Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valakinek nincs egy bontásra szánt motorja, teszem azt egy CBR 125ös? Ócsóba... Üdv
Hali engem érdekelne a csúszott dob! Tundál róla képek küldeni? patzsom@mailbox.hu
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni , hogy mennyibe fájna egy kicsit feltuningolni 1 cbr 125 ös motort hogy ne csak 140 legyen a végsebessége hanem egy kicsit több, és ne ártson a motornak... nem nagyon értek hozzá ezért írtam oda hogy ne ártson
elfelejtettem odaírni hogy vasárnap reggel indulunk
szalkáról nyiregyre jön valaki motorozni velünk?
sziatok nekem van sport dobom eladó mastek ár25 zsír gyári nem takesz minden tartozékkal, meg van egy ami picit csúszott igyen rendelésre gyártott dob 12ért vihetitek(meg lehet csinálni hibátlanra)

ha érdekli valakit szóljon itt

a mastek ilyen mit ami ezen van a másik meg olyan mint a gyári csak nyitott meg öblösebb

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr125_r-411
6216
Ha használt alkatrészt vesztek nézzétek már meg kb-ra, hogy mennyibe kerül az új és ahhoz viszonyítsatok. Csak jó tanács. Vettem én már új áránál drágábban bontott alkatrészt, mert nem tájékozódtam. De mondom csak jó tanács...
újonnan 4780 FT......
köszi szépen zsoltee cbr. majd jelentkezem nemsokára érte:) remélem nem csap le rá senki addig:)
na dobj rám 1 mailt a címeddel és megbeszéljük a részleteket! macsugamate@hotmail.com
15000 az irányára
A lámpa mennyi?
5000 de csak azért mert külön nem akarom eladni
hátsó fogaskereket mennyibe adnád?
Egy pirelli van hátul 120/70 es vágott slick nagyon tapad és ha 1x slicket raksz fel utána már nem fog kelleni a sima utcai gumi :D
Milyen márkájú gumma?
Jövőre lehet nekem is csere érett lesz, és kéne vmi jó ragadós rá.
Ah van még egy kérdésem:)
A kis cbr átíratásáért mennyit kérnek el?
Jah egyböl lenne egy kérdésem: Egy lánccsere mennyibe fáj?
Üdv.: Máté
Sziasztok!
Csak gondoltam beköszönök, csütörtök óta én is cbr tulaj lettem:)
és itt a cikkszám ha mégis cserélnéd
A válasz az olajszűrőre igen, létezik de szerintem elég azt 50e ként cserélni mivel blokk kuplungoldalát megkell hozzá bontanod és akkor tömítéscsere
A réig és az ujjabb :) picit lepályáztuk szegénykét
Ki milyen olajat használ?Tegnap nézegettem a szervíz könyvet és valami olajszürő cserét ír.De nem találom sehol az olajszürőt.Tényleg kell cserélni?
Jah az egyik haverom tett bele mert volt rajta t.kipu, de semmivel nem lett jobb felesleges jó az igy gyárin ahogy van mindnene esetleg egy sport kipuff rá fér
Köszi hogy szóltál! :D
Én is CBR tulaj leszek hamarosan és jó hogy mondtad Dunaújba akartam volna vinni én is szervizelni :S
De sajna így én is kénytelen leszek picit messzebb vinni majd