Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ennyire nem szereted a saját motorodat le szarozod meg le nézed !
ha már itt tartunk:
van egy sérült jobb oldali fejidom részem. piros színű javítható
van egy sérült ezüst színű kapaszkodóm ez is javítható csak össze lett karcolva szállítás közben
és egy oldaltámaszom is van eladó
árakban megegyezünk csak vigyétek :)
még 1x nem lesz kis ciberém úgyse
nem az enyém csak ugy találtam de azér gondolkoztam h milehet az ott mer mondom bukógombát oda nemrakna épeszű ember de ezekszerint mégis xD
Nem lehet más mint bukógomba, de sikerült a legrosszabb helyhez hozzáfogatni (a blokk) szóval ügyes...
azt a fekete 3 csavaros bityuszt nemtudjátok h micsoda? gondolom mindenki tudja csak énnem de lehet h bukógomba
Én voltam tegnap. Kerültem egyet barátnőmmel Eger, Felsőtárkány, Lillafüred, onnan Szilvásvárad majd vissza Eger és úgy haza ez volt a tegnapi útvonal.
Sziasztok!ma nem volt vki egerben a 125 ösök közül túrázni?
Rövidebb az áttétele.
szia,engem a plexi érdekelne a cbr125r re,dobj egy sms t a70/6119609 számra és visszahivlak. ottó
sziasztok cbr125 2004 piros fekete oldalidom javitott 2000ft tel:70/6119609 üdv ottó
ez azért érdekes. nekem másfél év alatt 2x tiltott le 6.ban és karbis volt. vagy nagyon hosszú út kell vagy nagyon nagy leejtő. a 128at kevéslem, de 135nél szerintem akkor sem megy többet ha orkán erejű szél fújja
közbe már megtaláltam
Alex: vedd kicsit a fáradtságot és olvass vissza. Sok helyen leírtuk már.
sziasztok
most akarok venni cbr 125-öt.Tanácsokat szeretnék kérni a vásárláshoz. mire figyeljek oda stb. Minden hasznos infonak örülnék.
válaszokat előre is köszönöm
Ja és csak úgy hozzáteszem, hogy a raptor kipuf még mindig eladó várja kedves gazdiát aki felszereli a motorjára és üvöltő hangjával lealázza a 2t gépeket ]
Szia Zrake!
nekem van gyári tükröm 2000 ft tied ha érdekel plekszit is tudok adni hozzá ha kell 1000ft
Sziasztok!
Ma sikeresen elcsúsztam a motorral és hát megsérült egy pár dolog. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó balos visszapillantó tükör, kormányvég, irányjelző, kuplungkar és lábtartó? Persze tudom, hogy ezek olyan dolgok amelyeket párban adják általában szóval, ha párban eladók akkor is érdekelnek. Segítségetek előre is köszönöm.
Én a gps-szerint mondom a 128-at, de mind1.
Felhívlak ma
igen és a gps is hazudik mi?:DDDDDD kell a blokk dani?
én soha nem füstölöm a gumit... az a kemény gyerekek sportja
én csak keresztbe utazom, na persze nem a 13le miatt hanem a jó hátsófék miatt
De skacok itthon van a másik váz kezdődhet a project...
Ha készlessz 2t-talikra fogok járni szopatni
Ha olyanok az adottságok nekem és le-le tilt 6.ba
Csöndbe jegyzem meg ami 145 az kb. 128 valóságba.
Mi van neked abban a motorban hogy annyit megy? Szerintem azért vett olyat mert arra volt pénze, nemde? Nem vehet mindenki innnnyektorost.
nekem 6 ba tilt 145 el szerintem tieden valami karburátor baj van kellet neked olyat venned
nagyon racsing lett sztiki :D
Jaja fasza lett így, kösz a segítést.
Ne csodálkozz, hogy már slick a hátsó gumid, meg hogy kijön a vászon ennyi füstölés után nem csoda xD