Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek elmegy a 125-ös cbr 50-esként
akk legalább tom h nemrossz kezekből vettemki de itt nálam is megállja a helyét
Cső mössz áhh mindegyy az hogy mibe van az a lényeg meglegyen
már a gyárit le is vettem:D
Akkor vágesz kié volt a ciberkéd Gödöllői vagyok énis, ésmég aszódra járt néha az a cibber is suliba. Jógazdija volt
Rendben.Akkor oda írok :)
asszem :D:D
felveszlek:Dijjj várdába lesz már sok nagyhangú cbr:D
Én köszi Joci Jó hangja lesz nagyon elhiheted nagyon szeretem Azért majd egy üzenetet dobjál ide légy szíves amint felszerelted hogy tetszik-e de szerintem fog
Meg ne lepődj meg de egy vendég ágynak a pumpájának a dobozába tettem bele mert csak abba fért el
Nah köszi Mössszz remélem jó hangja lessz
nem vagyok fennt túl sokat, de sztiki"kukac"hotmail.com címen megtalálsz
gabbben, msn címet beszéltük mikor nyíregyházán összefutottunk, leírod? :D vagy ha itt nem is akkor vegyél fel engem, adatlapon ott van.
A bilincs nyom nem azért van rajta mert rá volt húzva mint az állat csak egy szerűen befogta! A nyakamat teszem rá
De abban biztos lehetel, hogy a hangja marha jó én nagyon szeretem
Joci itt van még két kép !Az egyik a horpadásról a másik a bilincs helyének a nyoma!
Szia Joci!
Okés! Csak azok a képek vannak amiket eddig is feltettem!De felteszem még egyszer Amúgy csak annyi baja van a dobnak, hogy a hátsó fék felől minimálisan meghorpadt a baleset miatt de az nem látszik( nem befolyásol semitse)Meg a bilincsnek a gumija kicsit összefogta a fémet de az ugye meg nem látszik!Hibátlan állapotban van garatált nagyon jó hanggal!
Itt a teló számom: 0670/250-1078
Amúgy meg ide leírhatod a címedet ahova tudom póstázni(meszcs@freemail.hu
Köszi szépen
Üdv:Mösssszz
David az én msn címem kell? zambojozsef@freemail.hu
Mössz irjál már megveszem a dobot küldjél pár képet fórumon kösszi:D
Héj énis gödöllőről vettem a cöbörömet
sziasztok.nagyobb gépet szeretnék ezért eladóvá vált szeretett 125r-em.2004es 15000km- er van benne,áprilisben műszakizott,és egy új continentál gumi van hátul.az ára 299ezer ft,ebből már nem akarok engedni,mert ez alatt már csak papirok,és idomnélküliek vannak jóformán.gödöllő vagy aszód.érdeklődni:tel:0670/6119609 vagy cbrotto@freemail.hu
Vagyis csak szerettem volna :) majd egy msn címet adsz,hogy megbeszéljünk valamit
remélem semmi komolyabb bajod nincs.
Írtam neked egy üzenetet privibe majd olvasd el
Hello küldj képeket! Érdekel akkor és adj egy telószámot és hívlak!
Tényleg el ne add csak nekem!
Szeva Joci!
Neked adom a raptor dobomat 15 ért csak vedd meg légyszi
Senkinek sem kell benned még reménykedem
Valakinek dob Max 15ezerért?!
Hello vaterán találsz fejidomot! Nekem SHOX kabátom van bőr
40.ezer volt nagyon jó kabát nagyon megérte az árát és márkás!
egy gyors kérdés ..van lényegbeli különbség a 2006os és a 2007es között? és a R jelüek között...?