Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki próbált már nagyobb fúvokát tenni a gépbe?
Fogaskerék nélkül jó a 4.000 Ft + posta (sztem 500-600 Ft). Ha valaki más is érdeklődik, akkor szólok (rádlicitál), de sztem elég off szezon van. A sportlégszűrő dobozában találtam pár matricát, azt is odaadom :)
Sziasztok CBR 125R-hez keresek vagy egy teljes, jó állapotú karbit, vagy csak egy felújítószettet. Nem tudtok valami olyan boltot, ahol korrekt áron beszerezhető lenne? (Budapesten persze.)
engem érdekelne a gyári lég szűrő a fogaskerék annyira nem is de ha adod nem baj... 4000? nem most majd 1 hónap mulva?:Dakkor lesz felesleges lóvém
kösz
10 Liter
hány literes is a cibere tankja?
Üdv Mindenkinek! Sikeresen túlestünk a 4000-es szervizen, ezzel kapcsolatban osztanám meg a tapasztalatom. Sajnos a dunaújvárosi Honda szalon megszűnik, ezért a székesfehérvári Honda Motorcenter Kft-hez vittem a gépet. A legmesszemenőbbekig meg voltam elégedve, a szerelő srác tényleg nagyon alaposan átnézte a gépet, és lelkiismeretesen ellenőrizte/beállította/megolajozta a dolgokat. Márkaszerviz szinten az ár is elfogadható volt, szóval a 8000-es szervizre is oda megyünk. Bátran merem ajánlani minden környékbeli motoros társamnak.
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Hi all, pár kép így szezon vége felé.:)
Nekem gyári van (épp hogy használt) 5.000 Ft-ért ajándék 14-es fogaskerékkel. Én anno semmit nem vettem észre, mikor beletettem a sportlégszűrőt :(
Ja meg engem érdekelne sport légszürő lehetőleg új .
mennyibe adod? engem a piros lehet érdekel attól függ mennyi :D
Eladó Honda logos, CBR felíratos tankpadok:
Hali!
Most láttam, hogy megmaradt a 125-ös cbr-ről egy gyári légszűrőm. Kb. 100 km-t mentem vele, aztán csere lett sportlégszűrőre, amivel el is adtam a motort. Szóval eladó egy gyári levegőszűrő + hozá egy 14-es fogaskerék. Valamelyik nap csinálok róla képeket és felteszem az apróba! Ajánlatokat várok!
Én azt mondom egy motort akkor nősz ki ha majdnem minden meg élsz vele ebbe benne van borulás üldözés esetleg :Dstb.. Nekem se teccik már a sebessége de mindig tok vele ujjat csinálni
Nem nehéz kinőni a kis gépet. 10ezer felett raktam bele amíg nálam volt, de tényleg ki lehet nőni gyorsan. Az ember nagyobbra szebbre és gyorsabbra vágyik.
Erről egy nagyobbra átülve 1 valamit kell megtanulni újra, hogy ne húzza neki az ember. Itt ha húztad neki elment max 130ig. Felpattansz egy nagyobbra mondjuk R6... ott végig húzod neki 200 felett vagy jócskán és harmad annyi idő alatt mint a kis ciber 100on...
Ha jól tudom az 45/15?
Szégyenemre csak 55...xD
Szolnokon a yamahánál van egy kék-fehér fs. Én néztem még a nyáron, az eladó istenítette a motort elmondott több hibáját is amit ő lényegtelennek tartott kb, a kis cbr-t meg látatlanból fikázta és elmondta hogy egy olyan szériájú cbrt-t mint a tied 400 körül számít be. Jah és szerintem még drága is 990-ért :D de azért nézd meg te is ha gondolod, közel van hozzád, viszonyítási alapnak még jó lehet.
0-130 ra 130ról 0-ra már én is kinőttem :)
lábtartó meg volt már helyzetek voltak már vagy egyébb?h kinőtted?
Sziasztok.

Eladó sorba került a kicsikém, nagyobbra váltás miatt.
Ha valaki tud esetleg CBR600Fs érdekelne... csere ráfizetéssel, bármi szóba jöhet.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125-4121373

Érdeklődhetsz MSN-en is: nelson92kukacfreemailponthúú
hagyd meg a gyárit. Az még alattam is bír 100+ utazót, gyorsulása is elfogadható.
hány kiló vagy?
Mekkora áttételt ajánlotok a CBR-hez?
Akarnék egy jó 100-110-es utazót egy személlyel de azért gyorsuljon is valamennyire :D