Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel a rendőri intézekdéssel Totalcaros hirrel kapcsolatban megosztanék egy vidámabb esetet ami velem történt tavaly.

Erre a rendőri intézkedési vitára nekem van egy + példám, talán kicsit vicces is :

2010 nyarán volt, mentem Sopronban az egyik partyhelyről a másikra, az egyik kijáratánál a másik bejáratánál IS igazoltattak ,tehát 10 percen belül 2 szer igazoltatás+ szonda!

Na a 2. helyen ez a beszélgetés zajlott,idézem:

mondom : előbb igazoltattak a kollégák
válasz: az lehet, ugyan ilyen autóval?
mondom : persze ugyan ezzel 1 autóm van :D
erre: nem maga, a kollégák!?
mondom: igen
kérdés:és hányan voltak?
mondom: hát egymagam.
válasz:erőteljesebben: NEM MAGA EMBER, a kollégák :D
mondom: ketten

A végszavuk az volt, hogy: Na Molnár Úr az autóval minden rendben,de magára ráférne a pihenés, viszlát :D :D :D

Ennyi én mosolyogva mentem haza :)
Rob én inkább úgy vagyok ezzel mint a fiú az első alkalommal :D

Már el akarom veszteni a motoros szűzi mivoltomat :D
Mert a robogó/babaetta inkább bicikli :)

ui:bocs pihent vagyok :D
Köszönöm a gratulációkat. :-)
Én is március eleje óta nézegetem az enyémet. Már nagyon várom a pillanatot amikor...
Most hogy megvan a vizsga, sokkal nehezebb kivárni a dolgot. Eddig azt mondtam, hogy még rajtam múlik, mert nincs vizsgám rá, de innentől kezdve már a bürokrácia végtelen malmain múlik, hogy mikor vezethetem legálisan.
De nem vagyok elkeseredve. :-) Úgy várom mint gyerekek a karácsonyt. :)
Ha mágis váltanál mondjuk jövőre azért majd szólj :D :D
Most olvastam a sportmotor nyito oldalán ,hogy a japcsik már elkezdték gyártani ujból a 400-as cbr-t:D bár én maradok az én kincsemnél:D
Nemrob!
Ügyeeees...én már február óta nézegetem a kicsit...2hete adtam be remélem jövő héten már meglesz mert mennék Győrbe meg Sopronba 20án ;) ,csak kibirjuk valahogy! :)
GRATULA! Ügyi vagyol!
Megvan a vizsgám! Már csak cirka 1 hónap és jogsim is lesz. :-( Addig meg csak nézegetem a mocit. De nem baj, így már biztos lesz egy születésnapi motorozás. (csak halkan és zárójelben: remélem addig megjön a jogsim :-) )
Kincsesbánya :D
Hun az a telek :D
neeem. hidd el rengeteget ettem már. De mindenki máshogy fűszerezi. Itt pont ez a lényeg :D Mindegy ez a legjobb akkor is :D De ha gondolod megkóstolom a tiedet is :D Csak bírd a kritikát :D
Amúgy meg bográcsba érdemes még jó kaját csinálni. Ha gondolod/gondoljátok összejövünk egy páran van egy kis telkem egy kis házal egy remek terasszal meg mondjuk úgy 4 autónyi parkolóhellyel összehozhatunk valami főzős bandázást. Motoros túra útvonalat is tudok tókörül stb stb...
Hát az marha bonyolult :D Hús víz füszer sültkrupli :D
majd kicserélődik hirtelen az enyémmel... :D

Megjött a kesztyű... nagggyon állat! :D

Jah és bebrassóiztam. :D 1-évet vártam rá, hogy haverom neje végre megcsinálja... de megérte várni :D
Amúgy,nekiálltam főzni,afrikai harcsa rizs brokkoli talán pici kukorica :)
És közben a motorozásról álmodozom :D
Van de nemeladó :D
Valakinek van eladó jófajta sportdobja?
Akkor ti is lesztek páran :)
Na majd figyellek!
jaja,+jön 1-2 haver,haver haverjai, unokatesóm
jössz Te is?
A felvonuláson ott leszek :)
Ki jön ?
Holnap van 3 zhm----Tippmix jobban bejön :D :D
Menje lottozni! :D
Gondolom pirosat :D :D