Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a kis ciberések között!
Most linkelt be Csibewer egy servis manualt, olvass kicsit visszább...
Széles utat neked és új jószágodnak!
Sziasztok!
tnal vettem én is egy ilyen mocit, így már én is ide tartozom:)
Első kérdésem az lenne, h nem tudtok valahol a neten magyar kezelési útmutatót? vagy nincs vkinek magyar beszkennelve?
15x42 a gyari
Esetleg valaki meg tudná adni a gyári áttételt? Ha jól tudom az első fogaskerék 15 fogú de a hátsó?
Köszi
De egy faca vekkerrel tudok szolgálni !
Én a keszthelyi "építkezőalkatrész" áruházban vettem ilyet , nem világít .
http://rapidshare.com/#!download|789tl2|222091499|Honda_CBR_125R_Owners
_Manual.pdf|5334
Sziasztok!
Tud nekem valaki ehhez a motorhoz service manualt szerezni? Meg valami kezelési könyv is jó lenne ha tudnátok. Előre is köszi!
Üdv Zoli
Üdv skacok!
Órát akarok felpattintani a mocira, hogy ha egyszer végre eljön a nyár és végre indulhatunk túrázni, ne számoljam úgy el az időt mint szoktam! Én digitális karórára gondoltam amit csak valahova felakasztok, lehetőleg olyat ami világít is.
Nincs vmi ötletetek honnan,milyet stb?
Nem csak ismerem a típust elég jól
Köszi Bohóc!
Akkor feltehetőleg te megnézted a hideg garázsban a vasat!
Holnap én is rákukkantok.
Kipuff 35 JMF + póstakölcség
A vázban van 1 furat feltehetőleg ahhoz van rögzítve :)
Üdv srácok!
Láttam egy-két kis ciberét bukógombával, olyannal ami az oldalsó idom nyílásához van feltéve. Tudja itt pontosan valaki hogy az mihez és miképp van felfogatva? Lemehetnék a garázsba logikázni de ahhoz túl hideg van!
DVD akkor meg van ha kell akkor szólj.
oks
HRC ha úgy van add el nyugodtan!
a-a ha yamaha31 nek nem kell akkor ez meg marad ha gondolod ..
sziasztok!
Honda cbr 125 r -re keresek sportkipufogót.
tudna nekem valaki segíteni?
HRC nincs még 1 példány ebből a sportkipufogóból?
előre is nagyon köszi
selejtes egy szarod lehet mert ilyenekkel nem panaszkodom egyikkel sem..
Hát én csak annyit mondok, hogy az első 13ezer km az nem volt rossz, addig csak kormánycsapágy problémám volt, no meg persze hátsógumi(sose égettem)...de aztán...sorra volt valami gond a karbival, aztán váltótengely tört ketté(hozzáteszem a nagyokban se sokkal vastagabb, érdekes, hogy 14lóerő kettétöri..pff) utána meg....hát elég annyit róla, hogy Thaiföld a szülőhazája, semmi köze a Honda-hoz....vagy talán a NAGY H-nak nincs köze japánhoz
sziasztok komplett láncszettet)első-hátsó lánckerék+lánc) szeretnék cserélni a cbr-emen honnan tudnék venni vagy rendelni?
fontos lenne! köszi!