sziasztok valakit nem érdekel 1 dellorto 34-es karbi?
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Annyira nem figyeltem csak belenéztem és a lángcsóvákat láttam, de mondjuk ez nem változtat a helyzetén. Amúgy meg tényleg nem jellemző, hogy ennék az olajat.
Szia tzrotto!
Írtam freemailon neked csak nem tudom,hogy megkaptad-e mivel a freemail is szarakszik valamiért!Ezért gondoltam, leírom ide is neked
A plexinek semmi baja sincs teljesen új állapotban van ha nézted a képeket amiket feltettem azon rajta is van!1000ft ér a tied ha érdekel
Helló David!
Próbálj már meg még egyszer felvenni msn-re mert eltűntél az msn-ről
vagyis hát amikor visszaigazoltalak még megvoltál utána ma meg már nem látlak bocsmár! Tuti szarakszik valami vagy nemtudom
Gyerekek kihalt a fórum nembaj azér én elujságolom h mivan az én ciberrémmel tegnap szétszedtem az elejét mer amikor visszaengedtem a gázt vlmi mindig csörgött ésmost kiderült h egy csavar nemvolt jól meghúzva és most jó de még a fékpofákat,fékeket,tárcsát megtakarítom mostmár és valószínű h holnap készenlessz néhány kép
Nekem van eladó dobom! ha kell 25 ér a tied
Fater szerint telószimeringet kéne cserélni.
a választ előre is köszi:)
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Írtam freemailon neked csak nem tudom,hogy megkaptad-e mivel a freemail is szarakszik valamiért!Ezért gondoltam, leírom ide is neked
A plexinek semmi baja sincs teljesen új állapotban van ha nézted a képeket amiket feltettem azon rajta is van!1000ft ér a tied ha érdekel
Próbálj már meg még egyszer felvenni msn-re mert eltűntél az msn-ről
vagyis hát amikor visszaigazoltalak még megvoltál utána ma meg már nem látlak bocsmár! Tuti szarakszik valami vagy nemtudom
mitől lehet?
Széles gimival buta lesz a motor.