Üdv Mindenkinek!
A kis ciberémre szeretnék felnicsíkot feltenni! Tudnátok benne tanácsot adni? Az itt reklámozott ívrehajtott a jobb vagy inkább a sima amihez olyan kis felrakás segítő kis izét is mellékelnek?
Szeretném igényesen megcsinálni, hogy ne csak messziről mutasson...
Üdv. kérdezném, hogy hol vetted a vezérműláncot? nem lehet olcsóbban venni valahogy? egyik ismerősömnek kellene neki 40.000km van a motorjába és cserélni kell. ha valaki tud valamilyen olcsó megoldást az írja meg. köszönöm:)
ha a hengerfej szétmegy a szelepek elgörbülnek és az drága muri lesz.
a kipuffszelep csak 9 ropi a szivó meg 5 ropi aszem. meg hengerfejtömités meg pár aproság. a csörög a vezérműlánc kb pár ezer km -t kibir max egy olajcserét 4000 km kb.ha folyamatosan zakatol érdemes cserélni mert ha elszakadt 3x akkora kár mint vezérműlánc csere. üdv f1
vezérműlánc akkor csörög ha elnyulik. nekem 72 ezer km kezdte el.
alkatrész csak 30 ropi. meg 4 ora munkadij hozzá pluszba.
de érdemes kicserélni mert nagyobb kárt okosz ha szétbasza hengerfejet. üdv F1
Üdv Mindenki!
No feléledtem a karácsonyi bejglizabálásból, és mit is csinálhatnék a két ünnep között, ha nem túraútvonalakat terveznék már a tavaszra! Van már egy-két jó tervem, már csak az a kérdés hogy kivel megyek, bár egyedül is szeretek gurulni...
Ötleteket szívesen fogadnék útvonalakkal kapcsolatban!
Minden jót!
Sürgősen keresek 2006-os CBR 125-höz balos fejidomot. Barátnőm kissé összetörte és Karácsonyra, illetve sajnos valamivel Karácsony utánra szeretném megcsináltatni a motorját. A balos idomot olcsóbb megvenni mint javíttatni. Piros lenne a legjobb, de más is érdekel.
Akinek van, pls dobjon egy mailt a mark.szabo86@gmail.com -ra vagy hívjon fel a 30/555-9875 számon. Visszahívlak ha kell. Sajnos nem nagyon van mostanában időm gép előtt lenni.
Kéne egy kis segítség most ősszel vettem egy Honda CBR 125 R-t és izzó készletet szeretnék hozzá venni csak nem tom, hogy milyen típusú kéne a mociba a neten nem találtam róla semmit rem tudtok segíteni
Üdv!
Hallottatok már a kezdeményezésről, hogy B jogsival is lehessen 125-ös mocit vezetni? Érdekes és egyébként jó gondolat...
olvassatok utána, már gyűlnek az aláírások!
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket kérném!
A képen látható tankpadot keresek, de nem külföldi oldalról szeretném megrendelni! Ha bárki tud segíteni, kérem írjon!
Köszi
Az említett olajszűrő, csak arra szolgál, hogy ha esetleg szétmegy a váltód (darabok válnak le) , akkor az olajpumpát megvédje és ne menjen el az olajnyomásod is! Ezzel a szűrővel csak a nagyobb darabok szűrhetők ki!
A kis ciberémre szeretnék felnicsíkot feltenni! Tudnátok benne tanácsot adni? Az itt reklámozott ívrehajtott a jobb vagy inkább a sima amihez olyan kis felrakás segítő kis izét is mellékelnek?
Szeretném igényesen megcsinálni, hogy ne csak messziről mutasson...