politika mentesen próbáljuk de akkoris... családok mennek tönkre, 40 év házasság után válnak el az emberek, csökkentik a fizetéseket elveszik a juttatásokat és a többi és a többi....
mindenki kapja a stresszes életet és csodálkozunk ha egy héten 10nél több a halálos áldozat több különböző gyilkossági ügyben.
2013:
0,1 százalékos pénzügyi tranzakciós adó
mobiladó
+ 10% kötelzőre adó
Gyógyszertámogatási kiadások csökkentése
E-útdíj
Pénzügyi tranzakciós illeték bevezetése
Csökken a gyereksegélyezés
dugódíj
én tavaly nyáron voltam úgy, hogy majdnem perec!Mondjuk soha nem fogom elfelejteni!kereszteződés,apro kavicsok voltak az úton,persze kopott volt a gumi is,2be lassan megyek kicsit több gázt huzam már dőltem is,már lent volt a térdem a lábtartó fel hajlott mikor már nem karcolt annyira a kavics--- bő gáz gumi megtapad puff átdobott a másik oldalra majd egyenesbe!(golyók kaptak rendesen)Mondom soha nem fogom elfelejteni,de a barátnőm sem
Én is nyaltam ma. A garázsok felől jöttem ki, ott van egy bukkanó, autó jobbról 50-60-al. Vészfékezés. dőltem mint a zsák. jobb index csere. Ami amúgy is cserés lett volna de mégis rosszulesett, hogy esett... :(
Balf*sz voltam. ez van. :(
bizony bizony, az nagyon kemény. ott lakom a körforgónál és nap mint nap végig megyek rajta, de van mikor duplázok :D
az egyik felén van egy gödör a szélsőben, a másik felén meg egy süllyedés a belső sávban azokra nem árt figyelni :)
hát igen észnél kell lenni, ez jó lecke volt számomra.
innentől kezdve ha csak a boltba megyek is felveszem a nadrágot.
azt hiszem 115kg
szerencsére nem mentem gyorsa :)
nekem is a 4400km alatt már volt pár necces esetem hogy majdnem esés de aztán mindig megusztam. Kétszer volt olyan hogy álló helybe majdnem eldöltem a motorral igaz nekem a 250-es cbr az 165 kg a tiétek nem tudom mennyi
éles kanyar, homok, kopott gumi, túlzott bátorság.
a legjobb kombináció!
Szerencsére nem lett komoly baja a vasnak mert amennyire tudtam tartottam magam meg a mocit térdel meg kézzel. a kormány véget kell lefestenem meg a hátsó fék pedált kell kiegyenesíteni.
És itt fel is hívnám mindenki figyelmét, hogy amennyire csak teheti öltözzön be, a farmert el lehet felejteni (most már tapasztalat)!
Nekem csak a térdem bánta.. egy kicsit
Vettem egy dobozkát, motovell 32 litereset 7000ért platnival. Annyit megért.
Az lenne a kérdésem,hogy házilag lehet a gépre doboztartó felfogatást csinálni. Láttam már egy fórumostól,hogy csinált ilyet.
Vagy ha valakinek van felesleges eladó érdekelhet :)
mindenki kapja a stresszes életet és csodálkozunk ha egy héten 10nél több a halálos áldozat több különböző gyilkossági ügyben.
2013:
0,1 százalékos pénzügyi tranzakciós adó
mobiladó
+ 10% kötelzőre adó
Gyógyszertámogatási kiadások csökkentése
E-útdíj
Pénzügyi tranzakciós illeték bevezetése
Csökken a gyereksegélyezés
dugódíj
Nekem még + egyetem...
Mindenki marha nyugodt...
Remek korszakot élünk meg ;]
Amúgy, párás esős idő 8 fok, régi gumi nem tapad, front van ,sok az ideges balfasz.
Én ma városi forgalomban voltam oktatóval gyakolorli. Rámtolattak de megoldottam, az oktató meg ott anyázott az ipsével :D :D
Balf*sz voltam. ez van. :(
az egyik felén van egy gödör a szélsőben, a másik felén meg egy süllyedés a belső sávban azokra nem árt figyelni :)
innentől kezdve ha csak a boltba megyek is felveszem a nadrágot.
azt hiszem 115kg
szerencsére nem mentem gyorsa :)
a legjobb kombináció!
Szerencsére nem lett komoly baja a vasnak mert amennyire tudtam tartottam magam meg a mocit térdel meg kézzel. a kormány véget kell lefestenem meg a hátsó fék pedált kell kiegyenesíteni.
És itt fel is hívnám mindenki figyelmét, hogy amennyire csak teheti öltözzön be, a farmert el lehet felejteni (most már tapasztalat)!
Nekem csak a térdem bánta.. egy kicsit
Még mindig nincs senkinek eladó hátsó ülése? :)
Üdv
Funny
Vettem egy dobozkát, motovell 32 litereset 7000ért platnival. Annyit megért.
Az lenne a kérdésem,hogy házilag lehet a gépre doboztartó felfogatást csinálni. Láttam már egy fórumostól,hogy csinált ilyet.
Vagy ha valakinek van felesleges eladó érdekelhet :)
Hibiba van beleirva vmi. Az csak kiindulási alap.
Ha tudsz akár busszal is ,de menj el és bujj bele. ;)
Amugy ez a ruha mocsokjól néz ki! Ennyiért tökéletes.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Majd legközelebb :)