Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy egy jó állapotú CBR125 (régi fajta, szívlámpás, 2005) hengerben milyen kompressziót kell mérnem?
Köszi!
Nemtudná valaki be-scan-elni a CBF vagy CBR elektronikus kapcsolását? vagy esetleg egy letölthető szervizkönyvet?
Eladó! Érd: 20/583-2350
A pályaidomról kérdezd meg a komáromi Hondát szerintem nekik még van tavaly legalábbis volt még!Akkor nekem 20-at mondtak de abban nincs benne a plexi!
nyilván segédmotorra kötöd
én is a george designe-nál csináltam még ez első robimra, nagyon tudom ajánlani! http://www.motormatricak.hu/#/...
pályaidomot lehet itthon kapni hozzá? vagy tud vki olcsón idomokat? THX
Felnicsík CBR125: http://www.tesztmotor.hu/muhely/tuning/felnicsikolunk.html
Ha tőlem kérdted 2011 es. na de Komárom környékéről kéne ilyen motoros üzlet,ahol tudok venni felnicsíkot,tankpad-ot is.
Köszi előre is;)
2011-es? amúgy goerge desing tud rá gyártani honda felnicsíkot olyat mint a mi nekem van rajta 5000Ft/2 kerék
Tankpadot meg akérhol
helló
vettem egy cbr 125/50-es gépet és érdekelne hogy akinek ugyanígy van az mire köti a biztosítást?
Sziasztok!
Felvidékről vagyok.Tegnap megkaptam az első motromat 16 évesen tiszta új Honda CBR 125r-t.Azt szeretném tőletek kérni,hogy tudnátok nekem olyan "link"-et adni,ahonnét tudok rendelni Felnicsíkot,Tankpadot.
Előre is köszi!
Üdv:Peti.
Ezt én is meg tudom erösíteni,sajna 110-nél többet nem megy-illetve ha ráhasalsz a tankra,akkor még talán +10km/h nyerhetsz,de elég viccesen néz ki....A fiamnak vettem egyet,10.000 km-el,szal nincs szét hajtva,sajna ennyit tud a kis cibere.
Sziasztok pályaidomot vagy bukócsövet honnan tudok szerezni a 2005-ös (régebbi fajta) modellre? Köszi
Sziasztok. Azt lehet tudni, h pontosan milyen keményre kell felfujni a gumikat? Ti mire szoktátok?
Gyári volt
enyém meg a gallériámnál megtekinthető.
Enyémen így nézki:
Nekem van, de nem adom mmint nem hasznáom, de van hozzá. mit szeretnél tudni róla?
Sziasztok

cbr125r-re keresek hátsó utasülést aki tud írjon
vagy hogy hol tudnám beszerezni

köszönöm előre is
Srácok Egy gyári cibere soha nem ment 140-et Nemis arra van. Maradjunk a valós 115-nél, elég az és jó is. Van valakinek doboz a kis ciberén? Átakarok váltani autórol, motorra futárkodáshoz.
savanyű a szőlő mi?:D:D
Sziasztok keresek 2007-es kis cbr-emhez első lámpát fejidomot esetleg hasidomot!Még a régi modell!Tel:0630-48-34-123
Akkor sajnos kezd bedögleni a fordulatszámmérőd.
valószínűleg mert kicsi a súlyom. Bár a fogyasztásom meg múltkor néztem , 2.9 ,100-on de ebbe volt város és hosszútáv is.