Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda cbr 125 első sárvédőt és fejidomot keresek aki tud eladót írjon!
mugen race:):P jó kabát nagyon és én akcióba vettem 50 ezer az eredetiára 30000 az ujságban amit láttam és 26 ba ideadták a hondaszalonban nyíregyházán. termobéléssel jó meleg 5 fokig egy póló van alatta az alatt nem motorozom. Air vent van rajta szóval jól szellőzik ha kiveszed a bélést. nekem nagyon bejön...
bocsanat a jobb labtarto mpgptt :P
a bal lábtartó háta mögött van van egy kis rugó is nekem is egyfojtaba eget a baleset után de egy kicsit megtodtuk es most jó :D
ma megint sikerült lefektetnem a gépet, de a változatosság kedvéért a jobb oldalára . Semmi baja nem lett a masinának, csupán kicsit meghajlott a fékpedál vége. Ezt mát visszapofozgattam, de most vettem észre, hogy azóta folyamatosan világít a féklámpa.
Tudja valaki hol van a hátsó fék gombja, ami bekapcsolja a féklámpát? Gyanítom az ragadt meg, de ha valami okosnak van jobb ötlete szívesen veszem.
Én néztem már, mikor a mutató eléri az E betű felső szárát akkor még mindig van benne lazán 1 vagy több liter benzin, fogytam már ki
Amúgy tök kibaszás, múltkor azt mutatta, hogy a negyedéig van, kiszívtuk a benzint, 5 liter...
Amúgy könnyen telenyomhatod a motort, látszólag... a jobb oldala felé döntöd meg
Üdv! Valaki megtapasztalta már, mikor fogy ki a benya? Legutóbb már jócskán a piros sáv alatt voltam, a mutató vége az "E" betű felső vonalának végére mutatott, de még mindig ment a moci. Csak nem akarok úgy járni, hogy túlzásba viszem a kísérletezést.
ti milyen kabátot vettetek hozzá és esetleg mit ajánlanátok a cbr hez megfizethető áron... üdv : egy érdeklödő...
boccs möössssz.... nem volt gépem csak érdeklődés volt, meg már másra költöttem a pénzem bocsi...
Szia Szilva!
Merre vagy koma? Csak mert mondtad, hogy 20 ért megveszed a raptort!Kérdésem,hogy akkor kell-e tényleg?
Hello raccing érdekelne a dob képet tudnál küldeni fontos lenne!
tudok hozzá
van de javítós( van rajta egy 4centis repedés)
Sziasztok!

Érdeklődnék cbr 125r alkatrész után (2005), hogy nem é tud valaki, vagy valakit akinek lehet...
elég sok minden kellene:idomgarnitúra, műszerfal, lámpák,plexi, lábtartók, konzol, tükrök,komplett kormány csutkák...

nekem joci van kipuffom 10ért (csináltatott sport dob, szép a hangja, de karcos(meg lehet csinálni hibátlanra kicsi csiszolás, meg polír), ha valaki mást is érdekel küldök képet

üdv
pusztaszerre jön vlki jöv hét szombaton (11én)?
hát mössz még meggondolom
Hát nem tudom mi a geci van az enyémmel már nagyon kezd idegesíteni
Hát pedig hidd el h 4 dikbe letilt gyárival akár mikor !
Szia Szilva!
Érdeklődnék felőled, hogy komolyan gondoltad, hogy kell a raptor kipuf vagy csak érdeklődtél? Azért kérdezem mert jó lenne ha valaki végre elvinné motorra kívánkozik a kicsike
Vagy esetleg Joci téged érdekelne-e esetleg 20 rongyért?
szerintem már leírták páran...
gyári áttétellel egyenes úton felejtsd el a 4. tiltást...
vagy keress egy lejtőt hátszéllel vagy tegyél fel 14es lánckereket előre.
Kellene valami dob gyári is jó vagy készített max 15 ezerig
köszi szépen. még mindíg nem jöttem rá hogy miért nem bír letiltani 4.dik be a cbr-em gyárilag van valahol ezekbe folytás vagy valami? előre is kösszi
Van vlkinek a kipuffról vlmi tervrajza? a hengrtől kéne a végig:S csak azér mer haverom csinál nekem teljesen ingyen és kellene egy tervrajz neki amivel nekitud kezdeni:S:S végülis csak azér kell h a kivezetést megtudhja oldani:S:S sürgős! köszi
Hogy minek az jó kérdés
Ezvan...
Hát minek?
Eltiltottak a jogsitól pár évre
De hülye vagy miért nem veszel akkor nagyobb motort? :D