Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

garantált jó állapot mi? totálkárra volt törve az a szar, villa is javított rajta, hegesztett idomok, fólia meg jön fel rajta, többit inkább had ne soroljam... :DDDD
Hello!

Az én motorkerékpárom eladó :) és ezzel jól járnál mivel garantáltan jó állapotban van most lett cserélve olaj szűrők és még kiput is kapsz hozzá:)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125-420730
6
Szia!
Nekem van egy eladó HONDA CBR 125 REPSOL....nagyon szép, megkímélt állapotú....ha érdekel ezen a linken meg tudod nézni.
http://www.jofogas.hu/vi/13801...
tel:06-20-449-0248
Heló!
HITELÁTVÁLLALÁSSAL 180.000Ft-ért ELADNÁM ,vagy DIESEL HDI v. JTD személygépkocsira cserélném ,2007-ben Újonnan vásárolt HONDA CBR 125 REPSOL,garázsban tartott,rendszeresen ápolt és szervizelt sérülés-törés mentes MOTOROMAT.
érd: 06-20-449-0248 e-mail: feriszaniszlo@freemail.hu
Helo új gépet szeretnék venni a közeljövőben és ahogy nézelődtem ezt találtam többek között:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_250_r_karac
sonyra-4338735
De ez nekem túlzottan is olcsónak tűnik, valaki esetleg nem tud róla mondani valamit?(övé volt,ismerőse által tud erről vmit)
Köszönöm
Nálam van minden, karbi is. 30/413/48/31
Michelin Pilot Sporty 90/90 és 110/80 -at néztem.
Szerintetek? Vélemény, esetleg tapasztalat?
Szerintem 100 sok lesz. A felfogató csavar miatt szerintem nem fér el, bár csak érzésre mondom, ahogy benyúltam a sárvédő alá.
Mi van veletek srácok? Teljesen ki van halva ez a fórum!
Mindenki elrakta már a gépet aludni?:D
Vegyél injektort
Sziasztok BP-en szeretnék egy CBR 125R-hez új vagy jó állapotú használt karbit kapni. Mit javasoltok hol érdeklődjek? Illetve kb. milyen árban mozoghat? A moci 2006-os kiadású. A segítségetket előre is köszönöm.
vett már valaki téligumit a biciklire? Nekem már iszonyatosan csúszkál a gyári gumival. Száraz időben szinte egyáltalán nem melegszik fel, esős időben meg gondolnom sem szabad a hátsó fékre, mert egyből keresztbe áll. Most keresek hozzá téligumit, hátulra már találtam is heidenau-t, de előre nincs nagyon ebben a méretben. Előre mi a max méret ami ráfér? egy 100/90 még elfér a sárvédőtől?
A képen lehet kicsit koszosnak néz ki, pedig tiszta :)
Az eladó gyári levegőszűrőről ígértem képet...
Hali

Van pár eladó cuccom kis cbr 125 höz.
eredeti gyári jobbos tükör hibátlan állapotban 2000 ft + postaköltség.
gyári fékbetétek használtak de jó állapotban kb 4000 km futottak 80 % kos első és hátsó fékbetétt nissin. 2000 ft / pár. elöre 2000 ft + hátra 2000 ft meg postaköltség. de van gumim is gyári irc akit érdekel irjon vagy hivjon. 20/428-6407 üdv fyrgi
120/65 simán elfér és jó is. én metzeler sportecet használtam és ajánlom is
Tesának 120as vagy 130as van hátul, nagyon dicséri, sokkal stabilabb, mint a gyárival!
Vedd meg az enyémet! Azon nem kell semmit nézni csak tankolni.
Sziasztok cbr125 vásárlása előtt állok..
Mikor elmegyek megnézni egy cbr-t mit érdemes megnézni rajta?
Mik lehetnek a hibái 15-16 ezer km után?
A válaszokat előre is köszönöm...
Hali!

Mekkora gumit érdemes rakni a CBR-re hátra ami rámegy a gyári felnire?
Kéne egy kicsit szélesebbmint a gyári 100/80-as :)
Urak! Eladó a cbr-em,ha valakinek kell egy tényleg megkímélt 10.000Km-el akkor szóljon. Nem a leggolcsóbb, de nem bánod meg.
Ma kora esti órákban láttam egy fehér 125 ös cbr-t Budapesten a szentendrein aki magáraismer kérem emailbe vegye fel velem a kapcsolatot :)
Bireltől kérdezném nem basztattak a 125/50-ért?
oké köszi a választ csak érdekelt hogy lehet e valamit segíteni a végsebességen de nemgond 1-2 évig tökéletes lesz nekem... utána majd akkor nagyobbra cserélem (amúgy is nagyobbat vettem volna) csak a tuningot gondoltam megkérdezem hátha valami jó sül ki belőle

lecseréled egy nagyobbra.
tuning = rövidebb élettartam. ezt a kis motort nem arra találták ki.
Birel mesélhetne neked, hogy hogy ráb@szott a tuninggal.