Üdv! Jön valaki Szekszárdra a Tesco parkolóba szombaton 3-kor? Lesz valami találkozó elvileg, az üzenőfalon olvastam. Én lehet lenézek. Nektek is megnőtt a fogyasztásotok ilyen hidegben?
HA nincs hol tároljátok télen motorotokat, csak a csillaggarázs, akkor látogassatok el honlapunkra a www.telimotortarolas.hu címre. „Motorod téli álmát mi biztosítjuk!” a Ghibli kft. csapata
Üdv Mindenkinek! Kérdezni szeretném, hogy van-e valakinek tapasztalata a székesfehérvári (Motorcenter Kft), vagy a kiskunhalasi (Iron Motors Kft) Honda márkaszervízről. Szomorúan vettem tudomásul, hogy a dunaújvárosi megszűnik, ezért máshová kell vinnem a kicsikémet, de természetesen jó kezekben szeretném tudni, ezért kérek Tőletek segítséget. Ja, és Nektek mennyibe fájt a 4000-es szervíz? Elvileg cserélni semmit nem kell, csak ellenőrzések, és esetlegesen tisztítások vannak feltüntetve a leírásban.
múltkor én is kaptam ilyesmi sebességgel egy éles balos kanyart, csak az volt a baj hogy az út tele volt kátyúkkal és igen púpos töredezett volt, bementem egyenesen a gazba :D
Honda CBR125R-be kellene akkumulátor. Mekkora méretű való bele? Indítóáram, illetve Ah mekkora kell?
Köszönöm!
hehe:D:D
HA nincs hol tároljátok télen motorotokat, csak a csillaggarázs, akkor látogassatok el honlapunkra a www.telimotortarolas.hu címre. „Motorod téli álmát mi biztosítjuk!” a Ghibli kft. csapata
és gyűjtögetés a 05 ös zx10 re remélem jövő ilyenkorra már meglesz a kis özvegycsinálóm
Az örangyalom megint nemmaradt le