Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretnék bemutatkozni nektek! Nekem már 3 éve van tulajdonomban a kis cbr és elnyomóban csak jókat tudok róla mondani! Kezdeném a jóval: Könnyű, kezes, keveset fogyaszt( a mai benzinárakhoz képest nekem ma 4000Ft- volt teletank MAXXmotion100) a vékonyka termetének is meg van az előnye: nagyon könnyedén csusszan* be a kanyarokba, a 2-3 literes fogyasztásról nem is beszélve. Szeretem, én igazából már "kinőttem" de még /sajnos/ maradnom kell nála mert felvittték 21 éves korra az Akorlátlant.. a rosszabb oldalairól annyit hogy: kicsit vékonyka, és a gumiját sokan megjegyezték már nekem.. de én magasról szarok rájuk:D(ti is tegyétek ezt, nem tudunk mit csinálni csak ha nagyobb beavatkozásba kezdünk.. az meg szerintem, nem éri meg.. ha valaki nagyobb kerekeket akar az vegyen nagyobb motort.. ez jó így ahogy van)Most volt meg a nagy szervizem új lánc, szelephézag,karburátor beállítás,fékbetétek, olaj csere. Gondoltam megosztom veletek a gondolataimat, és ha bármi kérdés van, szívesen válaszolok :Üdv:Dávid jah és még pár kép a kedvesemről
Először is Üdv köztünk :)

Na az ára. Hát itthon 980 Ezer forintért mérik. Tegnap voltam a szalonban. Olyan jó volt ráülni!
Magasabb zömökebb szélesebb...egyenesebben ülsz! Egy teljesen új érzet. Menni sajna nem tudtam vele. Egy hónap mulva talán már megengedik,de 2 napja ért be a szalonba :D

Hát nekem a szürke narancs, és a fehér kék tetszik belőle. A repsol ebben nem üt akkorát ! :(

150? hát ,lehet h más áttételezést kapott.
Azt olvastam h minimálisan csökkent a Kw értéke,de hogy nyomatékra meg jobb. Ami okozhatja azt ,hogy 5-6 még tud haladni,nem csak vitorlázik :)

Tehát 3500euró most 290el számolva 1015000Ft,nem nagy különbség ;) Ezért ne gyere haza itt megvenni :D

Na pacsi
ÜDv
Funny
Az utolsó kérdésre tudok is válaszolni, mert a héten voltam a helyi hondásoknál - majd' 1 milláért mérik újonnan a legfrissebb szürke-narancs modellt.
Visszaolvastam par szaz hozzaszolast. Valami trukk van e motorban. Valamelyik nap olvastam egy szerb forumot errol a motortol. 152 km oraval fogta meg a rendor az egyik Belgradi fickot a kis hondan. Harom honapra uszott az engedelye meg 150e buntetes..... Csak azt nem irta le, mit cserelt ki a hondacskan?!
Udvozlom a tarsasagot.... Kerdesem lenne. Szeretnek venni egy uj tipusu cbr 125. Erdekel par tapasztalat, es osszehasonlitas a regebbi tipusokkal. Mint vegsebesseg, utazosebesseg, stb. Ja es. Itt nalunk 3500 e egy uj ilyen gep. Es ott Magyarhonban? Koszi a valaszokat.
csinálok majd videót róla, úgy is jó meleg van, hamar bemelegszik itt a
garázs körül :)

A gyári nem volt rajta ,tehát nem tudok viszonyítani, de én amikor beinditották a szalonban,na akkor estem bele :):)
Szerintem jó hangja van,olyan röfögős :D
akra dob rajta valamit? érdemes? hangja milyen lesz tőle?
grmmm :D a gyári elég halk szerintem észre se vennének :)
amúgy az enyémen asszem a 250-é ,de én már így vettem. :)
Igen ezt :D Nekem is tetszik, remélem a hangja is olyan jó lesz mint ahogy kinéz :D
Köszi!

Ezt rendelted? :)
http://sakaldob.hu/cbr_125_r_k...

Mert ez nagyon jól mutat :)
sakál-t vettem
Á de jol néz ki :D Meg a moci is :D Repsol
Mit rendeltél :) ?
Nekem akra van rajta :)
Aha :D már tegnap megrendeltem csak elbizonytalanodtam :D de valóban 3 utána néztem :D
ÉN három darabra emlékeszem.
Sportdobot szeretnél amiatt kell? :)
Valaki segítene? A régebbi fajta cbr-en a kipufogó hány csavarral van rögzítve? Mert nekem 3 és valaki aztmondta h a régebbin 4 de nemvolt biztos benne.
hopi kicsit figyelmetlen voltam, sorry :)
Akkor most már letisztult a kép ? :)
Eddig oké.
De én azt kérdeztem Funnytól, hogy a B125-höz mik a KÖTELEZŐ protektorok.
Azért köszi a válaszod!
szerintem normál közlekedési stílushoz elég az alap ami egy jobb ruhába be van építve, ugyan nincs nagy tapasztalatom ilyen téren. De ami szerintem fontos ha a védelmet nézzük: térd
comb
alkar
könyök
gerinc
Hosszúszáru csizma,térdprotektor,páncél(hát),könyök.
Nekem ezek voltak.

A ruháért én is utaztam. Egy nap alatt vettem meg a kabit csizmát nacit. Össze kell szervezni. Felmentem pestre belebujtam jó nemjó eljöttem.

Amugy a derék,csípő,ccom láb külső belső hossz szokott kelleni. kiló alapján nem lehet.
A ruhákba mik a kötelező protektorok?
A méret számozásokkal hogy tudok kiigazodni ha nem tudom hogy mi a méretem?
Pl. barátnőm 152 cm magas és 70 kg. Neki milyen ruha kéne? :D
De ez mekkora geciség már?
Már bocsánat. Megvan mindened,ott a paír a kezemben a régi jogsim is és azt mondják ugyanolyan mintha NEM lenne jogsim, holott egy hülye plasztikkártya hiányzik csak....diákból is kapok ideigleneset ha újat igénylek ,addig járnék felnőtt áron vagy mi?

pff,na mindegy addig csinosítgatom aztán csókolom....agrrr
Thefunnyboy,

Korábban már írtam, hogy sajnos számíthatunk mégy egy 30 napos motorozásnélküliségre a sikeres vizsga után. :( Ez a mai bürokrácia.

Nekem június elején jár le az érvényessége a B jogsimnak. Nagyon úgy néz ki, hogy az A1-es vizsgám 2 héten belül nem lesz meg. Emiatt meg kétszer leszek kénytelen jogsit csináltatni pár héten beleül. 2 x sorban-állás az okmányirodánál és 2x 4000 Ft. Vagy bevállalom, hogy nem lesz érvényes B jogsim egy-két napig. Az mondjuk gáz, mert napi szinten 2-300 km vezetek. :(
KÖszi mindenkinek a gratulát, ahhoz is gratula illik,hogy ma felügyeletről kikértem a papírt, és elmentem az okmányirodába :) 30 napot mondtak és addig nincs mocizás...Ez EGY fssság! Szeritnem...na mind 1 most már kivárom!

Neked is menni fog, a pót órát pedig mindenképp,ahogy érzed,sokkal jobban jösz ki mint egy újabb vizsgával ;)

Hajrá Srácok ,a feladat nem leküzdhetetlen! ELŐRE!