Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hogy írod az alacsony fordulatot, beugrott, hogy mikor például fékezek erősen,(baleset elkerülése végett) ugye a motorféket is kihasználva, akkor leesik nagyon és behúzott kuplung után nem akar lekattani a váltó,csak ha kicsit ráengedem a kuplungot! Na ez akkor lehet majd gáz ha ilyen esetbe hirtelen ki kellene gyorsítani!
Nálam igen! De nem baj az legalább nem áll le alattad! Gyárilag szerintem így van beállítva! Most jobb lenne ha felet mutatna és egyszer csak megáll?
de nálam a benzinszintjelzőm kevesebbet mutat mint amennyi benzin van benne. szombaton tankoltam tele és mintegy 100 km után már a felénél volt a szintjelző. nálatok is igyvan?:D
azt is szokott de azt ritkán :D
neken néha olyat is szokott hogy váltanék felfele és üresbe teszi vagy nemtudom, olyankor a fordulatszám mindig felpörög.
és köszi a válaszokat :D
nekem is ugyan ezt csinálja néha , hogy csak kiengedett kuplunggal veszi be.
Nálam ugyanez. Felfelé nincs gond, lefelé néha előfordul, hogy nem kattan. Ilyenkor kuplung ráenged, kattanás, majd lehet lefelé váltani. Úgy vettem észre, ez inkább akkor fordul elő, ha hagyom leesni a fordulatot, kb. 3000-ig akár. Nagyobb fordulaton még nem volt gond a leváltással. Sztem vmi kisebb konstrukciós hiba lehet.
Felfelé váltáskor még nem volt gond, de igen előfordul hogy lefelé váltáskor picit ki kell engedni a kuplungot és csak úgy kapcsol! De ez sem mindíg! Hogy ez miért van azt nem tudom! Eddig nem is törődtem vele! Nem lehet baja mert az enyimbe már 130000 km-ert teljesített gond nélkül!
Sziasztok!

Szeretnék venni egy Tárcsafékzárat a cbr-emre és nem tudom hogy mekkora kell rá mert vettem már egy 10mm est de az nagy volt most nem tudom hogy akkor 8mm es kell rá vagy 5mm-es vagy mekkora?

Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok !
nektek szokott olyat csinálni a cbr-etek hogy nem teszi be a sebességet ha felfele váltasz, vagy ha lefele nem kattan csak akkor ha kiengeditek a kuplungot?
bocsi ha hülye a kérdés csak kezdő motoros vagyok
köszi a válaszokat :D
De ha 150 kiló vagy plusz sörhas akkor 50 km/h-tól többel nem pöfög! Amugy meg ha hiszed, ha nem,nem érdekel!
kár pedig neten se találtam
Nahátazazértnincs. :)
nincs meg véletlenül beszkennelve az egész magyar kézikönyv? Enyémhez már nincs meg és csak 6 másik idegen nyelven van de azért magyarul tudok a legjobban
3-3500-at. Nem, nem 35000-et, még mielőtt kötözködnétek, csak elírtam. Na. Sör Kálmán
A garancia miatt márkaszervizbe hordom, ahol ugye tudják, és nem győzöm emlegetni, hogy 8000 km a GYÁRI olajcsere-periódus. A gyertya pedig autóban cserélendő 20-30000 km-enként, ahol 110-nél is csak 3-35000-at pörög a motor. Nyilván ha olajat is, akkor gyertyát is gyakrabban kell cserélni a CBR-en. Az autóknál általában 15000 km az olajcsere-periódus, feltéve, hogy jó olajat használsz. És ismétlem, egyetérek a 4-6000 km-enkénti cserével, azzal ártani nem ártunk a motornak, én csak azt próbálom elmagyarázni, hogy a GYÁRI ADAT: olajcsere: 8000 km, gyertyacsere: 8000 km, légszűrőcsere: 12000 km. Na. De tudjátok mit? Mellékelem a gyári leírás idevonatkozó oldalát. Az R jelenti a REPLACE-t, vagyis a cserét.
A nap vicce:145 a vége.Hahahahaha.
Kösz mindenkinek a választ! Lehet akk a legjobb és legegysezrűbb elgurulni egy szerelőhöz és kicserélni mindent amit kell, legalább tudom, h mostantól kell számítani a km-eket. Meg akk meg is tudom nézni..
Prof, kösz a .pdf-et, majd ha kicsit több időmlesz átrágom magam rajta, csak nyakamon van még 3 vizsga
Köszönöm szépen.. :)
Köszönöm szépen.... Akkor felejtős :P :D
Persze, hogy lehet. Nincs benne semmi ördöngösség. itt egy nagyon jó leírás: link
Fékfolyadékot 2 évente érdemes cserélni.
A 9-es magasabb hőértékű. Akkor jobb választás, ha nagyon pörgeted és nagy melegben használod. De a cbr 125 nem az a pörgős masina, szóval talán jobb a 8-as. Egyébként én is pont ilyet használok az FZR-emben.
Igen elég. De ha 4000-ként cseréled, azzal rosszat nem teszel benne.
31000 ft jelenleg! Vegyed csak de semmi értelme!
Elvileg igen! De én az ilyen dolgokat inkább szerelőre bízom! Az életem múlhat a féken úgyhogy azt csak szakember piszkálja! De ha valaki meg tudja oldani ám tegye!
Kb 26000 a hátsó ülésre a kúp! 2006-ban kérdezte meg a cimbim hogy mibe kerül rá! Ha jól emlékszem!