzatok magatokra, széles utat!
Najoo, akkor motorozunk :)
akkor legyen 19-20
viszont a bulizás részemről kilőve, nem nagyon iszom ;)
Srácok!

A videómon látható felnicsíkot innét rendeltem!

Darabokban kapod, amilyen színüt anyagút kérsz!
Neked kell felragasztgatnod! De egy kis türelemmel szép lesz és feldobja a sima fekete kereket ,nekem tetszik a végeredmény.

Csak sajnos a jó munkához ki kell szerelni az első kereket is!... :(
így van!

Figyu nekem még 2 hét szorgalmi időszakom van suliból! a 19 -20ai hétvégén IHB bulit tartok amibe beletartozhat a Győrben motorozás,kolesz szoba bérlés esti buli is :D ?

Na még vki! Renegének(Laci)nak szólok majd!
én is most nézegettem és csak 250es re találtam.