Ezzel a rendőri intézekdéssel Totalcaros hirrel kapcsolatban megosztanék egy vidámabb esetet ami velem történt tavaly.
Erre a rendőri intézkedési vitára nekem van egy + példám, talán kicsit vicces is :
2010 nyarán volt, mentem Sopronban az egyik partyhelyről a másikra, az egyik kijáratánál a másik bejáratánál IS igazoltattak ,tehát 10 percen belül 2 szer igazoltatás+ szonda!
Na a 2. helyen ez a beszélgetés zajlott,idézem:
mondom : előbb igazoltattak a kollégák
válasz: az lehet, ugyan ilyen autóval?
mondom : persze ugyan ezzel 1 autóm van :D
erre: nem maga, a kollégák!?
mondom: igen
kérdés:és hányan voltak?
mondom: hát egymagam.
válasz:erőteljesebben: NEM MAGA EMBER, a kollégák :D
mondom: ketten
A végszavuk az volt, hogy: Na Molnár Úr az autóval minden rendben,de magára ráférne a pihenés, viszlát :D :D :D
Köszönöm a gratulációkat. :-)
Én is március eleje óta nézegetem az enyémet. Már nagyon várom a pillanatot amikor...
Most hogy megvan a vizsga, sokkal nehezebb kivárni a dolgot. Eddig azt mondtam, hogy még rajtam múlik, mert nincs vizsgám rá, de innentől kezdve már a bürokrácia végtelen malmain múlik, hogy mikor vezethetem legálisan.
De nem vagyok elkeseredve. :-) Úgy várom mint gyerekek a karácsonyt. :)
Nemrob!
Ügyeeees...én már február óta nézegetem a kicsit...2hete adtam be remélem jövő héten már meglesz mert mennék Győrbe meg Sopronba 20án ;) ,csak kibirjuk valahogy! :)
Megvan a vizsgám! Már csak cirka 1 hónap és jogsim is lesz. :-( Addig meg csak nézegetem a mocit. De nem baj, így már biztos lesz egy születésnapi motorozás. (csak halkan és zárójelben: remélem addig megjön a jogsim :-) )
neeem. hidd el rengeteget ettem már. De mindenki máshogy fűszerezi. Itt pont ez a lényeg :D Mindegy ez a legjobb akkor is :D De ha gondolod megkóstolom a tiedet is :D Csak bírd a kritikát :D
Amúgy meg bográcsba érdemes még jó kaját csinálni. Ha gondolod/gondoljátok összejövünk egy páran van egy kis telkem egy kis házal egy remek terasszal meg mondjuk úgy 4 autónyi parkolóhellyel összehozhatunk valami főzős bandázást. Motoros túra útvonalat is tudok tókörül stb stb...
Erre a rendőri intézkedési vitára nekem van egy + példám, talán kicsit vicces is :
2010 nyarán volt, mentem Sopronban az egyik partyhelyről a másikra, az egyik kijáratánál a másik bejáratánál IS igazoltattak ,tehát 10 percen belül 2 szer igazoltatás+ szonda!
Na a 2. helyen ez a beszélgetés zajlott,idézem:
mondom : előbb igazoltattak a kollégák
válasz: az lehet, ugyan ilyen autóval?
mondom : persze ugyan ezzel 1 autóm van :D
erre: nem maga, a kollégák!?
mondom: igen
kérdés:és hányan voltak?
mondom: hát egymagam.
válasz:erőteljesebben: NEM MAGA EMBER, a kollégák :D
mondom: ketten
A végszavuk az volt, hogy: Na Molnár Úr az autóval minden rendben,de magára ráférne a pihenés, viszlát :D :D :D
Ennyi én mosolyogva mentem haza :)