Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig keresek hátsóülést a cbr-re :)
Esetleg egy bontó honlapot, emailt, telefonszámot.
Köszi!
Üdv!
De igen, veterán autó kiállítás és motor börze.
Még nem tudom,nem hétvégén lesz az eto parkban valami motoros kiállítás vagy mi a fene ?
CbrP.
15.-én készülsz-készültök valamerre?
jó cuccos nem megy teli kis kavicsokkal sárral meg ilyen sz*okkal az egész blokk
mito ne is mond, én is nem rég értem haza és mit ne mondjak nem izzadtam meg.

a sárvédőre vissza térve, akkor okés, elgondolkozom én is valami hasonló megoldáson.
Figyelj, az a baj hogy egyszerűen nem találok eladó gyári rendszert, az új ára meg horror..Az ebayen találtam egy hátsó dobot, de ennyi.Mert ha találnék jó árban, akkor eladnám neked a sport rendszert, és kész....Egyébként én a műszaki miatt nem aggódom, mert itt Gödöllőn van egy motorszerelő, aki műszakiztat...neki nem gond a sportkipufogó:)...Mindegy, agyalj, aztán hívj hogy mire jutottál!Üdv!
ö hát ez alu rámpán volt csúszásgátló, gumis 1 kicsit,hátulján erős ragasztó volt rajta és 2 db-al van közrezárva a sárhányó :)
Ma délután mentem egy 130km-es kis túrát.Az ablakból kurva fasza idő volt de már kb 20km után szétfagytam hiába voltam felöltözve.Azért lenyomtam.
nemérházzá se hogysem!
Nem rossz ötlet! Rugózás közben nem ér hozzá a gumihoz?
Ügyi vagy,miféle anyagot használtál fel?Jó lett nagyon!
Hali,
Múlt héten kaptam 1 defektet itthon kiszedtem a kereket ,meg csináltattam.De nem is ez a lényeg hanem amíg nem volt bent a kerék kicsit meg "tuningoltam" a hátsó sárhányónak mondott logó műanyag darabot ,mert ugye az nem ér valami sokat mert még a henger is sáros lesz ha beletévedsz véletlen 1 tócsába ez lett az eredmény:
Rá se baszz.Még most is rajtad agyalok.......Szeretném,de nekem meg kel a sajátom.Pénzben nem tudjuk megoldani?
Látom hogy mégsem nekem szólt sorry
Asszem a kérdés nekem szólt..Nincs, a rendszer egy egészet alkot.
Halihó.Megtudnátok mondani a típus számát az első izzóknak?
nincs mit
Hm..Köszi a tanácsot!
Aha
A shox cuccok nem rosszak nekem is az van (four season) viszont a cipzárjára figyelj oda mert nekem az meg adta magát két hónap után, természetesen gariba cserélték.
A dob,ahogy találkozik a leömlőddel,a lábtartó mellet,na ott van 3 darab csavar ami összetartja a kettőt?
Ja ez lamaradt!
A kiválasztott
Na azt hiszem,én megtaláltam a magamnak valót.Ár érték arányban ez nekem megfelelő,plusz,a ruhámhoz is jól megy.Mert hát ugye időközben azt is vettem,csak nem írtam le.SHOX NORDKAPP szettet.gatya+kabát.Még kesztyűt keresgetek.