Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok az a problémám h a cbr-em en 14-es első fogaskerék van és most 90-nél már majdnek 8-ezret pörög.Nektek is?Nem szeretném kinozni , ha nektek kevesebbet pörög mi lehet nálam a probléma?
szoktam járni demecser felé motorozni de nem láttalak még:)
4000
sportdob itt írj emailt
mi lesz már irjatok valamit
Rendben.Írtam a további beszélgetést folytassuk ott
na neee... :D
Majdnem minden megvan még, mi kellene?
E-mail cím az adatlapomon!
Majdnem minden megvan még, mi kellene?
E-mail cím az adatlapomon!
Fölfelé húzod.Amúgy ha visszaesik az kellemetlen mert leáll hidegen.De úgy van szerkezetileg,hogy fölhúzod a gumiharmónikát és egy kombinált fogóval húzol a szorító anyán, de csak egy picit mert ha sokat húzol akkor túl szoros lesz.
Hello!
Én érdeklődnék,hogy milyen alkatrészek eladóak!?
Válaszod várom
Üdv:Dávid
én is keresek
sportdobot és sportlégszűröt keresek cbr 125-re aki tud írjon!
hát majd 4 ezer 8 , 12,16,20,24,28,32, utánna már ugy is meg unod és el adod 4 ezernél am vagy 8 ezer nél szelep állitás :DSZÁSZ KARCSI NAGY TAG
milyen alkatrészei vannak meg? Minden érdekelhet, idomoktól, blokk alkatrészig
Tudsz küldeni egy listát, árakkal sztiki'KUKAC'gmail.com címre? köszi
Csőő! Szászhoz 1000 km-es szervíz után hány km-nél kell vinni újra a motort?köszi előre
Eladóak az alkatrészei a képpel megegyező motornak.
125-130-at kb mindig fogja hozni ha bedőlsz a plexi alá, autópályán 140-ig is leforog, csak akkor már eléggé tiltás közeli állapotban van
Aha akkor még azt megtudná valaki mondani hogy ettől mekkor teljesitmény javulás várható mert 15-fogassal 110-et mentem végre.(teljesen gyári a cbr).Kösz lukács
ne úgy kérjed hogy cbr125-re, mert akkor elkezdenek okoskodni hogy arra nincs 14-es... JT márkájú JTF 264-14 est kérj, hidd el egyből lesz nekik...
Kösz Lukács de felhivtam a pinkmotorst és nincs neki csak 15-ös + 17-es
14-es első lánckereket keresek aki tudja hol kaphatok írjon!
nincs kiszedve neki a rugó. lehet állítani rajta mennyire legyen szoros. soha nem húzta magát vissza hőmérséklet függvényében a szívatót a kis cbr. csak az idő múlásával ahogy kopik úgy visszacsúszik mindig. ezért találta ki a honda, hogy lehessen állítani, hogy ne csússzon vissza állandóan