Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mivan fasza lett a sportlégszűrőd?
Kemény nap... Krisztián esete necces volt. Úgylátszik vannak még rendes autósok hogy figyelt és nem csapta el
Énmeg tanítottam a népet hogykell vászonos gumival kibaszott keresztbe csúszni non-stop
Senkinek sincs itt 2006 os nem repsolos színű motorja Pesten ?
Elég szomorú, szegény cbr oldala matrica nélkül szerintem elég ronda :S
Ha valakinek esetleg van akkor pls írjon rám a traki205(kukac)vipmail.hu címemre.
helytálló.
Nem értek eggyet.
mert nem 600rr?
Nem kaptam még meg a választ hogy miért nem tilt le az én cbr-em 4.dikbe? szerintetek?
lecseréltem a gépen a törött kuplungkart, de úgy voltam vele, hogy akkor már veszek hozzá valami dizájnosabb fékkart is. Ebay-en rendeltem, postával cirka 6000Ft-ért. Van mindenféle színben, nekem most így feketében nagyon tetszik.
ha kicsit bővebben szeretnéd: Én is egy RS50-es után váltottam a kis cibberre. Méretre hasonló, talán kicsit kisebb a CBR, mint az RS, de mindenképpen keskenyebb. Vezetési élményre nekem jobb, fordulékonyabb, alacsony fordulatszámtól kezdve jobban húz, de középtájon nincs olyan ugrás, mint az RS-nél. Végig egyenletesen húz, nyugodtabban lehet vele motorozni mint az apriliával, de komoly teljesítménynövekedést ne várj a váltástól. Anno az enyémben egy 85ccm TOP henger volt, sportlégszűrővel és 21 colos dellorto karbival, Érzésre az jobban ment mint a kis cibber. Motorikusan nagyon megbízható, olajcserén kívül szinte csak perec után kell hozzányúlni. 2t után fenomenálisan egyenletes a járása, nem ráz annyira, alapjáraton nem fullad le, piszok keveset fogyaszt. Nyélgázon sem esik szét a blokk, nehéz tönkretenni.
125/50-ként ne használd, mert nagyon csúnyán megszívhatod, a típust ismerik a rendőrök, plusz a hangján is lehet azért hallani. Régebben ezt kifejtettük már, olvass vissza egy pár lapot.
egyetértek
Cbr megölhetetlen !
sziasztok!
én aprilia rs 50 tulaj vagyok, ami éppen eladósorban van(98as, szép állapotú tuningmentes) és a minap ítr egy tag, hogy elcserélné velem egy cbr 125-re, ami 2007es. a képeken kissé kopottasnak tűnik, de ez nem akkora gond, mert tesóm fényező, inkább az érdekelne, hogy műszakilag mire kellene odafigyelni? Mennyi futott km az ami még egészséges egy ilyen mocinak? Ja, és a motor 125/50-ként fut, ezért szívesen vennék olyan válaszokat, akik esetleg így hajtanak ilyen mocit. Köszi!
A gyér fényerő azt jelenti hogy még ígyis erősebb mint a gyári ha nem vagy benne a led hatósugarába. Ha belekerülsz akkor vakít. Node, nem mindenkinek az a célja hogy vakítson, hanem inkább suhanjon
A gyári lámpáját csináltam meg neki fehér burásra. Boltban 1500ftért kapható olyan ledes izzó ami neki is benne van. Nem ajánlom neked ezt az olcsóbb fajtát. Gyér a fény ereje. 3ezer környékén lehet kapni olyan ami "360" fokban világít. Na az már tuti és nem csak 1 pontban világít. Nem a levegőbe beszélek én is megjártam ezeket az utakat.
Hello engem érdekel a kipufogó
Hello szerintetek mi lehet a baja a cbr-emnek ha nem bír egyszerűen letiltani 4-dikbe? 3-ba letilt 100Km/h ma kicseréltem a gyertyát de így se nagyon jó szerintetek? Birel honan szerezted hátra a ledes lámpát?
előre is köszi
messzire nemmegyek mert mostmár kijött a vászon hátul és engedi a levegőt.
amikor ráérsz csörgess meg.
Hali!Nem tudjátok honnan lehetne a 2005 125-ös Cbr-hez gyári matrica szettet szerezni?
Üdv! Itt mondjuk inkább csak minőségibb gumik vannak, de sztem árban jók: www.r17.hu
vlki nemtud oan oldalt ahol olcsó a motorgumi? mer kellene egy hátsó (130/80-17) köszi előre is
Gyári kipuff összekötő cső eladó, 3E Ft! Ha valakit érdekel: l.csaba91@freemail.hu
Inkább gyere te, vagy nemtom
Beszereljük a cumót, aztán valahova elmehetnénk gurulni, Krisztiánt is kellene hívni...
Van nekem 3 féle oldalidomom, de egyikse jó neked...
Mind1. Akinek van nyugodtan kölcsön adhatja 6éve ismerem megbízható a srác
Csütörtökön nézzél le Gabi berakom neked a k&n-t
nemis azér raktamfel csak ma csintam képeket és gondoltam megosztom xD