Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez most komoly?:D
Skacok megvan az idei terv. A másik cbr-vázamba egy 4-600 as 1hengeres blokk. Ha ez megvan jöhet a rózsaszín festés és a hello-kitty-s matricák. A projectet jövőhéten kezdjük, képekkel infókkal jelentkezek ha érdekel valakit.
mössz csak kérdeztem egyenlőre de ha megmarad akk szólok ha kell
ezeket csavard le utána ki pattan az idom és lökd el a telót onnan és fordítsd el a kulcsot :D
Hát a fekvőrendőrös sztorit majd még kiprobálom, de mondjuk a telóm elég nagy nemtudom, hogy kijön-e, mert már probáltam a motor ide-oda döntögetni rázni stb. Ha esetleg le kell szedni a hátsó idomot meg tudná nekem valaki mondani Pontosan hogy hogyan kell leszedni, köszönöm.
Én sem láttam még az újabbaknál hogyan van megoldva, de szerintem is olyan lehet a kiépítése, mint az előző szériáknál. Nekem a kulcs ment be oda, szenvedtem vele 10 percig, nem nyílt, aztán nagyobb sebességgel rámentem 1-2 fekvőrendőrre, ki is jött :D
Na de legalább el fér minden hol
Nesze neked bicikligumi :DD
jah havernak is ez volt de meg oldotta hátsó idom le és be fért a keze el mozditotta a telot és kinyilt ez am cink :S
Nagyon köszönöm a választ, még annyi, hogy a hátsó idom levételét pontosan hogyan is kell kivitelezni? :D És igen a telót abba a g*ci résbe raktam, de nem értem mindig oda raktam és csak most, nah mind1 -.-'
Namost a helyzet az hogy valószínű a zár ugyan olyan mint a 07-elöttiekbe... Nekem is sikerült többször így bezárni... Van 1 kis müanyag rés a motor hátulja felé ha oda raksz telót, kulcsot akármit az könnyen odacsúszik a müanyag zárhoz, így azt nemtudod kinyitni. Megoldás : hátsó idom le (kb. 8p)
Sziasztok!

Az a nagy helyzet , hogy a minap elindultam motorozni ( 2009es RW) a szokásos rituálé előtte megvolt (mobil be a hátsó ülés alá, jogsi farzsebbe stb.) , de amikor hazaértem és nyitottam volna a hátsó ülést, nem nyílik, még a kulcs is csak alig fordul el. Próbáltam mozgatni minden irány fel-le, jobbra-balra stb, mindenféle variációban, közben a kulcsot elfordítva meg anélkül, de semmi eredmény. Maga az ülés ugy néz ki mint amikor teljesen normálisan van bezárva,de valamit csak elbasztam . Ez amugy nem is érdekelne ha nem lenne benne a telóm -.-'. Tehát a lényeg-a lényeg , hogy van -e bármi mód arra, hogy bejussak oda a rekeszbe anélkül , hogy ki kellene nyitni az ülést. Válaszokat előre is köszönöm.
Szevasztok!

A raptor kipufogó még mindig meg van érdekel -e valakit?
25000ft
Nekem is 20e-nél volt megnézve és gyári értékeken belül volt minden.
Nekem 19ezernél nem kellett állítani rajta, tökéletes volt eddig minden a szelepek körül.
roncsról van képed?
Ja és ez a cbr re nem jó tükör ha véletlen kéne valakinek írjon ...2000 ft viheti
Esetleg valakinek gyergya iridium 1000ft ér viheted
Vagy esetleg gyári plexi gyári tükrökel
tükör 2000ft
plexi 1000
Norbe figyi már a kipufogó érdekel is vagy csak kérdezted menyiért adom? Elpostázom neked ha kell utánvétellel csak leírod mailben a címed és küldöm!
lenntvan isten faszán :D:D:D hívjad melindát úgyis kész a motorja :D
8000 nél van egy szelephézag állítás :D:D amit meg kéne nézned mert nekem is a szívó jócskán több volt a kipu az gyári értéken volt
ki jön csongira?
ha jól tudom a gyári előírás 4000km-enként olajcsere és szelephézag állítás. De hogy az első 4000km után tutira kell az fix. Érdeklődd meg a honda szervizben.
Nekem egyébként valszeg rosszul lett kicsit visszarakva a henger, egy szétszedés után, mert azután csinálta ezt a leállást.
gyerekek mától csongrádon motoros találkozóóó:D gyertek minél többen cbr esek:D köszi
Kuplunggal használtam eddig is csak haverok mondták hogy ezeknél már nem kell a kuplunk csak elinduláskor, azért kérdeztem rá, de akkor ezekszerint felejtős.