Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

msn: yamahayzf-r125@hotmail.com
amugy nekem sem ugrik vissza a szivató ahogy kihuzom úgy marad és nekem kell visszatolni
na felvettelek csak nem voltam gépközelbe azért nem vettelek fel eddig.
general60 ismerjük egymást? Nem vettél am fel msn re
:D
Hát ja nem nagyon látni am mi van veled ezek a nők
Csek ne lenne mostmár mindig olyan baszott hideg:s
A gyári szivatónak vissza kell ugrania magától tartani kell neki egy 20-30 másodpercig és visszaengedni utána de csak hidegben kell...hrc-nek szerintem ki van szedve a rugó mizu van am takács?:d valameik estére be kéne majd nézni a citybe
OFF
ja és dobj vmi msn vagy mail címet, ne szemeteljük még jobban össze ezt a topicot
OFF
Az. Nem az. sajnos
off

octavia?RS netán?
Köszi hát majd kiderül ha nekem is lesz már pedig remélem nem kell motor nélkül élnem xD
Hát figy szeirntem igen mondjuk nem tom mert itt avan vagy 5 cbr és azoknak mindengyiknek vissza ugrik ha el engeded mert azoknál tartani kell nem tom minek ,de az enyém meg olyan h rá huzom és ott marad nekem kell visszatolni
Okés és visszakattan automatikusan ha felmelegedett?
Hát hallod fel húzod ott van a kormány fekete kis pöcök:D. Huentez@hotmail.com :)
Hali
A manuális szivató a régebbi (2005 körüli) CBR-eken hogy működik?
Éppen vásárlást tervezek azért kérdezem :)
Karaj HRC megadod az msned ? :D
general60 igen van én meg még vannak itt cbr esek
OFF
Hello, az tesómé, bár tény hogy sokat pörögtem vele. Én Skodával nyomom.
köszi:)Neked meg az ótóhoz:)(nem egy Pug 1,4HDi-d volt?)
sziasztok! kérdezném h 2004 es ciberéhez hol lehet ieneket kapni h első sárvédő és oldalidom? és kb menynibe kerülnek ezek előre is köszi
Most a 4kerekű viszi a pénzt, meg időm sincs motorozni, stb. Egyébként a következő Busa lesz - majd egyszer.. :)
Neked gratula az SVhez!
ó:(Hogyhogy nem?
hát már egy ideje
A next már meg van január óta, csak ennek 4 kereke van. Motor belátható időn belül nem lesz.
mióta árulod?Mi lesz a next?
van valaki aki szabolcs megyében szokott motorozgatni?