akkor ezek szerint eddig kettő olajcseréd volt csak? 2008- óta? az 1000-es meg a 12 ezres olajcsere? aztán majd 24nél cserélteted? akkor ha nem volt baja böven birja a kilométer intervallumot. Nekem 1000nél volt cserélve és most 4400 van benne 3,2 átlagba a fogyija
akkor megvagyok nyugodva mert sokan riogatnak hogy hülye vagyok nem cserélek évente olajat. Nekem 250-es cbr em van 12 ezernként ir olajcserét nem tudom neked mennyi km után bár én 12 ezret hogy beletegyek kell két szezon
hát ezt már nem tudom pontosan de ha nincs katalizátorod az elvileg csak a káros anyag kibocsáttásban játszik szerepet, tehát nem lesz olyan környezetkimélő a motorod illetve műszakin nem tudom hogy áttmegye ugyis
98-ast tankolnék csak az 15-20 km-re van a legközelebbi olyan kút ahol lehet kapni itt amik a közelbe vannak meg csak 95-ös van meg a 100-as. Kanázni meg nem akarok
Hali,én használok hát ami igaz a leírásából h:csendesebben jár,nem melegszik annyira ,és ha elveszd a gázt és gurulsz motor fékkel akkor kicsit könnyebben megy szerintem,meg hát egy hangyafasznyit talán jobban veszi a gázt,kevesebbet nem igen eszik max 1 lehelettel.(és amiket ellőtte soroltam ott sem akkor a különbség de azért észrevehető)Unoka tesóméknak céges kocsi 2.0 szívó disel az 1 L kevesebbet eszik a spuritól és ott is észlehető a csendesebb járás! ennyi igazából hát próbáld ki ha teheted
ÜDV.
egyszer a haveromék 5 literes napraforgóolajos flakonba tartották a benzint!(még a simsonos korszakomba)neki is az volt!na a lényeg mindig amikor előttem ment éhes lettem...
sportdobot szeretnék venni a motoromra. CBR 125 R 2008 as. Katalizátoros, és erre nincs hatással a sportdob?
Köszi szépen ,hogy válaszoltál :D
írsz esetleg egy ímélt ? aztán ott folytatjuk ;)
köszi
funnyboy15@citromail.hu
Üdv:mosön
A kocsim ethanolos a cibribe meg csepegtetnék csak a teszt kedvéért is ;)
Na majd kiderül köszi az infókat!
ÜDV.
Mondjuk jo ötlet, valószínüleg azért eszeget neked olyan jól!
Egy dolog már régóta motoszkál a fejemben!
Használ valaki "spuri" nevezetű adalékot? Ha igen megéri?
Ti mit hallottatok?
Viduljunk ;)