Helló
a véleményetekre lennék kíváncsi hogy ha befognék 1 kis cbr-t stuntra mennyire bírná szerintetek vagy h menyire lenne alkalmas erre a célre.
és h menyibe kerülnek hozzá az alkatrészek (kuplung vízpumpa hűtő) és menyire bírná a kínzást a blokkja:)
előre is köszi
Értem amúgy mi a problémád, de egyszerűen hülye a kérdés.
Oda csak "helyzetjelző" izzó való. Ha valami mást akarsz berakni lekell vágni a csatit és átalakítani... Tehetségesen szar ötlet.
Szia Szilva!
Okés 20 ért + postaköltség és a tied ha tényleg megveszed enyiért
Akkor légy szíves küld el a címed ide(meszcs@freemail.hu)
és póstázom neked
hellosztok ! Segítség kellene nekem ?! A honda cbr 125 R-be kiszeretném cserélni a műszerfal alatti égőket ledesre ...de.... csak izzót sikerült szereznem . És az lenne a kérdésem hogy ezeket az izzókat hogy szerkesszem bele? előre is köszönöm .+
a véleményetekre lennék kíváncsi hogy ha befognék 1 kis cbr-t stuntra mennyire bírná szerintetek vagy h menyire lenne alkalmas erre a célre.
és h menyibe kerülnek hozzá az alkatrészek (kuplung vízpumpa hűtő) és menyire bírná a kínzást a blokkja:)
előre is köszi
ebay-en egyébként elég sok alkatrész van hozzá, oldalidomot is elég sokat láttam.
09-es cbr-hez :'(:'(:'(
Bocsi,hogy nem válaszoltam de összetört a CBR :( és így már nem aktuális a dolog bocsi :( javításra kell a pénz
Oda csak "helyzetjelző" izzó való. Ha valami mást akarsz berakni lekell vágni a csatit és átalakítani... Tehetségesen szar ötlet.
Megvan még az összekötő csöved?
Megtaláltad a képet?
Ha kell akkor neked a plexi írj légy szíves köszi
Okés 20 ért + postaköltség és a tied ha tényleg megveszed enyiért
Akkor légy szíves küld el a címed ide(meszcs@freemail.hu)
és póstázom neked