Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Renege

Nekem mind 1 még egyik településen se jártam:) viszont arra gondoltam, hogy mi lenne ha körbe járnánk a tavat? Amúgy a találkozó lehetne az omv kúton ahogy kijövünk kapuvárról vitnyéd felé. Mondjuk reggel 9-kor?

Erre gondoltam:
hát az már valami más probléma lehet nem hiszem hogy a benzin ha menet közbe áll le. Nekem amugy injektoros van
Laci, még mindig nincs jogsim!

Sajnálom! Ha ugy lesz csatlakozok! Szólok ha tudok már menni :)
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a katalizátor a csőben vagy a dobban van?
A tank levegőztető cső nincs megtörve véletlenül? Én így jártam, amikor levettük majd visszatettük a tankot és mindig megállt, majd tankfelnyitás után újra jó volt.
Szerintem nézd meg, hátha...
Papírilag? Szervízkönyvre gondoltál szerintem és az nem egyenlő a gyári leírással.
Egyébként tökéletes bele az is, csak én ragaszkodok a gyári dolgokhoz...
Igen erre!
Nem tudom hirtelen mire gondolsz, de ha nem is találod hirtelen a helyét, fogasd fel gyorskötözővel vhova. Kormányeltekergetés közben ellenőrizd hogy nem feszül-e!
Az érdekes.Az én gyári leírásomban 10w-30-at ír.De ezen kívül semmi.
Erre gondoltál?Mert találtam repsolból más fajtát is.Ja még egy kérdés:a fejidomnál bent van egy (szerintem relé)kis dobozka aminek kék kupakja van és csatlakozóhoz kapcsolódik.Lényeg hogy valami foglalata van gondolom valahol a fejidomban,és most ha benézek az idomokhoz akkor látom hogy ott fityeg.De sehol nem találom a helyét.Ahhoz hogy visszategyem a helyére le kell szedni a fejidodot?
Papirilag nekem Shell Advence VSX 10w-40 szintetikust ír.
hali,van valakinek eladó gyári dobja ?
oké oké felőlem oké.De mit szólnál ha sopronon keresztül mörbisch-re mennénk?Vagy te ilmitz-ben jártál már?
Apropó mikor lenne a találkozó?Mert keveset voltam a héten itthon és a párommal is szeretnék lenni még vasárnap.

Tehát?
Apropó lehet CSATLAKOZNI!
Hát sajna nekem menet közben áll le,nem alapjáraton.Leáll a moci,félre állás,és mire (gondolom)megtelik ismét a karbi benzinnel,már mehet is,Tök rendszertelenül csinálja,van hogy elő sem jön!
Szia!
Én Repsol Moto Racing 10W30-at használtam. Jó olaj megfizethető áron! ( amúgy is csak 9 dl-re van szükség kis ciberénél) Sokan 10W40-et mondanak mert a szervízbe is beleborítják azt ,mert abból rendelnek be sokat, de 10W30 gépkönyv szerint!
Izzóhiba lesz csak szerintem, thefunnyboy most írta le hogyan cserélte, olvass vissza kicsit. Ha LED akkor viszont csak is SMD LED! Jobb a fénye, kevesebbet kajol, tovább él!
Épp ma voltam Kapuváron műszakiztatni a gépet. Most két évig nyugi van...
Akkor mondjuk kapuváron lehetne a találkozó, mondjuk akkor mi lenne ha a fertő tóra mennénk? Mondjuk Illmitz?

Esetleg még más beszállna?
Szerintem már nincs olyan ember, aki ezt ne tudná...
hali én láttam már élőben is nekem az uj 250-es cbr van.
Sopronba lakok.koztes talalka valahol a 85-on?funnyboy te is jossz?
funnyboy: a citybike-ba vettem.
Renege: vasárnapról is lehet szó feltéve ha jó idő lesz, viszont akkor valami köztes találkozó helyet kell keresni mert úgy látom Pesti vagy.
Tegnap kikapkodtam a müszerfalból az izzókat!

Hát ha ezért elkérnek a salamonban 15ezret akkor oda soha ne vidd.

-a Plexinél és kiszedtem a felső csavarokat
-az óra jobb és bal sarkán van egy-egy csillag csavar
-utána kijönnek a finom kis müanyagok,ezek ilyen takarólemezek
-ezután 2 db 10 es villás-dugokulcs kell magát azórát fellazitani
-ha megvan,felfelé ki lehet húzni a helyéről
- alulról ki tudod huzkodni a lifegő kábelek végén lévő foglalatot a müszerfalból
-megtartod a foglalatot és kiszeded az izzókat
-én 7et találtam, remélem nincs több

-12v 1.7w-os izzók vannak benne

-ma megyek pár boltba szórt fényű ledet keresek helyette ami nem extra erős! :)

Szevasztok!
Nekem van de sajna csak délután 6-felé végzek a melóhelyen.
Vasárnap?
az ugy gondolom elfogadható!
Hol rendelted?