Nem nehéz feltenni, csak, türelem kell hozzá, nem szabad elkapkodni. Mint írtam már, ha az első centit eltalálod, szinte magától rásimul a felni ívére, csak egy kicsit kell segíteni, korrigálni.
Kérdésem lenne, h nehéz volt feltenni? Mert mondják, h a felnicsíkot feltenni nem egyszerű művelet.. olvastam h ez ilyen hajlított, dehát kitudja.. jobb a személyes tapasztalat
Helló Daviid!
Hát eddig még csak érdeklődtek felőle de eddig senki nem mondta rá h el is viszi Amúgy ha téged érdekel akkor küld el a címed ahova postázzam és a tied (meszcs@freemail.hu)Egy minimális horpadás van rajta az esés miatt gondolom a bálázó gép nyomta meg de nagyon minimál és nem befolyásol semit sem és nem is látszik ha felteszed mert a fék felöli oldalt van!Ja hozzáteszem marha jó hanggal van
Üdv! Én a www.felnicsikok.hu oldalról rendeltem, a teljes szett (első-hátsó kerék bal-jobb oldal) 2980 Ft volt. Elsőbbségivel küldték, másnapra nálam volt borítékban, a csekkel együtt. Lehet olcsóbban is kapni, de az nem tartalmaz feliratot, és nem a felni ívére van szabva. Az alapméret 7 mm széles, ezért meg kell nézni, hogy van-e ennyi hely a felni oldalán. A weboldalon meg látod, hogy milyen adatokat kell még megadni.
Sziasztok!
tzrotto bocs h nem írtam sms-t csak most épp nem tudok
De ha tényleg kell a plexi akkor küld el légy szíves a címedet ahova tudom küldeni (meszcs@freemail.hu)amugy 1000ft a tied
tarzi neked is bocs h nem írtam vissza tőled is azt kérném légy szíves, hogy küld el a címed (meszcs@freemail.hu-ra)
25000-ért a tied a raptor ha tényleg kell
CsabikaCBR-től vedd meg a gyári összekötő csövet, és utána átkell fúrni 6hellyen kihúzni belőle (min.2-3 ember) és utána visszaheggeszteni a lyukakat.
napacsi
hali! tavaly vettem egy x-racing sportdobot a cbr-re és cserélés közben láttam hogy a leömlőben is van egy belső szűkítő cső ami sokat foghat a hangjából sztem. Az lenne a kérdésem, hogy a teljesítményén valamit javíte ha veszek/csináltatok rá másikat és tudtoke ajánlani valakit vagy valamilyen weboldalt ami foglalkozik hasonlókkal?
Hát eddig még csak érdeklődtek felőle de eddig senki nem mondta rá h el is viszi Amúgy ha téged érdekel akkor küld el a címed ahova postázzam és a tied (meszcs@freemail.hu)Egy minimális horpadás van rajta az esés miatt gondolom a bálázó gép nyomta meg de nagyon minimál és nem befolyásol semit sem és nem is látszik ha felteszed mert a fék felöli oldalt van!Ja hozzáteszem marha jó hanggal van
A kipuffra komoly érdeklő van vagy még nem kelt el ?
Hol lehet venni felnicsikot, ja meg ez nsr-re is jó?
helló
tzrotto bocs h nem írtam sms-t csak most épp nem tudok
De ha tényleg kell a plexi akkor küld el légy szíves a címedet ahova tudom küldeni (meszcs@freemail.hu)amugy 1000ft a tied
tarzi neked is bocs h nem írtam vissza tőled is azt kérném légy szíves, hogy küld el a címed (meszcs@freemail.hu-ra)
25000-ért a tied a raptor ha tényleg kell
napacsi