Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, nemrég voltam a 12000-es szervizen, és ott mondtak 25000-et a gyári szettre (lánckerekek+lánc). Ha csak feleannyit bír az utángyártott, mint a gyári, még akkor is spóroltam 7000-et. (2x 9000).
Asszem megvan! Ez az nem?
MOTO-DETAIL MOTOREMELŐ, KRÓMOZOTT
Ár: 4640 Ft
A gyári lánckerekekre mondod a 25k-t?
Linkeld már be az emelőt kérlek, lehet jól jönne egy nekem is :D
Hát, megnéztem a leírást, de nincs benne. Valami túlfolyó/szellőző cső lehet. Én arra tippelek, hogy ha túl sok az olaj, ott nyomja ki a felesleget. De nem biztos. Megnéztem a sajátomat, csontszáraz. A láncra visszatérve, tavaly november 20 körülig motoroztam, úgyhogy nem érdemes halasztanom a dolgot. Már nem akarok húzni a láncon, mert akkor már végképp a pirosban lenne. Holnap megrendelem a szettet, de nem interneten, mert a munkahelyemtől párszáz méterre ugyanannyiért meghozzák. JT első lánckerék: 1000, JT hátsó lánckerék: 3000, DID lánc: 4900. Úgyhogy zsír, de kíváncsi leszek, a gyárihoz képest mennyit fog bírni. A gyári viszont 25000 lenne... Megrendeltem egy emelőt is a bazismotor.eu-ról, épp akciós, 9300 helyett 4600. Ha megjön, teszek fel képet róla.
Üdv! Attól függ ,hogy mennyit fogsz még vele menni a szezonban, bár az a biztos ha cseréled, de te tudod. Azért is van odaírva a "replace chain" a piros fölé...

Egyébként valaki meg tudná nekem mondani, hogy van egy olyan cső amiből olaj folyik (sötétebb mint ami a dekliben van), annak mi a célja? (A vízpumpa alatt van, egy kis vékony...)
Üdv! Közületek ki cserélt már láncot? Aki igen, mikor? Az utolsó állításnál a jelölő beleért a pirosba, így nem tudom, hogy kihúzza-e még ezt az évet, vagy már idén cserélnem kell. Azt meg nem szeretném, ha elszakadna. Megszorul, oszt' borulok...
sziasztok!milyen akumlátor valo cbr 125be gyárilag? elöre is kösszi!
enyém eladó! :)
engem lehet hogy érdekelne! fel tudjuk valahol venni a kapcsolatot?
Budapest
de valameddig rugalmas vagyok
Hol vagy helyileg?
Köszönöm de ezeket már mind átnéztem ami olyan volt azt fel is hívtam de már vagy eladta vagy nagyon messze van!De nagyon szépen köszönöm a segítséged
Az enyém eladó! hirdetést az adatlapomon megtalálod.
Hello!
Lehet, hogy már kerested ezeken, de azért leírom:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso/motor
http://www.kepesmoto
r.hu/
http://hasznaltmotorok.hu/
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni.
Eladó 125ös cbrt keresek!
Szia

írj vagy hívj mi érdekelne, a képen kívül is sokminden van...

Üdv
Nincs semmi baj a gépeddel,csak elhitették veled /itt a fórumon is/,hogy 130-140 -et megy és 110 az utazója.Érdekes ,hogy akinek 120-140-et megy kihívtam ,hogy tegyük össze az enyémmel ami tökk gyári és 110-115 körül tud senki nem vállalta.Ha gyorsabbat akarsz akkor vegyél haccázast!
Bocs, igazad van, végiggondoltam, tényleg 10-es!
Minden "rovátka" kb. 2 litert ér nekem, és a végén a fél szürke és a fél piros is egyenként 2-2 liter, így 5x2=10 liter, és kb 2 liter a piros
Fogyasztásom amúgy 2,2-2,6 körül alakul, attól függ hány személlyel és milyen csuklóval
Hali!

Akad meg valami a kepen lathato alkatreszekbol nalad?
Igen ezt kifelejtettem, hogy nem átváltós , de szerintem tízes a tank, és ebből 2.1l ha belép a mutató a pirosba...mármint a kézikönyv szerint, de tapasztalatom szerint is.
Szerintem csak 2 liter, a pirostól. Tudtommal 8 littyós tank 2 littyó tartalékkal (NEM átváltós, tehát ha a motor megállt, akkor megállt, csak attól "tartalék" hogy már pirosat mutat az óra.) Menetállásban mérjük, nem sztenderen
Köszi a válaszodat ! Még egy olyan problémám lenne hogy kotyog a váltókarom lehet hogy a persely kikopott ? vagy ebben nincs is persely ?
Helló!
A csavarra nincs ötletem, benzincsap nincs, tartalék 3l pirostartománytól (asszem).
Helósztok ! Nekem van egy 2004-es Honda cbr 125-öm kicsit szivárog az olaj a leengedő csavarnál meg tudnátok mondani milyen tömítés van benne gyárilag vagy milyenre tudnám kicserélni ?

Amúgy a 2004-es modellen van tartalék benzin ? vagy az csak a 2007-esen van ?

köszi a válaszokat előre is
üdv. Kristóf