Én köszi Joci Jó hangja lesz nagyon elhiheted nagyon szeretem Azért majd egy üzenetet dobjál ide légy szíves amint felszerelted hogy tetszik-e de szerintem fog
Meg ne lepődj meg de egy vendég ágynak a pumpájának a dobozába tettem bele mert csak abba fért el
A bilincs nyom nem azért van rajta mert rá volt húzva mint az állat csak egy szerűen befogta! A nyakamat teszem rá
De abban biztos lehetel, hogy a hangja marha jó én nagyon szeretem
Szia Joci!
Okés! Csak azok a képek vannak amiket eddig is feltettem!De felteszem még egyszer Amúgy csak annyi baja van a dobnak, hogy a hátsó fék felől minimálisan meghorpadt a baleset miatt de az nem látszik( nem befolyásol semitse)Meg a bilincsnek a gumija kicsit összefogta a fémet de az ugye meg nem látszik!Hibátlan állapotban van garatált nagyon jó hanggal!
Itt a teló számom: 0670/250-1078
Amúgy meg ide leírhatod a címedet ahova tudom póstázni(meszcs@freemail.hu
Köszi szépen
Üdv:Mösssszz
sziasztok.nagyobb gépet szeretnék ezért eladóvá vált szeretett 125r-em.2004es 15000km- er van benne,áprilisben műszakizott,és egy új continentál gumi van hátul.az ára 299ezer ft,ebből már nem akarok engedni,mert ez alatt már csak papirok,és idomnélküliek vannak jóformán.gödöllő vagy aszód.érdeklődni:tel:0670/6119609 vagy cbrotto@freemail.hu
már a gyárit le is vettem:D
Meg ne lepődj meg de egy vendég ágynak a pumpájának a dobozába tettem bele mert csak abba fért el
De abban biztos lehetel, hogy a hangja marha jó én nagyon szeretem
Okés! Csak azok a képek vannak amiket eddig is feltettem!De felteszem még egyszer Amúgy csak annyi baja van a dobnak, hogy a hátsó fék felől minimálisan meghorpadt a baleset miatt de az nem látszik( nem befolyásol semitse)Meg a bilincsnek a gumija kicsit összefogta a fémet de az ugye meg nem látszik!Hibátlan állapotban van garatált nagyon jó hanggal!
Itt a teló számom: 0670/250-1078
Amúgy meg ide leírhatod a címedet ahova tudom póstázni(meszcs@freemail.hu
Köszi szépen
Üdv:Mösssszz
Mössz irjál már megveszem a dobot küldjél pár képet fórumon kösszi:D
Írtam neked egy üzenetet privibe majd olvasd el
Tényleg el ne add csak nekem!
Neked adom a raptor dobomat 15 ért csak vedd meg légyszi
Senkinek sem kell benned még reménykedem
40.ezer volt nagyon jó kabát nagyon megérte az árát és márkás!