Figyelj, az a baj hogy egyszerűen nem találok eladó gyári rendszert, az új ára meg horror..Az ebayen találtam egy hátsó dobot, de ennyi.Mert ha találnék jó árban, akkor eladnám neked a sport rendszert, és kész....Egyébként én a műszaki miatt nem aggódom, mert itt Gödöllőn van egy motorszerelő, aki műszakiztat...neki nem gond a sportkipufogó:)...Mindegy, agyalj, aztán hívj hogy mire jutottál!Üdv!
Hali,
Múlt héten kaptam 1 defektet itthon kiszedtem a kereket ,meg csináltattam.De nem is ez a lényeg hanem amíg nem volt bent a kerék kicsit meg "tuningoltam" a hátsó sárhányónak mondott logó műanyag darabot ,mert ugye az nem ér valami sokat mert még a henger is sáros lesz ha beletévedsz véletlen 1 tócsába ez lett az eredmény:
Aha
A shox cuccok nem rosszak nekem is az van (four season) viszont a cipzárjára figyelj oda mert nekem az meg adta magát két hónap után, természetesen gariba cserélték.
Na azt hiszem,én megtaláltam a magamnak valót.Ár érték arányban ez nekem megfelelő,plusz,a ruhámhoz is jól megy.Mert hát ugye időközben azt is vettem,csak nem írtam le.SHOX NORDKAPP szettet.gatya+kabát.Még kesztyűt keresgetek.
Esetleg egy bontó honlapot, emailt, telefonszámot.
Köszi!
Üdv!