Rockandy! Mondtad hogy tuningolni akaros a cbr-t. Hallotam hogy 20 pacit ki lehet hozni ebböl a gépböl, és egy 160-ig fele lehet tornászni. Halottam valami chipp tuning dologrol De hogy fogja neked birni a cbr azokkal a kerekekkel egy olyan tempót? El se birom képzelni, hogy marad az uton egy olyan futóművel, egy 130-felett már elég húzós lehet a kis cbr-el nem?
Merre felé akarsz menni és mikor? Én most jöttem haza, de ha van társaság kiruccanok szívesen még1x
Gyönyörű idő van. Ki kell használni, mert jövő hétre megint esőt mondanak.
húú basszus pedig már mehetnénk túrázni, tele van csordultig a mocim, szal benyával nincs gáz, rucim van............... ma is mek estefelé egy kicsit, ti meg csináljátok meg gyorsan a mocikat azt uccu neki
na F4ther is összetörte a motort most zsír mert senkinek sincs mocija, ti is rohadtok otthon a jóidőben mint én
egéybként nem ect hanem etc, csak mert láttam h már többször így írtad.
kepet feltennek de nemtudok hogy... a telefonommal tudnek de anyam elkeverte mar fel eve a geppel valo csatlakoztatot (motorola... persze nemh szabvany lenne... neem, szar motorola kabel) digit fenykepezonk nincs azota hogy a batyam elhagyta a digitalis kameramat az elso alkalommal...
a 125ös axo-n vagy min meg pfff....