Nem a márka miatt bírt keveset az a lánc, hanem mert gyűrű nélküli. "O" gyűrűs láncokban van egy gumi karika, ami nem engedi ki a kenőanyagot a körgők alól, így nem kopik annyira mint egy mezei lánc.
Üdv! 428-as méretű, 124 szemes lánc kell rá. Na ilyet nem nagyon fox találni. Én JT láncot vettem 4620 Ft-ért, asszem 136 szemes volt. Előretoltuk a kereket, felpróbáltuk a láncot, bejelöltük a méretet, és lerövidítettük 124-esre. Arra ügyelj, hogy H jelölésű legyen a lánc, az az erősített. Az sejthető volt, és valószínűleg így is lesz, hogy nem fog annyit elmenni, mint a gyári lánc, de hét ezt nem is várom el ennyi pénzért. Viszont legközelebb DID láncot veszek, csak legutóbb az éppen nem volt.
Gondoltam beprobalkozom, hatha valaki kategoriavaltason gondolkodna. Nekem az elso motorom szinten CBR 125 volt, utana jott a mostani elado szepsegem, egy 2005-os ER5. 30ezer km van benne, nagyon szep allapotban van, es minden papirja rendben van. Iranyara 500.000 Ft. Ha valakit esetleg erdekelne, szoljatok :)
2db H4-2 8000k HID Xenon.
Párba vagy külön külön is eladó teljesen hibátlanul működik mind a kettő.
Első lámpa: 12V-35/35W x 2
A xenon égők milyen színűek és mennyire tartod őket?
Gyárilag a 2004-es cbr-be milyen izzók vannak?
Esetleg valakit nem érdekel cbr-be Xenon Szett?
Gondoltam beprobalkozom, hatha valaki kategoriavaltason gondolkodna. Nekem az elso motorom szinten CBR 125 volt, utana jott a mostani elado szepsegem, egy 2005-os ER5. 30ezer km van benne, nagyon szep allapotban van, es minden papirja rendben van. Iranyara 500.000 Ft. Ha valakit esetleg erdekelne, szoljatok :)