Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adatlapomon körülnéztél volna eladó holmiknál ott van .)
hát énis nemrég vettem hátra 130/7eset és eddig voltrajta 110es de nemvesztett semmit szinte még jobblett szal h érdemese azt tetod de csak ajánlani tom:)
helótok.szerintetek megéri vastagabb kereket rakni a CBR be ? vagy sokat vesztene a sebessgéből ? a válaszokat előre is köszönöm
Bocs, képet nem csináltam, de itt egy gyári fotó, ugyan ilyen a motorom, csak a felnicsík és rugó színezése miatt az enyém (sorry) de szebb!
Üdv mindenkinek!
Fájó szívvel, de megválnék gyönyörű minirakétámtól!
CBR125RW 2009-es, fekete/s.szürke, ez már az injektoros változat, 2900 km-el, szervízkönyvvel, törzskönyvvel! Nyugodtan mondhatom, szinte csak bejárattam! Piros felnicsíkkal, piros rugóval, ahol megálltam vele, mindenhol megcsodálták!
Kábíthatnék azzal. hogy női tulajtól, de nem, viszont én annyira szeretem, hogy nagyon megkíméltem!
Ára mélyen a szalon ár alatt! E-mail!
Egyébként kék 2005-ös a cbr..
Még nincsenek képek hamarosan csinálom ki forgatom én 10e-ig 5-ikben,de hat-ikban nem hajlandó 8500-nál többet forogni.elöl 15-ös lánckerék van ez gyári?Ti hányast ajánlotok?
szia,sajnos nem érdekel az 50 es csere,kár hogy nem nagyobb a runner,mert a robogók közül ez a tipus tetszik a legjobban. üdv ottó
Köszi a választ!
Egyébként a kipufogódat hol vetted, s mibe fáj egy ilyen? Valóban yoshi vagy csak hőálló matrica?
homasita :D és felrakó is van nem tudod elbaszni...
Hello hát dekoros az nagyon pontosan fel tudja rakni főleg ha kiveszed a két kereket amúgy a felnicsikot bármelyik komolyabb motorosboltban kapsz!
Üdv ciberések!
Szép piros felnicsíkot szeretnék tenni a kis hondámra. Honnan tudnék ilyet vásárolni és hogyan lehet pontosan, szépen feldobni a felnire, hogy szépen fusson a permmel, ne legyen hullámos? Egyszóval szépet,igényeset szeretnék, mit ajánlotok?
zambojozsef@freemail.hu
emailem/msn: kelemendani@freemail.hu
Heló! Érdekel. Nekem van egy gilera runner 50 -sp-m. 2007es. Egy minimális esztétikai hibával. Az árát kb 270.000közé saccolom.
Írj légyszi infokat a motorrol.. sérülés?.. Rendszámos? Törött volt-e?
Október vége felé kezdeném a 125ccm-et. De viszont ha meglenne előre a motor, az sem lenne gond. 50%.. lehet hogy viszem, de lehet hogy marad is. Még le kell beszéljem a szüleimmel. Ha nem vagy benne a cserében, akár ráfizetéssel is, akkor lehetséges, hogy meg kell várd, amíg eladom.
msn edet add már meg pls :)
Tzrotto a cbr-eden a plexit lefújtad vagy fólia? Előre is kössz
yamaha 31 milyen cbr ed mutass már képet!
6-ban sosem fog leforogni ha gyári áttételed van. Kikell forgatni 3. 4. 5-ben és akkor elvileg menni kellene többet is 110-nél :D
Lehet h le van folytva a cbr -em?6-ikban nem engedi 8500fölé pörögni és ilyenkor 110-et megy!
sziasztok.2004escbr125 eladó áprilisi müszakival,új hátsó gumival,fix 288ezres áron,ha valakit érdekel:70/6119609 aszód
hát 130 is be megy csak már szinte hozzá ér a lengővillához de tökéletes (nem csúnya) a 120 as!
Sziasztok! Cbr 125-re milyen vastagságú gumit lehet feltenni max?.. esetleg felni cserével is.
Hát aki tud élni
Most így visszagondolva nem sok értelme van. Jobb lett a hangja meg olykor olykor jobban is ment, de a fogyasztásom komoly 0.2 literrel lett több és talán dobott rajta 0.1 lóerős se :D
Őszintén megmondom örülök, hogy most csak 4kerekűm van
mert, hogy ez a mostani időjárás k.vára nem motorosoknak való az tuti. Ha jövőre benevezek valami nagyobb vasra és ilyen ganaj idő lesz ki fogok akadni....