Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki torolje ki a sok hozzaszolasom, mert a rendszer valamiert tobbszor rakta be:-S
az agyam eldobom, nem hiszem el....
itt lakok nagyhalasz mellett:-S es meg arba se olyan veszes...de eloszor el kellene adni ami most van, meg megkellene plusszolni, hogy meglegyen a penz ra:-(:-) de tessek:-D
hihetetlen:-S
erre nagyon raereztel:-D majd max a gumit cserelnem az elsot 100ra a hatsot 130masra:-) azokkal mar szebb szerintem:-)
de koszonom megegyszer, csak most a szivem fajditom:-) :-(
itt lakok nagyhalasz mellett:-S es meg arba se olyan veszes...de eloszor el kellene adni ami most van, meg megkellene plusszolni, hogy meglegyen a penz ra:-(:-) de tessek:-D
erre nagyon raereztel:-D majd max a gumit cserelnem az elsot 100ra a hatsot 130masra:-) azokkal mar szebb szerintem:-)
Ha a hozzászólásom előzményét megnézed találsz egy szép motort! :)

Hajrá :)
Akkor úgy látom megvan a tökéletes következő választás :)
bár egyenlőre az árával vannak gondok :D mivel most nem állok úgy anyagilag :S:S de remélem minnnél előbb összejön!
viszont, én 2006-2010 közötti típusú példányokat nézegetek! :)
remélem majd összejön valami :D
és mégegyszer köszönöm
Szia!

Egyértelműen 4 ütem. Bár ebben a kategóriában még azért lassabb, de megéri. Ha karban van tartva akkor eléggé költségmentes a motor, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni illetve ugyebár az olajat...
Ha visszaolvasol láthatod hogy van akinek 100e km-er fölött van a moci és még nem volt megbontva!
Nekem volt kétüteműm 29ezernél új gyűrű fej stb stb... szóval egy vagyon. Soha többet 2 ütem :)
Jómagam városi és város környéki motorozásra használom (40km)
Általában 90-100 az átlagtempóm a 14-es fogaskerék miatt 8ezernél van a 105, viszont így a 6-ik sebességben nem lassul a szél miatt, illetve két személlyel is tudja tartani.
A motor ennek minőségi olajat kapott rendesen karban van tartva a lánc stb stb.
Megéri a 4 ütem.
2005-től fölfele nyugodtan nézegess. Honda. Össze van rakva.
Ráülsz és mész. A szokásos dolgokat ne feledd vásárláskor,
Egyenes váz, teleszkópok ne legyenek kifolyva stb.
Ha egy index törött vagy lóg alkudj pofátlanul, 10e forint az új index. Ugyanez igaz a tükörre minden másra.
Üdv.
Köszöni szépen a bókokat! Vigyázunk egymásra!:) ma ott leszünk kunmadarason! :)
sziasztok
eddig csak 2 utemu motorom volt, de lassan ideje lenne valtani:-) es mindenkep csak 4 utem johet szoba, annyi mindent halottam es olvastam mar , de kivancsi lennek a ti velemenyetekre is
a 2 utemu az nagyon szervizigenyes remelem a 4 utem nemannnyira:-) velemeny vagy tapasztalat van errol?
leginkabb varosba jarasra es lakott teruleten kivul hasznalnam, egyedul mennek rajta, de azert neha utast is vinnek ha a helyzet ugyhozza:-) 2 utassal mit tud?
egyedul ha megyek mi az utazoja? fogyasztasa jo ahogy irtatok es milyne evjaratba keresgeljek ami szerintetek is megbizhato:-)
bocsi a sok kerdest, de kezdo vagyok:-)
tovabbi kellemes estet
ÓÓÓÓ Nagyon köszi.
nyomatékom saját nincs,de majd vaterázok egyet. Lassan a kocsihoz is kellene. :)
Jön valaki holnap madarasra?
Mivel szar a vtr-em így a cbr-el megyek.Azért remélem nem unom magam halálra.
Hali,persze kérdezzél ha elakadtál amúgy 1 kis segítség:
http://noob.hu/2012/04/30/1333...
Nagyon szép állapotban van a motorod, az enyém is ilyen fajta csak sajna nem ilyen állapotban! De megteszek mindent ,hogy gatyába rázzam! :)

Üdv
Funny
PoweR!

Tudnál nekem segíteni!?

Hamarosan meglesz a jogsi!
Van egy új hátsó gumim,van hátsó motoremelőm.
Szeretném elvinni gumishoz,de ha saját magam szerelném ki olcsóbb.

Van alapvető szerelési tapasztalatom,de szeretnék egy kis segítséget kérni, mit hogyan tegyek?!

Köszi előre is ! :)
Funny
Itt vannak a képek!
Bocsi hogy csak most rakom fel, de tegnap volt egy kis "kitérőnk" és egész napom elúszott..
Sziasztok!
Van valakinek leírása szelephézag beállításhoz?
Vagy valami fullos service manual?
Ja es ha meglesz a motor, kimegyek megnezni a Szeged kornyeki cbreseket, persze ha ti is raertek. Csak mar evben lehet nem vagyok mar huszas.
Koszonom a valaszt, ugy latszik, nem eri meg Magyarhonban megvenni. Vam plusz ado meg afa visszaterites, meg ugynokseg ez mind osszeszamolva, annyi kb ezek szerint mint ha itt veszem meg. Probalta mar valaki a legujabb cbr125? En csak remelni tudom hogy nem rontottak rajta gyorsulasban, vegsebessegben, es utazoban. Ha valakinek van osszehasonlitasi alapja a regebbi modellekhez viszonyitva kerem irja meg. Kosz
Hello Honda cbr125 r típusú motoromhoz szeretnék ,ha lehetséges repsol mintázatú oldalidomokat és lámpát.
Jaah :)
Jöhet a kép :P
hali cbrpower

igazábol a motorja bontatlan csak kopo alkatrészeket kellet cserélni. 96 ezer km nél kuplunglamellákat 5 db -ot mert csúszot.
76 ezer km-nél vezérmű láncot feszitövel mindenel mert katogot.
70 ezer kn volt a karbiban egy tűszelep csere 5000 ft volt.
láncszetett kb 20 - 25 ezer kilométerenként.meg gumit azt jo sokkat. hátsó rugostag is cserés volt mert elfolyot a olaj belöle azt az is csere 105 ezer km-nél. azt csak azé mert 2 személyely járok vele és nem birta túlsúlyt.a motorja bontatlan csak olaj meg gyertya enyi.még megy 3 literel eljárok vegyesben.semi tuning fulll széria kivévve mosható K&n sportlégszűrö betét van benne örök darab. nagyábol enyi.
elnézést, nem csatolta hozzá a képet:D
Kedves Gigabit!:D
1.ez egy replica dob:) csináltattam rá 25 ezerért:)
2.kibaszott kemény hangja van tőle akár egy DRZ 400 as nak:D
3.Igazából annyit érzek rajta (észrevehetően) hogy alulról jobbat húz egy picit, mivel nyitott a dob rajta.Én végsebességet 130-135 öt mértem, max volt a 140 de az leejtővel lefelé és picit csal az órám :) itt van még egy kép amin látszódik a dob. Ma kimegyek és csinálok neked egy képet csak a dobról, ha gondolod:)
repsol_PKR

én már kezdeném is :)
nekem fél éve van meg a cbr-em de leakarom a kipufogóját cserélni, és látom neked egy Yoshimura dob van rajta :)
3 kérdésem lenne vele :D
1: Honnan rendelted, és pontosan a 125-höz való dob? :)
2:A hangja itt is jóértelembe változott ? :D
3:te hogy érezted ? valamivel felszabadultabb lett a motor? mármint lehet érezni végseb- vagy gyorsulásilag ? :)