Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180kg a teljes terhelhetőség, de azért majdnem megvolt :D
naaagyon gyűlölöm már ezt a ki@&#-ott időt. . Szar volt az egész szezon, de legalább a vége még szarabb... Jövőre egy piszok hosszú és nagyon jó szezonnal tartozik nekünk az időfelelős, mert ez az idei egy fos
Viszont nagyon elégedett vagyok ma a kis játékbicóval, behoztam tesómat Dunaharasztiból, ő 90kg én 80, úgyhogy szerintem bőven túlléptük a megengedett max. tömeget, de ennek ellenére remekül ment az eszköz, szinte meg se kottyant neki ez a kis út.
eztmost mérmondod neki? xD
ej, Kaldi Mester... Te aztán tudod, hogy kell üzletet csinálni
akk nemhiszem h kell ha még többet is eszik xD akk hagyom igy :D de azér köszi:D
am hol laksz ha mégis meggondolnám magam és nemlax oan messze
akkor legyen egy ezres.
nem lesz soha még 1x 25ös ciberém az biztos tehát nincs rá szükségem. Valahogy megoldjuk, hogy eljusson hozzád aztán berakhatod. Nem hoz teljesítmény változást és esetenként még többet is eszik.
gyahh jó vétel volt szerintem mondjuk még nem láttam de hát 3 éves akkor nem hiszem h lehet v baja mind 1 haszáld egészséggel és baleset mentes km-et
Mákom volt... 538-ról árazták le májusban446-ra, majd még ezt tolták le 399-re...
gyaa jó olcso volt
Ciao!
A motort 22.793. km-rel vettem...(2007. novemberi 399e-ért) és az előző tulaj az eladásra ezeket a gumikat rakta fel...(még szőrös...) Én már csak így láttam, ahogy most van... kis szépséghiba 1 - azaz egy darab karc - a jobb első lámpa fölött az idomomon (2 cm)...
Szerintem rendben van amúgy a moci...
v esetleg vlmi csere? ami érdekel? hátha vlh megtudunk eggyezni:)
hát nemtom de nemakarok egy 500-800ft nál többet rááldozni mer nincs naonsok pénzem mer mostkapok uj kipuffot és aztis legalább vlmennyit fizetnem kell:S
Szia.
Én anélkül adtam el a motort.
Érdekel? Úgy is csak porosodik. Mond meg mit é rneked és viheted:D xd
Szerintem ha jobban megnézed elől hátul egyforma continental conti go gumi van
Shark39 neked minek más fajta gumi van elöl hátul olyan sok benne a km h cserés volt vagy mi mert az innyektorosok ujjak!?
sziasztok! Azlenne a kérdésem h 2004es a cbr em és mostnéztük meg h snorkel nélkül vettemmeg nemtom h valakinek esetleg vane v h egykét képet tudna e mutatni róla kivül belül meg a hosszát mer lehet haverom megtudná csinálni csak nemtudjuk h mien :S:S:S előre is köszöntem
Szervusztok!

Most keveredtem erre felé...
2010. augusztus 14-e óta élünk szerelemben...

Mindenkinek széles utat, teli tankot és sok balesetmentes kilométert kívánok!

Üdv!
Helósztok!
A mai napon találkoztam Görbeházánál egy Repsol cbr-rel, gondolom Böszörmény vagy Debrecen környéki a tulaj. Ha itt van a fórumon kérem jelezze
Hali!

Érdeklődnék,hogy nem tudtok cöbörö műszerfal?(09) első felnit?
Tettem föl egy vidit, a kis cibrét megtűzdeltem egy kis "optikai tuningal" ebben a fos időben. :D
Sajnos az én cbr-em is eladó képek adatlapon! (kocsi vásárlás miatt)
A többi részét elvitte a csávó aki megvette a roncsot! ami megmaradt az a képeken van amit még feltettem!
Motort természetesen veszek majd, de most nincs még elég kes
de lesz
És neked mi lett a cbr többi részével?
Vagy nem veszel motort?
Nagyon szívesen örülök, hogy tetszik
Én is köszönöm, hogy megveted
Amúgy ha az airbox snorkert kiszeded azzal valamivel még jobban mélyül a hangja én is így használtam+ egy ngk iridium gyertya
Széles utat
Mösssz köszi szépen nagyon fasza hangja van és jó állapotban is van csak a bilincset kellett egy kicsit meghajlítanom:D Köszi szépen