Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jó az ABS szépen dolgozik párszor már jól jött simán le lehet nyomni ütközésig fékpedált és nem csuziik meg a hátsó gumi az első féket még nem mertem behuzni ütközésig de félig már igen és nem csuszott meg
már most is láttam fent használtat tessék itt a link
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_250r-5644065

igaz ez abs nélküli mert az ABS az plussz egy százas mert az extra
Az abs hasznos?
Pl a kocsimon télen egy hányadék.... nyáron nem rosz, csak lassan dolgozik!
Az azt mondom nagyjából reális,a tiedből ettől függetlenül 1-2 éves használtat nlzek majd 2013 tavaszán remélhetőleg ;)
én 1millió 248-ért vettem abs-el és most már 1 millió 3száz ezer abs-esen a 250-es
szerintem a legujabb sezbb és termetesebb is jóval de tény hogy 980-ért sok kicsit
Annyival nem ér többet a VADI új :)
585K ? Ezt nem mondod?

980 ért van kinn a narancs a szalonban....pfff
hali jaja 2010 es a gép,tavaly mivel jött az új ezt meg lehetett venni 585k ért,még nincsen 1 éves május 16 lesz 1 éve nálam
Te hombre én azt hittem ,neked is régi ciberéd van :) De nem...hmm srácok nektek össze kéne koccanni vmi fényképezésre, csorogna a nyálam,marha jo az a fehéres színösszeállítás ! :)
hali,a katalizátor nem a Doba van hanem a leömlőbe lehet is látni ahol kiszélesedik .Nekem 5000km van 1000nél meg 4000 is kapott új olajt.
2,5-2,9 kötött eszik. ÜDv
Hát én megvagyok elégedve ezzel a 250-essel megy mint a disznó:) a hétvégén volt itt rally aztán a tuning ladát legyorsultam simán:D örült a fejem mint a hülye:D
Igen igen városi :)

Hát ezt már megbeszéltük,szeretem már most az enyémet,de azért kicsit irigy vagyok :D najo nagyon!

Az "ennyi pénzért motort lehet venni " kritikát meg engedd el a füled mellett, etessék azokat 5-6-8 literből. Arra van egy kocsim ami ha kell neki 11 et is megeszi,nem veszek még egy benzintemetőt! :)
akkor sok sikert. vezetésből? jók ezek a hondák én nem bántam meg nagyon élvezem vele a csapatást:D
Az nem rosz ötlet, főleg fiatal motorban.

Igen , holnap megyek vizsgára. ;)
értem ja még nincs jogsid motorra vagy miért mentél ilyet keveset ?
én tavaly vettem 0 kilométerrel 3500 volt benne mikor elövettem idén márciusba és most vagyok 4400-nál. nekem a 12 ezer az elég sok mármint legalább 2 szezon kéne hogy annyit beletegyek igy valószinű 6000nél cseréltetek olajat
Februárban vettem 32150 volt benne. Most 32190 :D:D :D

Tehát nem tudok nyilatkozni. Én valószínüleg a gyári 8000kmes szerint fogom,nem évente.

A kocsin elméletileg 15 ezerenként vagy 1 év. Én jobb olajat használok és 1-,1,5 év alatt járom le, pedig tiprom azért. ;)
nem tudom azt. Amugy te hogy cseréled az olajtat megtett kilométer után vagy évente?
Neked gyári irridium szerintem!
olajcsere:12 ezer ;
légszűrő csere:24 ezer ;
gyertya csere:48 ezer
ez meg a gyári 2011-es 250-es cbr könyvébe
olajcsere: 8000 km, gyertyacsere: 8000 km, légszűrőcsere: 12000 km.

ez a gyári 2005 ös könyvemből van.
hát nem tudom hogy a 125-ös cbrnek mennyi a csere periodusa de a 250-es könyvébe 12 ezer van irva
Srácok, lehet hülyeséget mondok de nem 4000km es a csereperidusa az olajnak?
funnyboy15@citromail.hu
Ez biztos jó,de adok másikat!

funny.sound.sopron@gmail.com
Az email címed érvénytelen.Küldjél pontos email címet.Köszi.