most 140 vagy 150 majdnem egy kutya olyan sok különbség nincs. Ja 125-ös a mito csak ugyan annyi vagy még több lóerő is mint a 250-es cbr-em mivel enyém 4t a mito meg 2t. Felesleges nagyobbat tenni a gyárinál szerintem annyival nem fogja jobban feküdni az utat meg csak megnöl a fogyasztás is valamivel meg csalni fog sebesség mérő is és még sorolhatnám a hátrányait
Marci! Munka közben erre futotta keresztneve sincs meg nem hogy a telószáma! :D :D Ezért már ennek is örültem,hogy elmondta.
Remélhetőleg megjön a jogsim jövő héten és eltünök a világból egy kicsit,de ha gondolod egy nappal elcsusztatom és akkor pénteken este benne lehetek :) Köszönöm a a meghívást szólok még időben ,hogy mit döntöttem! :) ....mondjuk nagyon szalonnázni nem szabad nekem :D 34 nap -8,5 kilónál a diétában :)
Nah akkor királyság. Tiszta romantika. :D Levél. Melyik fodrásszalon? :D
Nem lett volna egyszerűbb egy telószám? :D
Hallod jövőhét pénteken lesz a telken egy kisebb összejövetel.
Én barátnőm meg jópár barátnője... Ha van kedved.... :D
Most értem haza :)
Igazából olyan félhosszútáv :)
képzeld kaptam egy címet és egy táncot amikor üres tálcával mentem vissza a pultba...és szép csaj volt...majd meglátom ,hogy valós e a hely vagy egy ABC- be küldött :D :D
Köszönöm szépen gyors válaszod! :D hogyha csak ennyi, akkor már jövőhéten megrendelem:) nem fogod elhinni... de az órám szerint múlt héten 145 öt mentem vele... egyszerűen nem hittem a szememnek:D létezik ilyen? azt tudom hogy a km/h -6 , -7 -tel csal , de akkor is egy laza 130 as tempó az már jó nem?
Tedd fel képmegosztóra!
Persze innét forumról mindenkit elfogadok ha jelöl:
Molnár Krisztián (funnyboy)
Szevasztok!
Marci! Munka közben erre futotta keresztneve sincs meg nem hogy a telószáma! :D :D Ezért már ennek is örültem,hogy elmondta.
Remélhetőleg megjön a jogsim jövő héten és eltünök a világból egy kicsit,de ha gondolod egy nappal elcsusztatom és akkor pénteken este benne lehetek :) Köszönöm a a meghívást szólok még időben ,hogy mit döntöttem! :) ....mondjuk nagyon szalonnázni nem szabad nekem :D 34 nap -8,5 kilónál a diétában :)
Nem lett volna egyszerűbb egy telószám? :D
Hallod jövőhét pénteken lesz a telken egy kisebb összejövetel.
Én barátnőm meg jópár barátnője... Ha van kedved.... :D
Valós a cím! Egy fodrászüzlet és ezt is mondta!
Megkerestem és hagytam ott egy levelet :D
Majd kiderül mi lesz hmmm :) de helyes volt az tuti :D
Amiket a képen látsz...na azoknak az árán gurulok most ;)
Nekem annó a mitómon volt gyárilag 150-es és volt aki még ennél nagyobbat rakott rá.Ja és az 125-ös volt.
és valami tapasztalat?
Igazából olyan félhosszútáv :)
képzeld kaptam egy címet és egy táncot amikor üres tálcával mentem vissza a pultba...és szép csaj volt...majd meglátom ,hogy valós e a hely vagy egy ABC- be küldött :D :D
most viszont joéjt :) 11:20 kor kelek :D