Egyáltalán nem lehet egy lapra tenni, általánosan beszéltem motorról meg autóról, nem csak fogyasztásról. Autóval 5 személy utazhat, nyáron klímázol nem rohadsz bele, télen melegen vagy nem fagysz meg stb stb. ez motorról egyik sem mondható el... a motor az csak hobbi az emberek számára. Most azért mert te itt sóherkodsz hogy 3 litert eszik a cbr, kb más előnye sincs meg olcsó fenntarthatóság. Most azok akik pályáznak pl aztán megeszik a motorjuk 12 litert leszarják mert megtehetik és ez a hobbijuk. Úgyhogy gondolkodj el te mit "dumálsz"
miért ne lehetne annyit eszik az nsr mint egy normális auto szal hagyuk is itt a dumát ...jah meg még vegyél bele olajat neeem kell az .De am olyan a cbr meg az nsr közti külömbség mint ami van egy VW Polo meg egy VW Golf.
Én nem is említettem egy szóval sem, hogy a cbr és az nsr egy lapra tehető. XT és CBR között volt a vacilálás és én csak ajánlottam az nsr-t mert hogy azt motornak nézik az emberek. De ha már xt és cbr akkor természetesen CBR
Most beviszed 5000-nél a következőt meg 9000-nél, de ha 10e-nél vinnéd akkor sem volna belőle semmi. Én 5000km-ként cserélem az olajat. Szervízkönyvet meg le kell szarni, mert úgyis azt írnak bele amit akarnak. Magadnak tudd hogy mit kapott a géped és az a lényeg.
Sziasztok !
Segitséget szeretnék kérni, hogy megoldható- e/érdemes-e egy cbr125 R -t egyszemélyesíteni ? ( még nem láttam sose 125-sön kúpot de szerintem adná) :D
jah cbr 4000 km kell olajat cserélni.
első az 1000 km kötelező szerviz azt 4000 km olaj azt 8000 km olaj meg gyertya. azt 12000 km olaj meg légszürő. és igy tovvább.
a kopo alkatrészeket meg egyéntöl függöen meg használlatol fűgően kell cserélni. pl gumi lánc fékbetéttek.
nekem 2004 es vas van karbis 101 000 km van benne 5 év alat.
gyári minden kivéve a kuplungot az cserés lamellákk 92000 km birtak. gyári dugo van benne még bontatlan blokk.a legmegbizhatobb gép. és 3 literel elmegy bárhova.
jó kilométer gyűjtőgetés mindenkinek. üdv
Jaja én is ajánlani tudom! Most fogom vinni 24000-es szarvízre utána irány vizsgáztatni. Remélem nem fognak baszogatni mert sportdob van rajta de ilyen köbcentiben sztem nem nézik annyira (remélem). Majd leírom mi volt a helyzet :D
Üdv! Na én eddig háromszor mértem fogyasztást, egyedül járok vele, napi 50 km, heti 300. Mindháromszor 60 liter benzinnel mértem, tehát hosszú távú mérés, volt benne minden, országút, város, folyamatos 110, kímélős-ballagós, de nyúzós-előzős-sietős is. Minden tankoláskor felírtam a mennyiséget, majd amikor elértem a 60 litert, üresre járattam a gépet, majd kiszámoltam a fogyasztást. Elsőre 2.6 liter volt, másodikra és harmadikra egyaránt 2.7 liter. Én 100-al járok vele (70 kg vok), annyival kimegy a világból. Ha sietek, a 110-et is viszi utazóban, de akkor már érezni, hogy kicsit sok. Legutóbb egyébként 2.3 litert mértem, de ez nem volt pontos, mert rövid távú mérés volt. De úgy tűnik, hogy 2.5-2.6 literes fogyasztást könnyen lehet vele produkálni, akkor emelkedik meg a fogyasztás, ha tartósan 110-et tartok vele. Szóval ilyen szempontból tökéletes választás, de ha máshol is körülnézel, látni fogod, hogy mindenki dícséri, mert nincs vele gond. Ez egy precíz japán motor, amit csak karban kell tartani, és sokáig mehetsz vele.
Ha van kérdésed bármire válaszolok írj, hívj nyugodtan. 90-100-al a térképről lemész vele. Rengeteget túráztam vele, azt mondhatom h imádom, rendszerint nagyobb motorokkal mentünk együtt, az egyenesben éreztem csak azt h kisebb motoron ülök, de ahogy jöttek a kanyarok nem voltam hátrányba... Csak ajánlani tudom.
Egy MSN-t tudnál adni? Szeretnék kérdezni pár dolgot az XT-ről. XT és CBR között vacilálok.
Segitséget szeretnék kérni, hogy megoldható- e/érdemes-e egy cbr125 R -t egyszemélyesíteni ? ( még nem láttam sose 125-sön kúpot de szerintem adná) :D
jah cbr 4000 km kell olajat cserélni.
első az 1000 km kötelező szerviz azt 4000 km olaj azt 8000 km olaj meg gyertya. azt 12000 km olaj meg légszürő. és igy tovvább.
a kopo alkatrészeket meg egyéntöl függöen meg használlatol fűgően kell cserélni. pl gumi lánc fékbetéttek.
nekem 2004 es vas van karbis 101 000 km van benne 5 év alat.
gyári minden kivéve a kuplungot az cserés lamellákk 92000 km birtak. gyári dugo van benne még bontatlan blokk.a legmegbizhatobb gép. és 3 literel elmegy bárhova.
jó kilométer gyűjtőgetés mindenkinek. üdv
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr125-4569966
Ha van kérdésed bármire válaszolok írj, hívj nyugodtan. 90-100-al a térképről lemész vele. Rengeteget túráztam vele, azt mondhatom h imádom, rendszerint nagyobb motorokkal mentünk együtt, az egyenesben éreztem csak azt h kisebb motoron ülök, de ahogy jöttek a kanyarok nem voltam hátrányba... Csak ajánlani tudom.