Sziasztok!
tnal vettem én is egy ilyen mocit, így már én is ide tartozom:)
Első kérdésem az lenne, h nem tudtok valahol a neten magyar kezelési útmutatót? vagy nincs vkinek magyar beszkennelve?
Üdv skacok!
Órát akarok felpattintani a mocira, hogy ha egyszer végre eljön a nyár és végre indulhatunk túrázni, ne számoljam úgy el az időt mint szoktam! Én digitális karórára gondoltam amit csak valahova felakasztok, lehetőleg olyat ami világít is.
Nincs vmi ötletetek honnan,milyet stb?
Üdv srácok!
Láttam egy-két kis ciberét bukógombával, olyannal ami az oldalsó idom nyílásához van feltéve. Tudja itt pontosan valaki hogy az mihez és miképp van felfogatva? Lemehetnék a garázsba logikázni de ahhoz túl hideg van!
sziasztok!
Honda cbr 125 r -re keresek sportkipufogót.
tudna nekem valaki segíteni?
HRC nincs még 1 példány ebből a sportkipufogóból?
előre is nagyon köszi
Hát én csak annyit mondok, hogy az első 13ezer km az nem volt rossz, addig csak kormánycsapágy problémám volt, no meg persze hátsógumi(sose égettem)...de aztán...sorra volt valami gond a karbival, aztán váltótengely tört ketté(hozzáteszem a nagyokban se sokkal vastagabb, érdekes, hogy 14lóerő kettétöri..pff) utána meg....hát elég annyit róla, hogy Thaiföld a szülőhazája, semmi köze a Honda-hoz....vagy talán a NAGY H-nak nincs köze japánhoz
Most linkelt be Csibewer egy servis manualt, olvass kicsit visszább...
Széles utat neked és új jószágodnak!