Amúgy én még ahhoz a 120 kmrhez, hazajöttem Fehérvárról Sopronba most éjjel. A szél elég szar volt,de ezen kívül jó utam volt.
3,5 óra 2 megállással 260km. 74 kmhs átlag :D :D
és kb 6 liter benzin volt csak...! Dobozzal hátitatyóval meg jómagam 75 kilóval. 110et is mentem néha,de többet semmit...
Egy kis ON-board cbr 250r igaz nem én vagyok :D kár hogy itt a közelbe nincs ilyen út. Enyémnek kicsit másabb a hangja mert nekem a gyári dob van rajta ez szerintem valami sport dob
Nem veréb volt, de valami hasonló nagyságú, zöldes-sárgás:
Épp keletre mentünk ügyintézni (ketten egy motoron), és szokás szerint megálltunk a ceglédi Yamahánál nyújtózni satöbbi. Akkor néztem, hogy miféle gally lóg ki a hűtő szélén. Megfogtam, kihúztam, a másik végén véres tollpép. Hopp, ez egy láb... szerencsétlen madarat aztán úgy kellett kivakarni a hűtőből
Mondtam is, hogy Teresa annyira örült az útnak, hogy madarat lehetett fogatni vele...
Igazából egy csaj sem jött be olyan nagyon... :),de elvoltam.
Úgy sejtem ,hogy akkor pont nem a cbr el voltál.... :D :D :D
Amúgy ilyen verebes storim nekem is van!
Csak autós....lehuzott ablakkal lazázok,ahogy kell...jön egy erdősáv 50el megyek veréb jön...puff oh mondom szegény remélem meguszta....megyek tovább kb 5 perc mulva halkítottam a zenén és vmi csippant...mondom miez futómú megállok,megint...hát mondom mi? Erre Ott ül az anyósülésen az a veréb vagy mi és csipog...ohh mondom ,de beszartam tőled :D
Aztán gondolom sokkot kapott, és meg tudtam fogni...aztán kitettem a bokrok alá...
Én sajnáltam.
Én tavaly vagy tavalyelőtt egy verebet nyírtam ki.Láttam hogy jön kb 160-al mentem de már nem tudtam mit csinálni.Durrant egy nagyot az idomon.Megálltam de szerencsére a motornak nem lett baja.A rohadt veréb meg remélem megdöglött.
Hali tegnap elcsaptam motorral egy kis énekes madarat.Azért sajnálom csórit. A sipcsontomnak repölt ugy 90-el mehettem aztán utána beakadt a hátsó fékpedálhoz aztán félreállltam és kipiszkáltam aztán mentem tovább.
Ahha!Aljzat.Értem.Én hasonló dolgon gondolkodtam,csak nekem nem kellene aljzat,hanem csak egy darab"tyúkbél"ami a GPS-be megy bele.Van frankó kis tanktáskám,és a lapozós GPSnek rögtön huggyoznának.27NAP?Végül is az emberek 90%-a azért kezdi el a kormány által megtámogatott B125-öt,mert kevesebbet akar tankolni.Véletlen lenne,hogy kicsit csúszik az okmány kiadása,vagy esetleg nincs benne akkora érdek,mert a jövedéki adó kicsit fontosabb?
Oh hogy verjék bele....de gecik!
Nekem pedig 27. napja van a kérvényem az irodában...nembaj amire megelsz a jogsim már a motort sem tudom majd tankolni bszki....
Amúgy az egy szivargyújtó aljzat amikor ráforrasztottam a kábelt ,csak az akarapovic matricával nagyon összhangban voltak :D
HALIFANNI!A harmadik képen,azmiazazizé? Nyeletlen kézi robbantó készülék?Nekem magas az elektronika,mint Hortobágyi gyereknek a Mátra! És egy cseppni infó,pénteken megb@tak forgalomból,annak ellenére,hogy 12 éve sofőr vagyok.Hibáztam,de a hiba,háááááááát..1irányúban nem húzódtam MAXIMÁLISAN,a padka mellé,balra forduláskor .A mögöttem levő srác szintén velem egyvonalban,na puff,őt is elkaszálta........Ezért holnap,szétb@szom a cross pályát!
Amúgy én még ahhoz a 120 kmrhez, hazajöttem Fehérvárról Sopronba most éjjel. A szél elég szar volt,de ezen kívül jó utam volt.
3,5 óra 2 megállással 260km. 74 kmhs átlag :D :D
és kb 6 liter benzin volt csak...! Dobozzal hátitatyóval meg jómagam 75 kilóval. 110et is mentem néha,de többet semmit...
Összesen ma 380 km :)