Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Hívj fel elérhetőségem az adatlapomon!

Üdv
sziasztok! Aki jó cbr-t akar venni:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Üdv: Krisztián :)
Üdv eladó a cbr-em autó vásárlása miatt!
Érd:06304576146 ár:370.00.
Helló!
Engem lehet hogy érdekelnek a teleszkópok, mennyi az ára a 2szárnak együtt?
Szia

Van 5e!

Üdv
Szia!
Engem egy gázbowden érdekelne...
Ha van neked akkor mennyiért?

Üdv, Dani
Sziasztok

eladó cbr125r mastek sportdob 25.000ft hibátlan!
illetve egyéb gyári hibátlan, és sérült alkatrészek, nem csak ami a képeken van, valami érdekel írj vagy hívj.

üdv
Ja, az alvázszámot, motorszámot, papírokat, stb. érdemes megnézni (ha van, ha nincs, akkor rendszámozható-e), hogy helyesek-e. Persze a gumit, láncot, idomokat, kopó alkatrészeket is nézd meg, hogy milyen állapotban vannak.
Remélem segíthettem
Szerintem jó választás, nekem simson után tökéletes. Nagyon megbízható, japcsi gép, még sosem hagyott cserben eddig. Keveset eszik, bár a kétütemű 125-ösök jobban mennek, de szerintem a mostani benzinárak mellett épp elég 3-at 100 kilométerenként tankolni 7 helyett...
Szerintem bírja a gyűrődést, bár én nagyon nem szoktam széthajtani az agyát, csak ritkán, de annyi kell neki... :-D
Sziasztok ! Lehet hogy eltudom cserélni a motorom egy kis Cbr-re :D
Szeretném kérdezni mit kell figyelni vételkor ?
Mit tudtok mondani a menettulajdonságaikról , mert sokan szidják a jó kis 4T 25-ös gépeket !
Még egy olyan kérdésem lenne hogy hogy bírják ezek a fiatalos használatot ( nem gumi füst meg ien baromságokra gondolok) csak szimplán kihuzatás iesmik !
Nagyon köszönöm segítségeteket előre is .! :)
Hát azt nem tom. Néha nekem is szokott, de csak egész kicsit, tkp csak akkor szoktam észrevenni, amikor tolom be a garázsba, és hallom, hogy meg-meg nyikkan. Esetemben ez attól lehet, hogy a betétek alapállapotban is kicsit hozzáérnek a tárcsához, és ha valami kosz kerül oda (por), akkor nyüsszöghet. Néha vagy nitrohigítóval vagy féktisztító sprayvel érdemes letisztítani a tárcsákat, már csak azért is, mert ha befújod a láncot, szinte biztos, hogy jut belőle a tárcsára is, az meg ugye nem jó. De autóknál vannak olyan betétek, amelyeknél a ferrodolba szándékosan be van építve valami keményebb anyag, és amikor határértékre kopik a betét, eléri ezt a keményebb anyagot, és nyikorgással jelzi, hogy ideje cserélni.
Értem, köszönöm a válaszokat.
Esetleg még az miért lehet, hogy néha nyüszög a hátsó fékem?
Természetesen egyenes kormánnyal, egyenes motorral. De sokat nem kell vele foglalkozni, a fékbetét kopásával csökken ugyan kismértékben a szint, de a betétcsere után visszaáll. Bár elvileg kétévente a fékfolyadékot is cserélni kellene.
Lenne még egy kérdésem:
Az első fék olaját vízszintben egyenes kormánnyal, vagy elfordított kormánnyal kell nézni, amikor a tartály vízszintes?
Eladó a Kis Cbr-em!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr125r-5144118
Igen, elvileg 50/50 százalékban van bekeverve, ami úgy -30-35 fokig jó.
Hali!
Valaki nem tudja, hogy gyárilag fagyálló-e a hűtővíz?
Üdv! Valaki szedte már ki a műszerfalat? Mennyire bonyolult? Kiment egy izzó, és ki kéne cserélnem. Esetleg infó, hogy milyen kell bele?
Tedd hozzá a motorod árához az e havi zsebpénzzel, és vegyél egy 95-8-as ZX6-ost, aztán jó szórakozást
Sajnos a kipuff nem fog jelentőset dobni rajta, ezek kis teljesítményű motorok.
Hello

LeoVince-ben találtam rá:
http://leo-vince.hu/index.php?...
110 000 Ft-ért kicsit drágának találom személy szerint, mert sokat nem dobna rajta szerintem, de ha igen javítsatok ki.
Szia

Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg egy jó állapotú gázbowdened eladó?
Heló CBF 125-höz keresnék sportkipufogó rendszert valaki nem tudna nekem eladót?vagy hogy hol tudnék venni? köszi várom a válaszokat Üdv Szabi
EMAIL: Szasza1994@indamail.hu
Szia

Hibátlan vagy sérült dolgok érdekelnek?

Üdv

raccccingv@gmail.com
Helló!
Érdekelne a műszerfal műszerek nélkül,villáról a felső kifli,és a bal oldali kuplungkar és az amibe benne van.Választ előre is köszönöm.üdv
Segíteni nem tudok, de a gyertyára tippelek. Hogy miért? Néha előfordul, hogy akár hidegen indulok, akár melegítés után, megyek párszáz métert, és egy kuplungbehúzás-lassítás után annyira leesik a fordulat, hogy leáll a motor. Kis gázt kell húzni az újraindításhoz, és utána már nem szokott leállni. Soha nem csinálta a 8000-es szerviz előtt. Akkor pedig csak olaj és gyertya lett cserélve, tehát sztem gyertya.