Raktam fel pár eltántórító képet annak aki tuningolni szeretné ezt a kis mocit. Nem látszik sajnos de a dugó kettétört. És a végére egy jelen állapoti képet a mociról ma reggel lett összerakva.
esetleg valakinek eladó 14 es fogaskerék előre? vagy tapasztalatok? megéri? 6. ban 2 személlyel nagyon szar a gyárival egy kis szembe szél és 80 at is nehéz tartani.:S
láncot lánckereket muszáj egyszerre cserélnem? a lánckerék még szép állapotú csak a láncban van egy hibás szem ami miatt hamar elnyúlt finom használat mellet is . 19000 van benne.szerintetek elég egy lánc vagy egyben lánckerékkel együtt vegyem?
Nagyjából 200km-t mentem eddig vele, olyan mintha nem is 110/80 lenne hanem sokkal nagyobb, a motor iszonyatgyorsan kiforog 120-ra, minden fokozatban nagyobb végsebességet ér el(kivéve a 6.-at), viszont sajnos ez engem nem tesz boldoggá... valahogy nem tud érdekelni mennyi a vége, csak legyen egy kényelmes utazótempója, ami viszont eléggé megcsappant.. amint nem hasalok tovább a motoron a sebesség visszacsökken 102km/h-ra és nyélgázon nem akar tovább gyorsulni, volt amikor ment többet is de az előbbi volt döntő többségben. Számomra ez azért zavaró, mert az előző gumival nagyjából 110 volt a vége teljes gázzal, ráhasalva ugyanannyi mint ezzel, bár eddig 2x megütötte a 135-öt. Nem tudom, hogy kinek hogyan viselkedett a gyári gumi, nálam ilyen volt. Viszont nem forog annyit, 100-nál 8.000 volt a fordulat, most 7500-7600, 80-at 6300-6400 körül forogta, most ez 6000. Azt vettem észre hogy mikor beáll erre a 102-re, akkor a fordulat nagyjából 7900. Tapadást tekintve esőben is jól szerepelt. A hozzászólás elküldése előtt gondoltam még gurulok egyet, nem volt túl meggyőző. Normális üléspozícióban a végsebesség széliránytól függően 90-105 között volt... Bár ez várható volt, csak akkor azt nem értem hogy akinek 130-as van alatta, az miért mondja hogy semmilyen különbséget nem érez... Nem tudom eldönteni hogy nevezhetem-e lomhának. Ennél többet nem igazán tudok róla mondani :) Talán majd ha elkezd kopni...
Sziasztok! Holnap mennék megnézni egy 2007 es kis cbr-t gyanúsan alacsony árral. Képeken jó állapotban van leírás szerint sincs rajta nagyobb hiba km is reális szerintetek miért adná valaki ilyen olcsón? (180 HUF )
Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt, nemrég jutottam hozzá egy 125-ös honda cbr-hez,ami nekem nagyon bejön, de akadt vele pár probléma amihez a segítségeteket szeretném kérni:
Volt hozzá egy ("nem túl jó") sportdob, ami miatt el lett állítva a karbi, de visszakerült az eredeti és jelenleg 2 és 1/4 -re van kinyitva a keverékállító csavar, de nem az igazi (röviden elmondva). Ha valaki meg tudná mondani a gyári állást, nagyon nagyra értékelném.
Na én ugyanezt néztem, csak 100/80-asban, ami a gyári méret. Majd feltétlen oszd meg velünk a tapasztalataidat, mert ez a gumi (már eleve az ára miatt is) sokunk számára érdekes lehet.
Új vagyok itt, nemrég jutottam hozzá egy 125-ös honda cbr-hez,ami nekem nagyon bejön, de akadt vele pár probléma amihez a segítségeteket szeretném kérni:
Volt hozzá egy ("nem túl jó") sportdob, ami miatt el lett állítva a karbi, de visszakerült az eredeti és jelenleg 2 és 1/4 -re van kinyitva a keverékállító csavar, de nem az igazi (röviden elmondva). Ha valaki meg tudná mondani a gyári állást, nagyon nagyra értékelném.
Köszönettel: Dani574
http://www.r17.hu/index.php?pa...