Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rajta van az aksin. hány V és hány aper.
Sziasztok!

Honda CBR125R-be kellene akkumulátor. Mekkora méretű való bele? Indítóáram, illetve Ah mekkora kell?

Köszönöm!
150r:O nekem bejön szebb mint volt
Üdv! Jön valaki Szekszárdra a Tesco parkolóba szombaton 3-kor? Lesz valami találkozó elvileg, az üzenőfalon olvastam. Én lehet lenézek. Nektek is megnőtt a fogyasztásotok ilyen hidegben?
Sziasztok!

HA nincs hol tároljátok télen motorotokat, csak a csillaggarázs, akkor látogassatok el honlapunkra a www.telimotortarolas.hu címre. „Motorod téli álmát mi biztosítjuk!” a Ghibli kft. csapata
Üdv Mindenkinek! Kérdezni szeretném, hogy van-e valakinek tapasztalata a székesfehérvári (Motorcenter Kft), vagy a kiskunhalasi (Iron Motors Kft) Honda márkaszervízről. Szomorúan vettem tudomásul, hogy a dunaújvárosi megszűnik, ezért máshová kell vinnem a kicsikémet, de természetesen jó kezekben szeretném tudni, ezért kérek Tőletek segítséget. Ja, és Nektek mennyibe fájt a 4000-es szervíz? Elvileg cserélni semmit nem kell, csak ellenőrzések, és esetlegesen tisztítások vannak feltüntetve a leírásban.
Jah vágom! Sok sikert!
sziasztok nem tudjatok hol kapnek egy jo lancszetett olcson ?:D kosz
most jön 1 év pályázás a zxr el ami ma került a garázsomba
és gyűjtögetés a 05 ös zx10 re remélem jövő ilyenkorra már meglesz a kis özvegycsinálóm
Hát pedig nagyon is hidd el .Mert mit vártál minek rá az idom meg a ki alakitások dísz?xdxd
HRC nekem törött volt a cbr-em nincs oldalidom,fejidom plexi ,de én nem hinném h ennyire befolyásolja.
múltkor én is kaptam ilyesmi sebességgel egy éles balos kanyart, csak az volt a baj hogy az út tele volt kátyúkkal és igen púpos töredezett volt, bementem egyenesen a gazba :D
Ma becsúsztam 80-al egy mezőre...
Az örangyalom megint nemmaradt le
Miért adod el, ha szabad kérdezni?
hát mert lehet be kéne dölni meg normálisan ki huzatni ne mondjad már h 110 kétszemélybe 120 (meg szokott lenni általába)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125-4207306
15-ös lánckerékkel nálami is ez a helyzet de azzal csak 110-et megy végre.Nem tud 8,800-nál tovább forogni .
az igen 15-ös lánckerékkel 80km-nél 6és fél ezer , NEM TOM H MILYEN CBR-ED VAN. 100 nál van vagy 7és fél ezeren kb 6 ba
6-ikba.
hát hányba pörög 8 ezret 90 nél?
Sportdobot max 25 000-ért vennék használtat.