Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre jó idő volt a hétvégén, ezért nyeregbe is pattantunk!
Vasárnap reggel 9-kor gooo:
Ócsa- Kiskunlacháza- Délegyháza (tavakhoz) aztán 51-es- Alsónémedi- Ócsa- Üllő-Gyömrő-Maglód- Pécel- Isaszeg- Nagytarcsa-Kistarcsa- M0-Budakalász-Pomáz-Csobánka-Pilisvörösvár-Piliscsaba- Tinnye (üvegtigrisnél kávé)- Perbál- Nagykovácsi- Beverekedtük magunkat pest szívébe a dugóba ahol senkinek nem tetszik hogy előrecsorgunk a sorok között, "Mekibe" kaja és irány haza! Este 8-ra már itthon is voltam! CSodás nap volt! Klassz 330 km, és megint elcsodálkoztunk mennyi szép hely van ebben a kis országban...
Eladóvá vált szeretett vasam autóvásárlás miatt. Költségmentes, ráülsz mész,tankolsz:)
Kihagyok egy másfél évet motor nélkül..nemtudom, hogy hogy fogom bírni de utána jön a nagytesó :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125r_autocsere_erd
ekel-4428339
ha bármi kérdés van emailben és telefonon lehet bátran kérdezni :)
Megveszem róla az oldalidomot
Vedd meg az enyémet, abba csak 10.000Km van és tuttira csak tankolnod kell csak!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Oldalidom nincs valakinek eladó?
Kunhegyesi vagyok, de vannak kisúji ismerőseim.
Nekem van műszaki érzékem. A szívató nekem gyanús volt mert visszacsúszik.

2x 3x nem tudok ráhúzni mert leáll.

Vagánynak tényleg vagány és még csajos is.....
Az első két tulaj műszaki érzékéről inkább nem mondok semmit! Amúgy szerintem, a szívatóval lehet ez-az a gebasz, "nálunk" is az okozott télen egy kis tréfát indítás után!

Húzz rá a gázra 2X 3X és úgy indítsd! Ha az aksi tekeri akkor be fog indulni!

Amúgy az exé volt a gép, de erről inkább nem regélek!

A motor tuti, hogy megkímélt abban biztos vagyok, mert ez inkább, csak státusz szimbólumnak kellett. Mert úgy gondolta az a vagyány, csajos!
Csak nem kisúji vagy?
jóval nagyobb mint amiket az előző években kiadtak belőle. Nekem bejött.
Komolyan? Na akkor talán tudsz abban segíteni, hogy így a téli pihi után elakartam vele indulni és nem ment. Az aksi frissen feltöltve, bezin tank tele. Egy picit elkapta majd leállt. tolhattam vissza a garázsba ebben a szép időben.....
Üdv! Van valakinek tapasztalata, hogy hogy bírja a kis cibere a tiltást? 6-8000 között szoktam elváltani, szóval elég kíméletesen közlekedem vele, de azért néha kihúzatom a végéig. Csak nem tudom, ezt hosszú távon hogy fogja bírni. Az elmélet ugye az, hogy úgy van megtervezve, hogy ebből ne legyen semmiféle gondja-baja.
Sziasztok!
Volna egy kérdésem: Nincs valakinek/tudtok valakit akinek van eladó oldalidoma 2005-ös Honda cbr 125 r-re?
Valaki gyújtáskapcsolót szedett már le? Esetleg meglehet oldani anélkül hogy a kormányt is le kelljen szedni, mert leszakadt róla a vezeték.
Nekem tetszik, de újonnan biztos nem venném meg 880-ért, inkább vennék majd belőle 2 évesen 500e-ért.
Szépp lett Bohoc ;)
2011 Honda CBR 125 Model Ár reg. adóval:
880 000 Ft
Ismertem mind az első kettő tulaját a gépednek! Egy biztos, nincs széthajtva!
Elég sokan váltottak motor ilyen honda problémák miatt. Baráti körben sokan áttértek kawára köztük én is Ninja 250 ,Zx6R stb azóta semmi baj nincs!
Hát nem tudom... akkor lehet te pont kifogtad azt az egyet. Én akivel eddig beszéltem annak semmi baja nem volt a Hondával. Én már lassan 4 éve nyúzok egy kis CBR-t és a tankoláson meg az olajon kívül más nem kellett bele. Neked talán nem volt szerencséd.
Helló!
Húgomnak van egy kis CBR-je, 50ezer körül van benne és semmi baja!
Az előző tulaj sokat pályázott vele, össze is volt törve, sokat kapott az élettől, de teljesen jól működik.
Olajat rendszeresen cserélni és ennyi....
Ha nincs neki csúnya hangja akkor nem kell tőle tartanod!
Látatlanból nehéz megmondani, de ha nem füstöl és nincs rendellenes hangja a motornak akkor az nem lehet rossz. Amúgy meg az a 45000km évi 6-7ekm átlag használatot jelent amit azért nem nehéz összehozni.
Mivel honda? Legtöbb baj ezekkel a szutykokkal van és az alkatrész árai is 3 szor drágábbak mint bármelyik másé. Én jó beszoptam a hondával többet volt szervízben mint alattam
Kész az új fényezésem Ha minden igaz ma összerakódik a gép még az első sárvédő hiányzik és teljes a pompa
Szerintem mivel HONDA nem lehet vele baj. Persze nem árt soha az óvatosság. Ha nagyon bizonytalan vagy akkor esetleg kérj meg egy ismerőst, vagy annak barátját aki pl. szerelő vagy már egy ideje űzi az ipart és sok dolgot látott már. Esetleg még, ha szervízbe hordták akkor az aktuális szervízben is utánna járni. Így hirtelen ennyi ötletem van. Bocs ha kicsit összeszedetlen, de 12 órája nem aludtam és nem biztos hogy a mondatok hajlandóak úgy sorba állni ahogy én szeretném.