Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mire gondolsz, hogy jó e az úgy? :)
És jó az úgy? :)
15-ös elől a gyári
köszönöm szépen a kimerítő választ!
Azt lehet tudni, hogy hányas fogaskerék van elöl gyárilag?
nagyobb gyertya biztos lesz benne.
HaliFuny! Kapaszkodj.atok,én nem rég vettem a nagyvas.hu-n 17!-es kislánckereket.Na nekem ez van fennt.
A kisebb első lánckeréknek az lesz a hatása, hogy többet kell pörögnie a motornak, hogy ugyanazon sebességfokozat esetében ugyanazt a sebességet tartsa. DE (direkt nagy betűvel írtam) ezáltal kicsit nyomatékosabb lesz a motor, előbb lehet a magasabb fokozatokat kapcsolni (rövidebbek lesznek a fokozatok), és ha minden ideális, akkor a 6. fokozat nem lassuló fokozat lesz, hanem ebben is jobban ki tudja magát pörögni.
A gyári állapot szerint 5.-ben eléri a kis CBR a max sebességét és 6.-ban csak jelentős hátszéllel vagy lejtő esetén tudott ennél többet. Ha az első lánckerék kisebb, akkor talán ez az állapot is javulhat kicsit.
Az eddigi fokozatok kicsit rövidebbek lesznek és a 6.-is gyakrabban használható lesz.
Az hogy ez a végsebességet módosítja-e, csak a gyakorlat tudja visszaigazolni. Az elméletileg elérhető max sebesség csökken, azáltal, hogy az áttétel módosul, de mivel eddig a 6.-ban nem letiltásig pörgött (a motor teljesítményhiánya miatt), így ezt előre megmondani nehéz lenne.
még régebben olvastam, hogy 500al nőtt meg a fordulatszám és vele együtt a fogyasztás is kicsivel, ajánlották a gyertya cserét is kilencesre a nagyobb fordulat miatt.
Erre nem tudok válaszolni nekem gyári !
csak a fórumon olvastam,de ird be a fórum keresőbe aztán kutass picit a véleményekről!

üdv
Funny
de a 14-essel mennyire szokott csökkeni a végsebesség? Azért nem mindegy, hogy 100-nál 8ezret vagy 9500-at pörög.
azt elhiszem ... grrr :)
most gyárilag 15 ös van fenn, 14esre szokták cserélni, egy sportdob egy szürő. mást nem nagyon lehet. :)
Köszönöm a válaszokat!
Igen tekintélyre méltó a 115.000.km! Gratulálok hozzá!
aha értem hát én nekem a mostani 250-es hondám elött egy q-link ss125-öm volt ami a cbr koppintása. Hát ez a 250-es jóval erösebb nem fogja meg se a szél se a domb még a kétszemély se
hát egyenlőre maradnék még a 125-nél :) legalább ezt az idényt... erre a gépre vártam már 6 éve :D aztán ha váltanék akkor 600-as... csak az a baj 165 vagyok. kérdés ráférek e a 600-asra...
cseréld le 250-esre:) csak ajálni tudom:)
Tiszta sor. Valami más amit még érdemes csináltatni egy ilyen résznél. PL fogaskerék? én nekem nem tudom hányas van fennt de egy kicsit bosszantó volt ma a szélben a 81-esen hogy 6-ikban nyélgázon 90ről esik le a fordulat 7200-ról vissza 80-ra :(
Standard: CR8R (NGK), For extended high speed: CR9E (NGK)
Eztet engedi :)

de többen tettek bele irridiumot.
Az a tartósság miatt lehet jó szerintem.
Ezt írja a könyv :D
"Nagy sebességű motorozáshoz"
Nem tuningmájsztró akarok lenni, csak amit a gyártó megenged...
Az általánoshoz 8 as számú a sporthoz 9 es

"Nagy sok sebesség hajtás fokozódás" nem várható. Tuning. Oszt örülhetsz. Az enyémet szervízkönyv szerint cserélték cr9esre,de nem tudom,hogymegy a normálissal.

:D
"Lesz tőle nagy sebesség" ez kvajó :D :D
Nekem rendben, vizsgáljuk meg a te gépedet is! Ha elkészül addigra az enyém akkor oké.
Megy kötelező dolgokra...

Kérdés ezzel kapcsolatban!
Van a szervízkönyvben egy olyan, hogy nagy sebességhez való gyerta. Az mit tud? Érdemes olyat? Lesz tőle nagy sebesség? :D
Itt vagyok minden nap, de annyi zht irok h azt se tudom h áll a fejem.
A péntek du/este sanszos lehet! Mit szólsz?
14:00től rutinozok, kb fél 4 ig aztán ráérek!
Kocsim van tehát mind1 hol talizunk,de a mocit is meg tudom mutatni :)

Hmm?

üdv
Funny
Funny!
Mikor vagy fehérvár? Ugorjunk már össze!
Az tök jó fogyi egy 250estől, nem sokkal eszik többet a dupla akkora blokk :)

Szép a mocid,nagyon ,pont a kedvenc színösszeállításom a 250-ek közül :)

Nekem egyenlőre a garázsban áll tehát nem tudok nektek nyilatkozni.
2005ös és 32ezer van benne.

üdv
FUnny
még 1000kmig várjál a végsebességgel megy a nagyon hajtással is. Jó tanács
Igaz nekem 250-es cbr van de azért leirom.
Évjárat: 2011
kilométer:4250km
sebesség: 157km/h
fogyasztás:2,8-3,7-ig de nagy általánosságba olyan 3,3 liter köröl jön ki kér személlyel 130km/h föle nem megyek akkor.