Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél régebbi cbr-t mert az jobban megy TÉLLEG !
Bocsi, most nézem mit írtam! Így nem pont 3 literre jön ki a fogyasztás! Mondjuk nem is tudom hogy pontosan mennyi maradt a tankban, de minimum az 1 lityó, inkább több...
Üdv Kaxer!
Én egy ilyen kis injektoros 2008-as gépnek vagyok a boldog tulajdonosa. A fogyasztásról annyit hogy most voltunk a kedvesemmel túrázni, 250km-t mentünk, előtte fullig tankoltam a 10 literes tankot és a végén még volt benne 1 liter körül! Tehát 2 személlyel csomagokkal sikerült elérni a 3 literes fogyasztást! Még sosem mértem ezért számomra ez megdöbbentő volt!
Hát a végseb alattam ( 70 kg) 115, hátszéllel 120, de nem szeretem nyúzni a leggyakoribb tempó amit megyek az a 85-90. Az még élvezhető, kényelmesen bírja a gép, nem akar szétesni a rezonálástól. Ha többet szeretné,l ahhoz nagyobb bicajt kell nézni. Én rögtön megvettem ahogy letettem a korlátlan jogsit, bár fűztek a haverok hogy nagyobbat nézzek, de nem bántam meg! sőt...
Minden jót!
Sziasztok.
Nem tudna nekem valaki segíteni Jobb alsó idomot keríteni 09-CBR-hez.Szín piros.
Sziasztok!
Injektoros, újabb kis CBR-eket nézegetek most, és lenne pár alapvető kérdésem, mint tulajdonosoktól! A két legáltalánosabb,de talán legfontosabb, hogy mennyit eszik a gép, és milyen a utazója/végsebesség? Vásárlásnál mire kell odafigyelni, és vannak-e, a típusra jellemző hibák?válaszotokat előre is köszönöm! Üdv
Nem tudjátok, hogy ebből az X-gyűrűs DID láncból ugyan úgy ki lehet szedni a szemeket mint a sima gyűrű nélküliből? Mert venni szeretnék láncot és úgy olvastam ez a legerősebb és legtartósabb=)
szia, Úgy érted hogy elkezdesz fékezni és nem egyenletesen fékez? Mert akkor a féktárcsa szar biztos elvan görbülve. Én erre tippelek.
Sziasztok!

Valaki találkozott már olyan problémával hogy az első féke szaggatottan fog,Ha igen hogy oldotta meg illetve mi volt a probléma?!

Válaszokat előre is köszönöm.

Üdv.
Tudja valaki hogy sötétített plexit hol tudok rá venni?
hol tudom a hűtést légteleníteni?
Ezen szélesebb gumik lettek rárakva cserénél? hanyasak?
Sztem is drága. Ennyiért soha nem kel el. Persze próbálkozni lehet. Úgyis a kereslet szabja az árakat
750 ér most zsir újat kapok :D a 2011 es modelt is beleértve... elég drágán adod... de biztos zsir a géped
Sziasztok van egy jobb farokidomom eladó 08-09évj-hoz jó.Gyári sérülésmentes 6e ft-ért érd:keki@euromail.hu
Eladó lett a motorom!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
akit érdekel hívjon bátran, vagy írjon!
Az enyémbe 31.700 km van és gyári első gumi+fékbetét van bene
10 ezer km után új fék betétek és új gumik?

nemvolt egy kicsit gyilkolva az a motor? :D
Eladóvá vált szeretett vasam autóvásárlás miatt. Költségmentes, ráülsz mész,tankolsz:)
Kihagyok egy másfél évet motor nélkül..nemtudom, hogy hogy fogom bírni de utána jön a nagytesó :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125r-4428339
ha bármi kérdés van emailben és telefonon lehet bátran kérdezni :)
Eladóvá vált szeretett vasam autóvásárlás miatt. Költségmentes, ráülsz mész,tankolsz:)
Kihagyok egy másfél évet motor nélkül..nemtudom, hogy hogy fogom bírni de utána jön a nagytesó :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125r_autocsere_erd

ekel-4428339
ha bármi kérdés van emailben és telefonon lehet bátran kérdezni :)
Ki jön majd a május 13-15.-i motoros talira (Debrecen víg kend majornál)? =)
óó mert most éppen FŐHE van oszt döng a kolesz
Magyarázd már el nekem, Te miért vagy bekúrva a hét közepén, hajnal fél 3-kor? :D
szaglik
ennyire látszik? :D