nagyon jó az ABS szépen dolgozik párszor már jól jött simán le lehet nyomni ütközésig fékpedált és nem csuziik meg a hátsó gumi az első féket még nem mertem behuzni ütközésig de félig már igen és nem csuszott meg
Te hombre én azt hittem ,neked is régi ciberéd van :) De nem...hmm srácok nektek össze kéne koccanni vmi fényképezésre, csorogna a nyálam,marha jo az a fehéres színösszeállítás ! :)
hali,a katalizátor nem a Doba van hanem a leömlőbe lehet is látni ahol kiszélesedik .Nekem 5000km van 1000nél meg 4000 is kapott új olajt.
2,5-2,9 kötött eszik. ÜDv
Hát én megvagyok elégedve ezzel a 250-essel megy mint a disznó:) a hétvégén volt itt rally aztán a tuning ladát legyorsultam simán:D örült a fejem mint a hülye:D
Hát ezt már megbeszéltük,szeretem már most az enyémet,de azért kicsit irigy vagyok :D najo nagyon!
Az "ennyi pénzért motort lehet venni " kritikát meg engedd el a füled mellett, etessék azokat 5-6-8 literből. Arra van egy kocsim ami ha kell neki 11 et is megeszi,nem veszek még egy benzintemetőt! :)
értem ja még nincs jogsid motorra vagy miért mentél ilyet keveset ?
én tavaly vettem 0 kilométerrel 3500 volt benne mikor elövettem idén márciusba és most vagyok 4400-nál. nekem a 12 ezer az elég sok mármint legalább 2 szezon kéne hogy annyit beletegyek igy valószinű 6000nél cseréltetek olajat
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_250r-5644065
igaz ez abs nélküli mert az ABS az plussz egy százas mert az extra
Pl a kocsimon télen egy hányadék.... nyáron nem rosz, csak lassan dolgozik!
980 ért van kinn a narancs a szalonban....pfff
2,5-2,9 kötött eszik. ÜDv
Hát ezt már megbeszéltük,szeretem már most az enyémet,de azért kicsit irigy vagyok :D najo nagyon!
Az "ennyi pénzért motort lehet venni " kritikát meg engedd el a füled mellett, etessék azokat 5-6-8 literből. Arra van egy kocsim ami ha kell neki 11 et is megeszi,nem veszek még egy benzintemetőt! :)
Igen , holnap megyek vizsgára. ;)
én tavaly vettem 0 kilométerrel 3500 volt benne mikor elövettem idén márciusba és most vagyok 4400-nál. nekem a 12 ezer az elég sok mármint legalább 2 szezon kéne hogy annyit beletegyek igy valószinű 6000nél cseréltetek olajat
Tehát nem tudok nyilatkozni. Én valószínüleg a gyári 8000kmes szerint fogom,nem évente.
A kocsin elméletileg 15 ezerenként vagy 1 év. Én jobb olajat használok és 1-,1,5 év alatt járom le, pedig tiprom azért. ;)
légszűrő csere:24 ezer ;
gyertya csere:48 ezer
ez meg a gyári 2011-es 250-es cbr könyvébe
ez a gyári 2005 ös könyvemből van.
Ez biztos jó,de adok másikat!
funny.sound.sopron@gmail.com