Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez is használattól függ. Igazából nekem 250-es cbr-em van most van benne 4900 km és még nem kellet a láncon láncfeszességet állitani de szerintem egy kb 20 ezer km-ert egy jó minőségű lánc kibir ha kell időközönként kened illetve a gumi is kibir szerintem 20 ezret de az uis használattól illetve márkától is függ milyen típusú gumi. Szoval nem egy költséges motor a kis sbr
Normál esetben hány km után kell gumit,láncot és egyéb kopó alkatrészeket cserélni?
hali. Érdemes megnézni a lánc állapotát hogy mennyire van megnyulva illetve hogy még ha nyulna lehetne-e utána állitani vagy már egyböl cserés lenne akkor a fogaskerekek állapotát nézd meg hogy nem-e kopottak. Gumik állapota, könnyen indul-e meg mennyél vele probakört ilyen apróságok
ha nehezen jár a váltó akkor rossz helyen van a kar :)
Én azt tudom elmondani amit én átnéztem.

-A gumik nem érdekeltek,én cserélem általában.
-a látható sérülésekből kb mi lehetett az (nekem jobbra balra el borult 1 szer a 4 index új volt ennyi)
-a teleszkópok,szerintem baromi fontosak! ahogy a rutinon tanultuk! nemereszt nem folyat,rugó rendben,nem folyat...
-fékpofákba bekukucskálsz látod mennyire vastag,ha nem vastag nem hagyod magadat, ÉPP úgy mint a Nők :)
-ráülve a mocira kormányt is nézd meg középen nem kotyoghat,ha behúzod az első féket és előre hátra nyomkodod.
-természetesen beindítod,ha van akkor szivató is jól üzemel-e(én ezt nem néztem fognom is kell...),ne csörögjön semmiképp
-váltót átnézni?, alapból nehezen jár szerintem,szóval ebben nem tudok segíteni
-az olajra rákukkanthatsz,h milyen színű bár én azt is cserélném ha gépet veszek!
-azért menj egy kört vele. én példáulé az összehasonlítást is jó ötletnek tartom. ha van haverod akinek pont ilyen gépe van, menj vele és hasonlítani tudsz, fék váltó,KUPLUNG kiemel?.... ;)

én többet nem tudok,mást nem néztem.

Üdv!
Sziasztok.

Én,mint zöldfülű szeretnék tőletek tanácsot kérni.
Motor vásárlás elött állok 125-ös CBR vagy CBF érdekelne.
Milyen alkatrészeket érdemes megnézni a motoron illetve ha visszatekerték az órát azt honnan lehet megállapitani?
Köszönöm.
Marcell!

06 hetven 2635910 ezen elérsz , csörögj aztán ma egész du ráérek ! :) akár iccaka is :D
ez egy tokeletes zarszo volt:-D
ami kesik, nem mulik...igy is lesz:-)
ez egy tokeletes zarszo volt:-D
ami kesik, nem mulik...igy is lesz:-)
persze ,nekem sopron és székesfehérvár közé kellett vmiközlekedési eszköz, ami jó és 125 ös.
Most csináltam meg a B125-ös jogsit MINDENNEL együtt 44600Ftomba került,hogy kézhez kapjam. 2 pótórát vettem.

Akkor neked ez a dolog egyenlőre nem aktuális :)
ami késik nem múlik ;)
ezért vettél motort :D

csak hát nekem is a bejárás lenne vele a főcél :D nem a szervíz xd lol
de minden esetre néha kell kocsi is :)
nem is akarja az ember teljesen átalakítani a motort, csak ahogy írtad is a kis mókolások megengedettek :)
ez a gumi kérdés a nap mindegy :)
Tehát :)
a pénz, hiába adná részletre attól függetlenül a részletet fizetni kell! és most azt jelen körülmények között (kocsi is van hitelre) így sajnos ez nem kivitelezhető és még az anyagiak nincsenek meg addig nem ugranék bele
és a srácot se akarom hitegetni, hogy majd ekkora meg akkora, NEM :) nem ilyen vagyok ha meglesz akkor elmegyek megnézem , ha jó minden akkor odaadom! sajnos tisztességes vagyok :D örülnék persze, ha ideadná hitelbe, de minek
remélem minnél előbb összejön majd rá a pénz, meg ugye kell még egy B125ös jogsi ami sajnos megint pénzbe van!
viszont köszönöm a segítséget!
Holnap du este teljes mértékben ráérek,de nagyon :D

14:30tól---00:00ig :)
csipetke-nek ment volna ez a hsz, de ezekszerint rossz helyre ment a válaszolok gomb :D
mikor vagy Fvár? Valamikor most már tényleg kéne egy gépmustra!
Nem én voltam az a tuningveréb, az régi tulaj volt :)
nem mondom, hogy én megmondtam.... csak hát mégiscsak jól gondolkodtam :D
Nem szépségverseny ha egy tartós gépet szeretnél!
persze azért minimális mókolások megengedettek... :)
Az átiratás nekem 27 ezer Ft volt ,mert az eredetvizsgát feleztük a kereskedéssel,mivel a 350es árból nem alkudtam. Az enyémben 32 ezer van/volt.

3000Ft lett az éves súlyadóm mert az enyém 2005-ös.

A kocsimé 21000...szerinted miért vettem motort :D?
Aha, szimpi volt a srác és valós lehet a kilóméter is!

FIgyelj manapság bárki örül ,ha el tud adni ,menj el hozzá személyesen és nézd meg. A többit megdumáljátok. Én már adtam el dj cuccot részletre. Hidd el az sem 2 fillér volt csakis a személyes beszélgetésen múlt. Bár szerintem én jó emberismerő vagyok! :)

Én most fogom visszafelő gumizni a kicsit!

90 van elöl hátul 120 as. Mindegyiknek le lett járva a közepe, lófst sem ér, nem egyenletesen kopik, nincs akkora súly. Az eleje meg remélem kicsit könnyebben fog fordulni :)

Meg vissza a gyári első és hátulra meg egy 110-es IrZ.

Sok sikert!

Jogsid már van?
Így van kereken 32.
Itt egy kép a 130-asról. Majd számolj be! ;]
Én most vettem nemrég ha jól emlékszem kereken 32.
Ma nagyon jól indult a napom.Elindultam reggel kunmadarasra mikor kb az első 30km után egy nyúl volt az út szélén majd mikor kezdtem közeledni elkezdett távolodva szaladni majd mikor azt hittem hogy lefut az útról hirtelen irányt váltott és a motorfelé indult és neki is csattant az oldalidomnak a tetű.Szerencsére nem kellett agyonvernem mert megdöglött,a motoron egy karc se lett de két felfogatófül eltört.De volt kollegám műanyagheggesztő és azt mondta hogy megcsinálja.
amugy mennyi az atiratas?:-)
instabill lenne a motor? hat a masik motoron eddig nem voltak ilyen problemaim...:-)
szerintem is ki lehet fogni, de ha most nincs penz akkor nincs:-S
es a penz nagyur xd
A gumi cserét nem ajánlom, több lesz tőle a fogyasztás és instabillá vál a motor. Többen írják. Bár személyesen még nem próbáltam.
Hát az én motorom jobb eleje törve volt és nem szépen csinálták meg...
Én 360-ért vettem + átirat. Szóval ki lehet fogni.