egy szóval nem mondtam neked hogy rs-t vegyél, mondjuk lehet hogy kényelmetlen és sokat eszik, de megy mint a barom meg élvezetes döntögetni vele, dehát valamit valamiért..............
50 ccm mért nem veszel rs-t?? azon szélesebb felni van mint a tzr-en tehát az tetszene neked és megy is meg szép is meg ......... szal kiráááály, nem kell rögtön azon gondolkodni hogy szénné tuningold....
Épp most gondolkodtam el ezen ahogy hazaértem. És láttam egy tzr-t is, és jó széles kerék volt rajt, de biztos rá menne? Lehet hogy beféérne de a futómű része? NSR kereket elég nehéz szerezni Nem lehet valami tuningboltba hozzá szerezni szélesebb felnit? Azon gondolkodtam hogy csináltatni is lehetne, csak az picit drágus lenne. De ez az idom télleg jó, de valaki tud egy konkrét árat?
naezaz! enis nagyot neztem... de a jardapatkabol kiutott 1 jokora darabot ami tovabbra is teny... az egesz eses terhe az elso kerekre ment! + extran az en sulyom a lenduletem, amivel vszeg ranyomtam a kormanyt, majd atestem es a motoris ram, ezert szerencsesen is estem nekem semmi bajom se lett, meg az idomnak se... de a telo ferde! es azis teny
hat az esz megvolt, inkabb csak pechem volt 1 darab szemettel az uton... 1 muanyag kupak amit pont ugy kaptam ki hogy elcsuszott rajta a motor (es megcsak latni sem lattam mert sarga volt, meg epp elozesbol jottem vissza, ugye az autosok nemvalami "gyorsak" fekvorendorokkel barikadozott utszakaszon), 30-40 en mentem, de mar leirtam ide 1x
rs50:elöl:90/80 ZR 17
hátul:110/80 ZR 17
rs125:elöl:110/70 ZR 17
hátsó:150/60 ZR 17
TZR50:elöl:100/80-17 52H
hátul:130/70-17 62H
ki volt az?