Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PKR!

Én nem igy látom!

Itthon kéz alatt 15 ért találtam!

Kinntről free shippingeset nézz! 9000Ft alatt lenne ;)

Itt a link! Szerintem én juniusban rendelek egyet bele ;)
Sziasztok!
Én már rég szemezgetek egy K&N légszűrővel , és nem tudom honnan jutnék hozzá ebayről nézegettem, de drága a posta.. itthon mennyiért kapnék? előre köszönném a válasz(okat) !
Marci!
Dolgozom!
Alba Bárban szedem az üres poharakat feszülős ingben és telefonszámmal a farzsbemben,ha egy lány kacsintana :D
2in1 et próbálok játszani:D
Hajnal 2ig a fivexbe nyomulok funny ha gondolod!
pár honapja
azt mikor láttad? lehet a korábbi gépem volt... :)
Nemén :D
De van egy fekete huszár is itt a városban!
zöld póló repsol minta 1-körül tűzoltóságnál. kivót?
NEM NEM semmit, ügyes volt a hapsi aki csinálta, küldött csavarokat meg leírást is :) 2 helyre van felrakva!

Arra a kis gombára, és a farok első csavarjára: oda lett 1 el hosszabb csavar ennyi :)
Jó az a célnak megfelel nem?Végül is neked az a lényeg gondolom,meg hogy olcsón megúsztad.A faridomot nem kellet kifúrni?
Még 3 kép!
Srácok!

Összeállt a dobozom a kicsire :)

Kicsit maszekül néz ki,DE a dobozt (31 literes motowell pár karccal) 7300 ért kaptam kézhez,a tartó konzolt 9770 ért csinálták nekem!

Ezt ha rendes boltból szerettem volna 35 alatt szóba se állnak velem!

TUDOM TUDOM!
Ez egy sportmotor utánzat,de én 300kmrre és vissza, fogok járni 3hetente és emiatt kell.
Szóval örülök neki,hogy valamit megint hozzátette ma kicsihez :)

:)
Csaó!
Így már világos, nagyon köszi
Nem,nem purhab! Olyasmire gondolj,mit az ágy matracban levő szivacs,de mégis a keménysége a ruhákban található protektoroké!Na az enyém konkrétan az!Volt.Míg a szalon el nem hagyta a gyárit pfff.......
Hmm :D
Ez nekem kimaradt,de csakis diéta miatt én is jól beiszákoltam volna szívem szerint!
jah. szintén zenész. bánatomba ittam... :D
Bakker papa!

Miért nem szólsz ? Én meg unatkoztam... :(

Marcell is fehérvári!
Tegnap voltam Fehérváron. Van köztetek Fehérvári?
Auchan-ba mentem jó volt egyett motorozni
Vagy bemész egy Honda márkaszervízbe és kérsz,úgyis rendelnek.Én ma vettem egy akkumlátortartó műanyag rögzítőcsavart,ami gyári és az még 300ft-be se került.Szerintem nem valami ökör összeg.
Nagyon köszönöm!
pinkmotors.hu elég sok cuccok van a ciberéhez.

vargesmotor.hu - nagyjából mindent beszerez.
Én sajnos így vettem. Nem tudom, más Honda típusok közül nem jó valamelyik? Egyenlőre szivacs van bent, de az oldalirányú mozgást még nem sikerült kiküszöbölni.

A kemény hab mit jelent? Gondolom nem purhabról van szó. Esetleg hungarocell?
Na erre kíváncsi vagyok.Nekem a szervízből jött vissza a motor ugyanígy!Én megoldottam kemény habbal!
Üdv Mindenkinek!

A kérdésem/kérésem az lenne, hogy nincs e valakinek egy felesleges/eladó gumirögzítője, ami a tank elején lévő beakasztó lemezre megy rá, és rögzíti a tankot a vázban. Vagy esetleg beszerzési forrás is jó.
Természetesen CBR125 az alany, 2006-os kiadás.

Előre is köszönöm a segítséget!