Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁ...az a 145 nagyon sok :D csalhat az óra :)
Arra gondoltatok már, hogy hitelátvállalásos csak 290.000-et rakott le és ezt szeretné visszakapni. Szerintem ez a titok nyitja. Persze lehet tévedek...
Hát szerintem az nagyon kevés,mi 2009-es évjáratú cbr-el 2 személlyel mentünk annyit bese voltunk feküdve meg semmi.Ugyan ez a motor 1 személlyel a 135-140-145-öt tudja.
Sziasztok
Mi kimentem Bp-ről megnézni mennyit megy a kicsike. M3ason mentem M0ig, majd azon csömörig. Kicsit csalódtam sajnos, mert óra szerinti 120at vitte. Lehet h 125ig még fel tudtam vna tornázni, de nem hinném. Reményekdtem még előtte h 130at viszi, de úgy tűnik tényelg nem egy izomállat Egy felüljáróról lejövet volt olyan 130-135, ami GPS szerint pontosan 115 volt. Viszont 6.ban a 90 az kellemes. olyan 7500at pörgött, útazónak az tűnik jónak, bár 2 személlyel nem tom menynit változik majd.
Igazából annyira nem érdekel, mert 95%-ban BP-en van használva, csak olvastam, h olyan 130at megy általában...
Kevésnek számít nagyon ez a 120? Nektek mennyit megy?
lehet, bár a hírdetésbe az van hogy érvényes magyar okmányokkal
Szerintem meg nem magyar papíros, sárvédőt nézve azon vagy nincs is rendszám vagy nem magyar legalábbis.
én szivesen megvenném.. csak akkor az átíársra nem maradna... úgy meg nincs értelme :S
Nagyon kellhet a pénz, de azért ez kicsit megalázó szegény cibere számára. Mindenesetre az új gazdája nagyon jól jár vele. Ha lenne hirtelen ennyim, már venném is meg, egy százassal többért meg eladnám.
nem gyanús egy kicsit ez a hírdetés? http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr-4853615
Üdv! Tegnap késő délután találkoztam egy CBR-rel Dunaújvárosban, itt van a gazdája? A Skálánál fordult jobbra, én pedig utánaeredtem megnézni, a Semmelweisben utolértem, és dudáltam is, azután pedig szemben is találkoztunk az egyik lámpánál.
Sziasztok.
Eladásra szánnám 2 részes Prexport márkájú bőrruhámat. A Karasna-ban vásároltam 3 éve. Az ok csupán az hogy új motor lett és nem megy a színéhez. A ruha megkímélt, nem szakadt, bőrápolóval karbantartott. 48-as méretű
Minél előbb szeretném lecserélni, így az ár alá is mentem kicsit.
Együtt 35 ezer forint lenne. (esetleg nadrágot vagy kabátot is adom külön-külön)
Itt megtekinthető:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k... ... t=prexport
http://sportmotor.hu/motoros_e...

Jön valaki? Én minden bizonnyal ott leszek.
Köszi :)
szoval akkor 120/80-as az simán jo bele...
Csak,hogy mutatosabb legyen :)
Igen, én lassan többet használom 2 személlyel mint egyedül. Utazót, végsebit nem tok mondani mert bp-en van járatva a kicsi, de azt tudd, h a 140 az nagyon a vége, nem mindegyik megy annyit, enyém sztem jo ha 130at viszi. 90-10at viszont gond nélkül.
Köszi szépen 2 személlyel szépen lehet használni?
utazó 90,de a 100 is bírja .A vége 140körül .többet nem is mnóondanék mert .Jah meg 2.5 fogyasztás 100 on. :)
Sziasztok.cbr 125-ön gondolkodom,hogy vezsek nyáron csak nemtudok róla sok mindent,esetleg valaki mondana róla pár dolgot?Utazója stb köszi előre is.
és a foglalat? mert ha jól tudom S2es van benne gyárilag,és xenonba meg nincs olyan fajta
nekemkell! csörgess meg hamég megvan a számom!
nekem van benne. kb. 1-2 éve. Rendőrröl nemtudok beszélni merthát nekem nem a xenon a fő bűn a motoron:D kurvajól világít mindent látok vele bár nekem az elején tökretette a refikapcsolót a túlárom de azóta beleraktam a donorból egy másikat az bírja. olyat kell venni aminek az egyik fele xenon (lehetőleg 6000k) a xenonmellet pedig egy 60wos halogén így városba a halogénnal kell járni. Pacsi
reméljük nem
rendör am nem állít meg érte?
hali.
aki épitett a cbr125ébe xenon szettet,mesélne kicsit,hogy milyen,hogy honnan stb?
Szerintem nem lett ez rosszabb.
Van 2 db gumim eladó
Egy Metzelder k2 egy 120/80 r17 es slick 4000- JMF (megvágva 5000)
Egy Dunlop 120/70 vágott slick r17 es 2500 Ft ért mert van rajta egy repedés