Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha. Köszi a választ
Hátsó fék olajat lehet itthon is útántölteni? vagy az hogy működik?
Meg olajtól is függ hogy mennyinél cseréled! Én Castrol Magnatec 10W 40-et használok!
Nagyobb sebességű motorozáshoz ajánlott az NGK CR9E gyergya! Hogy mitől megy? Azt nem tudom de nem szabályoz le a motor! Simán a piros skálán is mozog a fordulatszámmérő! 6000-ként ha cseréled az már jó! Én 4000-ként szervízeltettem de a könyv 8-at ír! A 6000-kénti az szerintem ideális!
Elirtam. Standard: CR8E (NGK)
Mi a különbség a két gyertya között pontosan? Leírásban ez van:
Standard: CR8R (NGK), For extended high speed: CR9E (NGK)

Am grat a sok km-hez, az már tényelg valami! De mitől megy Neked óra szerinti 145öt?

Most akk elég 5-6000enként olajat cserélni?
Volt úgy napi 4-500 km mentem vele és húzott végig!Abony-Kunmadaras Kunmadaras-Abony Abony-Mátészalka kb 380 km 1 nap és az Abony-Mátészalka vonalat is megtettem már vele kb 100-szor! Ne féljetek elindulni hosszabb távra! Jól bírja! Rendszeres csere,olaj,gyergya, levegőszűrő! Minden gyári rajta és 145 a vége! Nem vagyok már fiatal gyerek (31 év) eleinte úgy volt cserélem nagyobbra de felesleges! Fogyasztás jó fentartási költség,bíztosítás olcsó! Akkor minek! További szép napot!
Hali! Nem tudom ti milyen gyergyát használtok de az NGK CR8E helyett jobb az NGK CR9E! Van itt köztetek olyan akinek a CBR 125-be rengeteg km van már? Én már a 130000 km-nél járok! Jó konstrukció ez akárki akármit mond! Honda szervízbe a Szász Karcsi felugrott a székbe mikor mondtam mennyi kilóméter van benne! Mint az ötös lottó reklámba ! Mennyi? :)) Ja és 6 éves a gép!
Az a 8ezer elég sok már, 5-6ezrenként legalább kéne, a cbr esetében (talán 1liter kell bele?) nem egy nagy összeg gyakrabban cserélni. Gyertyának pedig elég gyakori, azt nem inkább a tisztításra/ellenőrzésre írják? 20-30ezernél elég a csere, ha meg vmi irídiumost használsz, akkor még később...
Tehát akkor Te is azt mondod, h előbb kell ugye? Az én esetembe már lehet, nem?
Szia! Köszi a választ!
Megnéztem a kézikönyvben és tényelg kicsit maga saz alapjáratom. ott 1400 +/- 100 van írva. lehet meg kéne neézzem, de félek hozzá nyúlni még sose tettem. De gondolom nem nagy kunszt. járó motornál figyelem a hangot meg a kijelzőt.
olajhoz meg nem irták milyen gyakran kéne cserélni. csak h 10W-30 kell bele. Februárban vettem 7300km-el és a tulaj azt mondta, h 4000 (vagy 4500- msot nem emlékszem) km-nél lett cserélve meg átnézve, úgy h lassan majd cseréljek benne olajat. most pont 8000-nél áll így gondoltam cserélek benne, legalább tudom, h mikor cseréltem. Meg ha elviszem szerelőhöz akk az alapjáratot is be tudják állítani meg a hátsó fék folyadékom is nagyon már a LOW-nál van és kicsit rá is nézhetnek. Mikor megvettem télen akk elmaradt az átnézetés. Csak ezért kérdeztem..
Ott a válasz! Na mentem! PEACE
Na azaz.
Erre gondoltam csak eggyidőben írtunk.
Vagyogatok..............gumizni kő jövő héten.Ne csesszük szét szegények topikját.
Ja, és az hol van a ciberén? Mert én csak egy kis dróthálóról tudok a blokkban.
Hát, azért nem szűrő nélküli, mert valami centrifugális elven működő szűrő van benne, de nem is ez a lényeg. Most hadd ne szkenneljem be a kézikönyv ide vonatkozó oldalát, de ott 8000 km az olajcsere-periódus, ahogy már írtam is, mi történt az 1000/4000/8000-es szervizen. A másik pedig, hogy nem én cserélem az olajat, hanem a márkaszerviz, ők meg nyilván tudják. Az már másik kérdés, ha lejár a garancia, természetesen én is áttérek a 4-6000 km-enkénti cserére. De az még egy év.
Elég! Szomorú? mizu api? :D
Elég szomorú hogy kötözködsz.
Elég szomorú, hogy olajszűrő nélkülinek tekintitek a belső papírszűrőt!
Elég szomorú, ha olajszűrő nélküli motoron 8000km-enként cserélsz olajat!
Halihohullaho! Xenont cbr-be olcsón, de jót ! Na ilyet hol tudok szerezni?:D
Persze,igaz az idom javítva lett és újrafestve de ha időszerű lesz rakok fel majd képeket és ha úgy is érdekel a dolog majd megbeszéljük!
Akkor te is a Szász Karcsitól vetted a gépet! :)))
UHUka80!
Helló ha lesznek eladó alkatrészed lesznek idomok is?Mert ha igen és jó árban adod lehet érdekelne egy komplett idomszett!
Egyébként meg milyen motortulajok vannak itt hogy azt sem tudja mennyi az alapjárat meg mien izzó kell bele! Ti Nem kaptatok hozzá alapvető szerelési kézikönyvet! ba***