Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát még nem voltam bent érte de ma vagy holnap felmegyek. A fogaskereket a ktm-ben rendeltem.Azt mondta a csávó hogy 1500 ft körül lesz maximum 2 ezer. am nekem a gyári láncszetre fogaskerékkel azt mondta hogy 27000:D és mondtam hogy lánc magában azt mondja 30000+áfaXD mondom ok...akkor nem kell rendelek egyet netről és akkor mondta ha kell akkor 6500 ért is tud XD gondoltam bazdmeg ha tudatlan lennék teljesen elkérte volna a 30 ezret ...
én nagyvas.hu-ról rendeltem ugyanazt a láncot, JT lánckerekeket, postaköltséggel 10k-ból kijöttem és semmivel sem másabb mint amit szász ad neked.. gyári láncszettre azt mondta hogy 25.000, gyári gumit 33-ért kínálta
a 14-est mennyiért meri adni az öreg? én akárhányszor megyek oda mond olyan árat mindenre hogy a szemem felakad
Miért szerinted mit fog nyújtani egy 14 es fogaskerék? :) majd írd meg a tapasztalataidat ha megvannak a cuccok!
Ez lehet az:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Viszont ebből (meg általában mindegyikből) ki kell venni néhány tagot, mert a gyári lánc 124 szemes. Én valószínűleg a JT lánc (elvileg jappán) mellett fogok dönteni, csak 4200-4300 Ft, és erősített.
12000-12500 körül tilt nem?:D én most cserélek láncot nekem szar volt volt egy hibás szem így gyorsan nyúlt de így is birt 20 ezret, am honda szász Nyíregyháza 6500 ft ért hoznak nekem did láncot már csak el kell érte mennem:)Meg rendeltem egy 14 est előre:P meglátjuk állítólag elengedhetetlen. ( aki már használt ezt állítja)
Elég vicces. Nekem amúgy sem tilt 10800-nál
OK, de az igenis 10800 volt a végén!
Arra a 4000rpm-re gondolsz amit hallok? Az én csövemnek 4000-nél van ilyen hangja... majd teszek fel vidit, egy 28.000 ft-os SAKÁL dob van rajta, iszonyat hanggal
Nemár, hogy nem hallod a végén!
Nem jött át
Az volt, mé, nem hallottad? Jó, kicsit elkapkodtam.
Most ez a leszabályzás, vagy mivan?
Sziasztok!

Nincs valakinek esetleg elfekvőben a hátsó idomon lévő csomagrögzítő csavarból?
Hello!
CBR125R-emhez keresnék pótülést lehetőleg gyárit. Akinek van lécci szóljon sürgős lenne.
OK, köszi.
jaja, mi ilyet raktunk nsr-re. A tiédre nem tudom hány szemes kell, számold meg hogyha nincs más megoldás.
Akkor akár ez jó is lehet?
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Már csak az a kérdés, hány szemes kell... A gyári nem 124-es?
valami erősített lánc egy normális márkából bőven elég ehhez a motorhoz. 2t 125ösre raktunk jt szettet, azóta bőven van benne 20e felett km, pedig nem volt kímélve. Talán még egy sima lánc is elég lenne egyébként.
Üdv! Lassan láncot kell cserélnem, és ez ügyben kérdeznék Tőletek néhány dolgot. Nektek mennyit bírt ki a gyári lánc? Én 12000-nél tartok, de még egy, esetleg két feszítés, és a jelölő bekerül a piros tartományba. Vagyis úgy saccolom, hogy 16, talán 20000-ig még elmegy. Aki cserélt már láncot, milyet vett rá? O-gyűrűset, vagy simát? Ha valaki tett már fel simát, az mennyit bírt a gyárihoz képest? A leírás szerint nem szabad sima patentszemes láncot használni, viszont árban nem mindegy, hogy 18000 Ft a lánc, vagy csak 5000 Ft. Lánckereket talán még nem kell cserélnem, bár csak a hátsót néztem, de jónak tűnik, gondolom a lánckerekek kibírnak 2-3 láncot.
Naná! Lássuk!
Meghát ott az italjet. Azt imádom. A futómű egy álom olyat fordul a 125 sor2-es 2t blokk se rossz bár eszik rendesen
Másik hengerfej nagyobb szelepek, "sport" vezérműtengely stb. Nagyon profi szerelő rakta össze még mikor gokartal versenyeztünk ő szerelte a blokkot ami rotax 125 poweres és nagyon keményen rakta össze mindig. A szelep leszakadt megütötte a dugót az a hajtókart a főtengelyt a hajtókar kilóg a blokkból... Ezvan. Még tavalyi történés ez nem friss Ata főleg autózok, meg hegyezgetem a 125 cbr-t
Ha cseréled az olajat néha a gyertyát, és megakad akkor buta vagyok hozzá. Én láttam belülről a blokkomat a gyárit 90e km után és soha nem kíméltem 60%benzin 40% etanollal jártam/járok nagyobb fúvókákkal és a dugóm gyönyörű. Egy kis lerakódás azt ennyi lefótozhatom a 125 dugót ha gondolod.
Már csak azért kérdem, mert néhanapján előfordul, hogy megyek-megyek, aztán egyszercsak kuplung behúz, gurul, oszt leszabályzás! Hadd lessenek a jónépek. De azért nem szeretném, ha emiatt kinyiffanna...