Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ezek szerint eddig kettő olajcseréd volt csak? 2008- óta? az 1000-es meg a 12 ezres olajcsere? aztán majd 24nél cserélteted? akkor ha nem volt baja böven birja a kilométer intervallumot. Nekem 1000nél volt cserélve és most 4400 van benne 3,2 átlagba a fogyija
20ezer km van benne :D a fogyasztás 2.5-3 liter körül mozog :D
miért neked is 12 ezer a szerviz intervallumod? és neked mennyi km van a motorodba? pedig neked kevesebbet is fogyaszt gondolom
Szerintem teljesen felesleges évente... :D Akik mondták lehet 10-12ezret mennek.. :) Ilyen benzinár melett nekem is kell 2 szezon a 12ezerhez :D
akkor megvagyok nyugodva mert sokan riogatnak hogy hülye vagyok nem cserélek évente olajat. Nekem 250-es cbr em van 12 ezernként ir olajcserét nem tudom neked mennyi km után bár én 12 ezret hogy beletegyek kell két szezon
Csak szervíz :D
nincs mit. Egyébként te milyen gyakran cserélsz olajat? csak szerviz intervallumonként vagy évente?
Hát majd akk visszateszem a gyárit olyankor :D köszi a segítséget :D
hát ezt már nem tudom pontosan de ha nincs katalizátorod az elvileg csak a káros anyag kibocsáttásban játszik szerepet, tehát nem lesz olyan környezetkimélő a motorod illetve műszakin nem tudom hogy áttmegye ugyis
De ettől mi változik a motoron? Kell valamit állítani utána?
a kataliztátor a dobba van szoval ha sport dobot teszel fel akkor ennyi
Hello
sportdobot szeretnék venni a motoromra. CBR 125 R 2008 as. Katalizátoros, és erre nincs hatással a sportdob?
98-ast tankolnék csak az 15-20 km-re van a legközelebbi olyan kút ahol lehet kapni itt amik a közelbe vannak meg csak 95-ös van meg a 100-as. Kanázni meg nem akarok
Az jo volna, májusban beinvesztálnék. Arra meglesz a doboz meg a platni,aztán ha kellene valami méret hozzá meg tudom adni ;)

Köszi szépen ,hogy válaszoltál :D
írsz esetleg egy ímélt ? aztán ott folytatjuk ;)
köszi
funnyboy15@citromail.hu
Ha gondolod 8 ezerért készítek neked is.
Üdv:mosön
Köszi :)

A kocsim ethanolos a cibribe meg csepegtetnék csak a teszt kedvéért is ;)
Na majd kiderül köszi az infókat!
"max 1 lehelettel."*1dl akart lenni bocs!
Hali,én használok hát ami igaz a leírásából h:csendesebben jár,nem melegszik annyira ,és ha elveszd a gázt és gurulsz motor fékkel akkor kicsit könnyebben megy szerintem,meg hát egy hangyafasznyit talán jobban veszi a gázt,kevesebbet nem igen eszik max 1 lehelettel.(és amiket ellőtte soroltam ott sem akkor a különbség de azért észrevehető)Unoka tesóméknak céges kocsi 2.0 szívó disel az 1 L kevesebbet eszik a spuritól és ott is észlehető a csendesebb járás! ennyi igazából hát próbáld ki ha teheted
ÜDV.
Tankolj 98ast aztán ugyanott vagy :D :D

Mondjuk jo ötlet, valószínüleg azért eszeget neked olyan jól!
én nem használok semmi féle adalékot csak keverem a 95-ös benzint a 100-assal és ugy járok
Srácok!

Egy dolog már régóta motoszkál a fejemben!

Használ valaki "spuri" nevezetű adalékot? Ha igen megéri?
Ti mit hallottatok?
Amúgy van aki azzal járt és a hatóság a szag alapján fogta meg őket :D 1.9 es szivo mindennel eljár alapon :D :D
egyszer a haveromék 5 literes napraforgóolajos flakonba tartották a benzint!(még a simsonos korszakomba)neki is az volt!na a lényeg mindig amikor előttem ment éhes lettem...
Floriol 1 litereset, szeretem ha barnára sül a krupli és nem az olaj ízét érzem :)

Viduljunk ;)
10w40 shell van nekem benne