hali!
egy cbr 125 os vasarlasa elott allok de egy kicsit felek tole mivel eleg sok km van benne 45000 korul es 2004 es a motorrol tobbet nem tudok torve zuzva nincs mas hiba nem latszik rajta.Az lenne a kerdesem hogy bizhatok e benne homeg birja meg a motor egy par tizezer kilometert hogy ne legyen komolyabb baja,felteve hogy elotte minden olajcsere rendben volt.Legyszi segitsetek.
Utoljára Sirokon voltam, bár akkor nem mocival, de őrült jó buli volt! Mire jöttek a vetkőzős csajok addigra a haverok már elájultak a piától, de napközben is megvolt a hangulat!
A Kisújszállási is jó lehet, majd nézek most képeket róla...
Eger és Miskolc között Felsőtárkány, Répáshuta arra jókat lehet motorozni. Találkozót pedig a kisújszállásit tudnám mondani, bár nem tudom, hogy idén is a strandon lesz-e mert vmi kavarás van úgy hallottam, de majd kiderül, hogy mi lesz vele.
Kidöglött a fórum?!
Már nem kell sokat várni és indul a motoros szezon!
Ki hova szokott esetleg járni motoros talira, túrára? (ötletek?)
Idén szeretnék egy párra eljutni!
Üdv!
Úgy tudom a gyár 4000 km-enként írja elő, van aki 5000-et mond. Én azt mondom rajtad áll, hiszen a te géped, érdemesebb minél gyakrabban cserélni! Ebbe a kis egyszerű csühölőbe nincs olajszűrő, megéri cserélni, 9 dl olaj ára nem ver a földhöz az tuti. Én személy szerint már 3500-nál cserélem benne. (Repsolt használok)
a motorrevü 2005 ös száma nincs meg nekem de egy nem régi számban tesztelték itt vannak a képek róla. bocsi a minőségért de újságot rossz fényképezni:S remélem azért olvasható.
Sziasztok!
Nyáron tettem szert egy CBR125R és érdeklődnék, hogy ennél a típusnál az olaj csere hány kilométerenként esedékes és jól tudom e, hogy 10 W 30 V olaj kell bele? előre is köszi a segítséget!
nekem az egyátalán nem ég semmikor sem:/ lehet tényleg kiégett, de annyira nem izgat mondjuk. A tompitott egyfolytában ég ugye, ki se lehet kapcsolni. Akk nem értem h kéne eleve csak helyzetjelzőt égetni:O
Nekem már a másik változat van, azon felül van külön az a bizonyos kis izzó.
Helyzetjelző lenne és amikor rárakod a gyújtást, a tompítottal együtt kéne hogy kigyulladjon. Lehet hogy egyszerűen kiégett és cserére szorul!
kösz szépen ilyenem nekem is van, azt hittem ki adtak esetleg magyar nyelvűt is, de úgy látom enynire nem fontos a mi hazánk Nah nem baj azért jo lesz majd az angol is
A lámba búrában középen alul van egy kis izzó. Az micsoda? És hogy lehet felkapcsolni?
egy cbr 125 os vasarlasa elott allok de egy kicsit felek tole mivel eleg sok km van benne 45000 korul es 2004 es a motorrol tobbet nem tudok torve zuzva nincs mas hiba nem latszik rajta.Az lenne a kerdesem hogy bizhatok e benne homeg birja meg a motor egy par tizezer kilometert hogy ne legyen komolyabb baja,felteve hogy elotte minden olajcsere rendben volt.Legyszi segitsetek.