Magyarországi, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, Autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió, ARROW sport kipufogórendszer, sok extra, gyönyörű állapotú, erős motorral, gondos tulajtól. Új Michelin Pilot Power gumik,DID lánc, stb. Aszalós Ádám lőtte be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándék motorolaj, láncspray, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! 660.000 FT
Az ár FIX!
Helótok. valahol olvastam , hogy cbr 125 be lehet 150es hengerfejet rakni...ez igaz ? ha igen akkor mennyivel enne többet és kb mennyi lenne a végsebessége ?
nem igaz csak parasztul lehet rajta motorozni :/ 110 ig jó utána már nagyon nem jók a gumik mivel a felni nem enged többet ezért csúcsosodik és szar lesz az egyenesfutása
Sziasztok! Van nekem is egy cbr 125 r gépem 2005-ös évj. most vettem két hete és észre vettük hogy alapból 100as gumi lenne rá és egy 120/70 MICHELIN gumi van rajta még tiszta új állapotban van a gumi és az van ráírva hogy FRONT tehát első gumi annyira nem értek én ezekhez csak a mainap meglátta egy autószerelő és mondta hogy ilyen nagy van rajta és egy 100as tempónál ha oldalra dőlök akkor leugrik a gumi vagy valami lessz . Hogy ez igaz-e?
azon a gumin 80 cm majrécsík van és egyensfutása rohadt szar lesz tőle kanyarba meg fos nem lehet vele motorozni :D nehogy olyat vegyetek :D:D:DDDDD Heidenau 110/70 az betapad mint a kurvaisten
hirdetés
Magyarországi, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, Autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió, ARROW sport kipufogórendszer, sok extra, gyönyörű állapotú, erős motorral, gondos tulajtól. Új Michelin Pilot Power gumik,DID lánc, stb. Aszalós Ádám lőtte be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándék motorolaj, láncspray, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! 660.000 FT
Az ár FIX!
hogy csináltad meg ilyenre a képet?
Lenne valakinek eladó idomjai 2005-ös CBR-hez? Oldalidom, hasidom, fejidom.
Köszönöm!