Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó! Egy nagyon szép gyári CBR-125 R magyrországi 1 gazdás 6900km van benne kék -ezüst 2004-es. LsL bukógombával sportlégszürővel!
jó lett közös munka
Lassan bele is vágnék a téli csinosítgatásba.
Kinek milyen tankpadja van a kis gépén?
Úgy döntöttem megrendelem az itt reklámozott ívre gyártott felnicsíkot, kinek van már ilyen? Feltétlen ki kell hozzá kapnom a kereket?
atyaisten mi lett itt hirtelen xD
nah és akkor az állítólagos legjobb barátod (hambi) ha tudnád mennyire kétszínű, mai napig aminek elszokott téged hordani msnen, nah meg amikor sulidhoz felmentem már napokkal előtte tudott róla, azt is ő mondta el hogy mikor végzel, szép kis barátaid vannak mondhatom :)
itt van
véletlenül van egy zxr250 es ninjám olcsoért, éshát ég és föld nem kell mondanom massziv forditottelós futómüvel elég aszfaltördög.
és hátra a 120 simán bemegy éshát nem kell mondani hogy 1000x jobb is, de az sincs kizárva hogy bemegy a 110 elöre sárvédő nélkül
kösz az ajánlatot,még nézelődöm,meg 250 ccm alá nem igazán mennék de azért tényleg kösz
Front tyre dimensions: 90/90-ZR17
Rear tyre dimensions: 110/80-ZR17

ezek a gyári értékek állítólag
Na inkább azt mondjátok meg nekem, hogy a 90/90 elől elfér-e normálisan?! -)
metál
Igyaaa azt hittem valami más fórumra léptem ráá jó sokan lettünk hirtelen :D:D
Tudod az hogy én nem állok szóba a te kétszínű barátoddal az nem azt jelenti hogy senki nem áll szóba velem :) És te is ugyan ilyen kis kétszínű vagy mivel Kornélt mindennek elhordtad a háta mögött, jó én sem kedvelem de nem is barátkozom vele mert nem is akarok, te viszont mikor kell akkor mész és csinálod neki a fejedet szerintem inkább a saját házad táján kellene a piszkot takarítanod nem más emberekkel foglalkoznod amúgy én is elmondhatnám a te motorkádnak a bajait meg stb dolgokat amiket leműveltél vele....
mire is kéne irigynek lennem? azt áruld már el :D
am meg ezen nem tudom mit kell fennakadnod hogy leírtam pár hibáját a motornak, amit krisz tök véletlen elfelejtett leírni...

de részemről ennyi, eddig is leszartam és továbbra is leszarom kriszt mert egy világi csicska a gyerek, nem is csodálom hogy az osztályába is csak egy ember áll még szóba vele... :D
na látod ezzel én is igy voltam és idegesitett is hogy nekik van nekem meg nincs, viszont sosem álltam ugy hozzá ahhogy ez a kissrác, igazábol a nyga baj az hogy ők nagy haverok voltak ugyanolyan motor ugyanolyan kipufogó ugyanolyan idökörök, csakhát összevesztek és ellentétben a krisztiánnal aki tultette magát ezen, ellentéátben a Márk még mindig ott tesz keresztbe ahhol tud, egyértelmüen az irigység, a másik , az hogy anyuci megveszi a gépet kb ugyanolyan mint amikor apukád megvette neked a vasat, nem milliomosak a szülök, megvan mindenük de korántsem olyan a helyzet mit ahhogyan be van állitva, az igaz hogy megveszik neki inkább az uj gépet, és ezt nem azért teszik mert olyan kurvára sok van a pénzből, hanem roppant egyszerü elv alapján ha most alátolnak egy szart amit folyamatosan szögelni kell, sokkal rosszabbul járnának, mint igy hogy kibekkelték a kismotor árát, és elégedett vele mindenki nagyon nemugyanaz a a 2 szitu, de itt be is felyezném a kis haverom életének a boncolgatását, mindenki gondoljon amire akar, egy biztsos a kis cbr nem rossz törve volt de meg lett csinálva és én a zx12 után ráülve élveztem vele a motorozást. röviden ennyi, hagyák egymást békében és ne a másik dolgával foglalkozzanak szerintem üdv
Itt vannak az idei, első közös túráink.
Egyébként én is szidtam anno a kis milliomos palántákat amikor láttam őket a vadonás új tzr50-eseken, és még 19 évesen is egy olyanról álmodoztam a simsonomon ülve. Aztán jött a nagy nap, mikor apám kifizette az enyhén törött kis tüzérkém nagyrészét, pedig igen csórók vunk, képes volt a fater eladni érte egy csomó kütyüjét.
Na akkor jöttem rá hogy nem kell irigyelni őket, az lenne a jó ha minden rendes ember tehetősebb lenne.
No és később beindult az élet, végre elkezdtem melózni és amellett hogy most én segítek a szülőkön ahol tudok, még egy ilyen fasza kis ciberére is sikerált összekaparni, ami most rengeteg örömöt szerez nekem!
Azt kívánom minden mostani tulajnak és a jövőbelieknek is, hogy rengetek jó élményt szerezzen neki a motorja és millió km-t balesetmentesen töltsön az utakon!
Akkor ha nem fáj neked ne foglalkozz más dolgával, föleg ne ugy hogy lefikázod vagy ilyesmik, ha össze volt törve összevolt, most jó motor, és erre példát is tudok kicsigixer cbr-je nyugodtan megnézheted, tudom hogy rommá volt tröve nem kicsit, mivel én törtem rongyá, és meg lett csinálva tökéletes, nagyon szép motor lett belöle, és ha árulná a srác nem azt mondanám hogy ropira volt törve ne vegyétek meg , hanem hogy sérült volt, de meg lett csinálva nagy külömbség, és ha bajod van a krisszel ne itt a nyilvános forumon járasd le hanem privátban, hidd el jótanácsként mondom, mert ha ilyeneket csinálsz elöbb utobb beleszaladsz egy kurv@ nagy pofonba, nem fenyegetésként mondom kizárólag jótanács. szép estét mindenkinek.
Gyerekek, nyugi van! Inkább gyűlőljük a cigányokat,azokat van miért! :D
Na most komolyan, inkább dobjatok fel egy pár túrás képet!
Vagy tán csak boltba járásra használjátok ezeket a kis ciberéket?
nem fáj nekem, csak így könnyű azzal jönni hogy hamarabb lesz nagymotorja mint nekem, mert én a köv motort már saját pénzből veszem
és ez mért fáj neked ha a segge alá tolta anyuci, megteheti ennyi, azért halkan megjegyezném hogy te se dolgoztál meg a gépedért, nem ugy mint én..... én életembe egyszer kaptam valamit 1x az életbe, és azt is a mostani barátnömtől természetesen probáltam honorálni a dolgot, de nem mondhattam egy 954RR-re hogy nem kell ezen kivül öcsém mindenért meg kellet dolgoznom, és ha krisznek alátolják az szerintem ne fájjon neked
cserélve lett mi? :DD 1 alkatrészt mondj ami azon cserélve lett és nem sufnizva, am csak a kedves vásárlót világosítottam fel h ne szart vegyen, ha már 600K-ért van árulva :D. kicsit vicc h ennyiért árulja aztán még a fordulatszámmérő is ugrál össze vissza.
abba meg viszont énis biztos vagyok hogy hamarabb lesz nagy motorja, mert anyuci azt is a segge alá tolja mint a kocsit meg a kis ciberét de pont leszarom.
te figyelj már ide, te elakarod adni a motorodat vagy mi minek szol olyan dologba amihez semmi közöd? az a motor törve volt de nem javitgatva lett hanem cserélve lettek az alkatrészek idomok lámpa stb, és ha jó a gép jelenleg akkor neked miért fáj ha esetleg áruba bocsájtják? gondolom azért mert a krisznek sokkal sokkal hamarabb lessz nagygépe és nem azon a kis szaron fog megrohadni, az eszem megáll, én mentem a géppel és akármilyen kicsike tetszett, nem makulátlan a gép de jó motor.
Az én motorom legalább nem eszi az olajat és nem törtem szét 5x